|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: слабеење
28.3.2012 11:46:46   
mamicki
Nitu eden grev za site tri nedeli! Ama denes- osmina burek za pojadokuser posted image , ne mozev da odoleamuser posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 901
28.3.2012 11:46:54   
Ikana
Јас вчера признавам дека ис купив со мм од пазарче патлиџан и млад кромид и си направив сендвич, не додржав! Ама од денес јово на ново!!!!

Непосредна врска до пораките: 902
28.3.2012 11:50:41   
mamicki
Zavrsiv so kardioloskata, tehnicki, burekov ne e grev, ama ....

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 903
28.3.2012 11:57:45   
kremco
Mamicki pa kazi kolku oslabe? ne znaes kolku me kopka ima li rezults
,Ikana jas nemam vekje mleko zatoa ne mi smeta dietava ama ti sto mu se sekiras golema rabota,sendvicuser posted image
jas grevovi nemam samo dvopeka nekolku i si menuvam namesto utre riba jas vcera,a taman si teram

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 904
28.3.2012 12:00:54   
Ikana
кремчо, ќе умрев ако не каснев се тресев буквално и кога видов патлиџан и млад кромид си викам ма што се амлтретирам дај млекце нека има за бебка! Ама овошен ден ми беше и ужасно е тешко!

(Одговор на членот kremco)
Непосредна врска до пораките: 905
28.3.2012 12:05:25   
kikicka
Јас дури и хеланки за слабеење си купив ,т.е демек слабеење антицелулитни ама стегаат доста и кремичка ке си земам на Афродита се и убаво мерисаат со некои етерична масла се бла бла...

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 906
28.3.2012 12:24:06   
mamicki

ИЗВОРНА ПОРАКА: kremco

Mamicki pa kazi kolku oslabe? ne znaes kolku me kopka ima li rezults

Prvata sedmica -3, vtorata -1,5, tretata - 2. Vkupno - 6,5 kg za tri sedmici, se od celulit user posted image

(Одговор на членот kremco)
Непосредна врска до пораките: 907
28.3.2012 15:39:43   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

3 ден од втор дел на кардиолошката и сум -3кгuser posted image . Мм конечно сабајлево ме примети дека сум подослабена.Ми вика сум се исушила наеднаш.Ооо до исушување треба уште многууууу...Туку некако не осеќам многу потреба за јадење,особено за благо.Само го менувам појадокот(ова по совет на наша Оливиа) си јадам овошни мусли со јогурт и супер ми еuser posted image

Bravo za site vas...mojata moralna podrshka za sega ja imate..ja kutra...lebot go isfrlis eve vekje 10 dena..ama imam 3-4 grevcinja za blegceto..pa mladenci bese, pa na mm rodenden eeeeeee u pm...nema vrska..kaj mene i taka nishto ne se odrazuva se dodeka ne se staam na rigorozna dieta user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 908
28.3.2012 15:47:31   
Beatris
Јас оваа недела паузирам, и плус пазам, ама се осеќам ко стока. Додека бев на диета, стомакот израмнет, се супер, сега некако ко да се подув. У пм веќе незам што да јадам, онака барем лесно беше занаеш што треба да јадеш секој оброк...

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 909
28.3.2012 16:30:31   
mamicki

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

У пм веќе незам што да јадам, онака барем лесно беше занаеш што треба да јадеш секој оброк...

Za ova sosema si vo pravo!

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 910
28.3.2012 17:07:12   
kremco
Prvata sedmica -3, vtorata -1,5, tretata - 2. Vkupno - 6,5 kg za tri sedmici, se od celulit

E pa mamicki znaci imalo rezultati,ama jas sakam barem uste 1,5 povekje da namalam od tebe i zadovolna kje bidam.Denes ic ne sum gladna ama ic,edvaj cekav da dojdat 6 i 7 mi den a sega mislam deka i togas nema da bidam gladnauser posted image user posted image super!

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 911
28.3.2012 17:11:57   
kikicka
Да не треба тетката да ти дојде? Може и тоа да се дуеш,барем кај мене е така ко жаба ке се издујам у стомакот пред менс.

Јас оваа недела паузирам, и плус пазам, ама се осеќам ко стока. Додека бев на диета, стомакот израмнет, се супер, сега некако ко да се подув. У пм веќе незам што да јадам, онака барем лесно беше занаеш што треба да јадеш секој оброк...

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 912
28.3.2012 17:33:52   
kikicka
Сликава морав да а ставам
user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 913
29.3.2012 10:06:00   
Beatris
user posted image user posted image user posted image user posted image  Чиви се овие гаќетини??? user posted image  Гледајќи ги одеднаш се чувствувам слабичка.

А кикичке знаеш дека си во право, јас заборавив на тетката user posted image  А јас се дујам 10тина дена пред тоа. Ее ама ме окуражи алал да ти е user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 914
29.3.2012 10:40:04   
jana81

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Јас дури и хеланки за слабеење си купив ,т.е демек слабеење антицелулитни ама стегаат доста и кремичка ке си земам на Афродита се и убаво мерисаат со некои етерична масла се бла бла...

eee Kikicke i jas planiram da si zemam helanki i anticeluliten krem od Afrodita, nego kazi mi kolku pari gi zema i dali se velicinski ili standardna golemina, da znam ako gi nema kaj nas da gi poracam od Skopje pa da ne mi gi utnat

Непосредна врска до пораките: 915
29.3.2012 10:48:03   
kikicka
Абе гаќетаните се user posted image user posted image наши прад да ослабнеме user posted image
Тоа ти е да знаеш после кога ке ти дојде одма ке спласнеш ке видеш резултати и од струјо-дрмачот и диетите најубаво.
а хеланкиве имаат броијки иако јас на срека сумја погодиламојата бројка црни се ,стегаат околу 800ден ги земав тука ,е сега во Мк може и поефтини се за 100ден или поскапи user posted image Има вечичини 36-40 40-46 и надаље јас сум погодила 40 ,иако носам фармерки 38 број ,е сега незнам колкутреба да стегат ама овие доволно ме стегаат.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Чиви се овие гаќетини??? user posted image  Гледајќи ги одеднаш се чувствувам слабичка.

А кикичке знаеш дека си во право, јас заборавив на тетката user posted image  А јас се дујам 10тина дена пред тоа. Ее ама ме окуражи алал да ти е user posted image

Непосредна врска до пораките: 916
29.3.2012 10:49:10   
kikicka
План на диетата
Понеделник: Јадете колку што можете овошје и пијте овошен сок. Забрането овошје е само бананата.
Вторник: Консумирајте колку што сакате зеленчуци и зеленчукова супа.
Среда: Во текот на овој дена комбинирајте ги храните, кои сте ги јаделе претходните два дена (овошје, сокови, зеленчук, зеленчукова супа).
Четврток: Изедете пет банани и испијте 5 чаши млеко. Некои верзии на оваа диета препорачуваат да јадете 8 банани во комбинација со 4 чаши млеко.
Следните три дена од диетата вклучуваат еднакво мени.
Петок: Изедете 4 парчиња месо на скара (85g пилешко, 85g говедско и 85g риба). Месото комбинирајте го со неограничено количество зелени зеленчуци.
Сабота: Изедете 4 парчиња месо на скара (85g пилешко, 85g говедско и 85g риба). Месото комбинирајте го со неограничено количество зелени зеленчуци.
Недела: Изедете 4 парчиња месо на скара (85g пилешко, 85g говедско и 85g риба). Месото комбинирајте го со неограничено количество зелени зеленчуци.
КАКОВ Е ЕФЕКТОТ?

Седумдневната диета е строга диета и не е балансирана. Поради тоа телото се истоштува и може да се чувствувате без енергија и заморени.

Навистина губењето на 7 килограми за една седмица изгледа примамливо, но експертите не ја препорачуваат оваа диета за долгорочно одржување на телесната тежина.

(Одговор на членот jana81)
Непосредна врска до пораките: 917
29.3.2012 10:52:23   
Beatris
Абе овде многу јадење за ослабување толку кг. user posted image  Може да се проба, ама кој ќе ги пече тоа месата на скара... И така немам време за ништо после работа

Непосредна врска до пораките: 918
29.3.2012 10:54:36   
Ikana
Охх изгледа како многу ама кога ќе седнеш да јадеш, се малку е. Башка тешка е оваа, цел ден на банани и млеко па ќе се упуцам! Треба сериозно некого да отерам у три лепе и да бидам нервозна да чурам, па да издржам! user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 919
29.3.2012 10:59:06   
kikicka
Леле бе шо јас тука скара имам? Како да не имам тост башка мрсно само од месото нема да ставам дополнителни ее ич неви текнува.... ТОСТЕРОТ бре златна скара...или во промес каде прават одма на скара ке им кажете по 85 гр мевце да спржат

Абе овде многу јадење за ослабување толку кг. user posted image  Може да се проба, ама кој ќе ги пече тоа месата на скара... И така немам време за ништо после работа

Непосредна врска до пораките: 920
29.3.2012 10:59:27   
Bububebe

Кикичка ,хеланките од Афродита се?

Непосредна врска до пораките: 921
29.3.2012 11:03:57   
Viktori

од таа диета гарант се слабее затоа што ко што прочитав освен денот со бананите и млекото и првиот и третиот ден, нема внес на јаглени хидрати. Јаглените хидрати се тие што даваат енергија, па организмот ги троши залихите. И така се слабее.
АМА!
овие диети имаат контраефект веднаш кога ќе престане диетата!
Затоа во аткинсот има втора, трета и четврта фаза која вклучува постепен внес на јаглени хидрати, за да се спречи јојото user posted image

Гарант се слабее, ако ви е за свадба во недела, ама ако свадбата е после едн месец исто user posted image ќе бидеме. user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 922
29.3.2012 11:13:03   
kikicka
Да од Афродита се,нанив пишува дека ако плус се мачкате с натицелулитна крема и ги облечете И барем саат во денот сте Активни има резултати, може преку цел ден да се носат ,ние и онака сме активни преку цел ден околу user posted image така да не ме кошта ништо даги носам и два месеца до летото ако има некој резултат.Јас немам целулит кој е видлив туку онака когапрекрстам нозе и ке се згрутчи копанот тогаш се гледа инаку не.

Виктори имам време до свадбите баш прашував кога се и 15,16.06 има да пукаам два дена бешка на една сум кума мора кумата да се покаже user posted image Јојо ефекатот ке гледам да не бидне ,почнувам со теретана за некој ден па ке комбинирам ,нема да се фрлам на јадење одма после диетите.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bububebe

Кикичка ,хеланките од Афродита се?

(Одговор на членот Bububebe)
Непосредна врска до пораките: 923
29.3.2012 11:20:13   
kikicka
Смеам да ставам линкче од диетата да прочитате коментарите од тие што ја држеле или да ги цитирам?

Непосредна врска до пораките: 924
29.3.2012 11:30:09   
Bububebe
И јас ги имав,ги ставав пред да одам на фитнес,вежбав со нив.Ја собираа потта и стоев така испотена во нив и почнаа многу да ме болат јајниците.И ги баталив потоа исто од Афродита зедов најлонско одело,е со нив да видиш потење,со нив најдобро се слабее user posted image

Непосредна врска до пораките: 925
Страница:   <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?