Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Килограмите за време на бременоста 23.3.2012 11:08:46
kikicka
Исто ...додуша мене ми фалат уште 10 за да се вратам скроз ама доволни ми се и 7 кг минус.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Женски уживајте во бременоста, внимавајте колку можете ама не се замарајте со килажата. Јас се поправив скоро 30 кила, а еве сега после 10 месеци ми фалат уште 6-7 да се вратам како што бев пред бременоста
RE: Килограмите за време на бременоста 27.3.2012 18:12:21
maca9
Sto e rabotava so kilogramite?Jas sum veke 5 mesec a imam kaceno zamislete kolku.... SAMO 1 KILOGRAM. Cudo e ova kaj mene koga citam vie po kolku mnogu ste se popravale.
RE: Килограмите за време на бременоста 27.3.2012 18:29:54
maca9
Jas nemam voopsto apetit zgolemeno duri pred bremenosta jadev poveke otkolku sega.Si ja jadam se normalno 2-3 dnevno taka da ne sum ama ic popravena.Duri i sakam malku da se popravam zasto sum slaba ama ne mozam. Ke vidime ponatamu kako ke bide.pozz
RE: Килограмите за време на бременоста 27.3.2012 20:19:36
Debora
Bravo hunny, alal da ti e. Jas sum popravena 10 kg, a sum 37ma nedela. I jas nemam apetit, jadam polesna hrana, poveke salati, ovosje, mleko i biskviti od sabajle mi e hit :)
RE: Килограмите за време на бременоста 27.3.2012 20:54:46
jana81
ajde ne se sekirajte posle poragaj poleka ke si se vratite na starata kilaza. Jas do sedmi mesec bev samo 7 kila popravena a do 39ta nedela staviv uste 13kg ama seto toa posto imav patoloska bremenost i edinstvena zadaca mi bese da jadam eve za sedum meseci se vrativ na pocetnata kilaza
RE: Килограмите за време на бременоста 27.3.2012 21:13:45
Cipi Ripi
I jas sum patoloska bremenost. Veke 5 meseci samo lezam i jadam. Ama mislam deka i hunny e patoloska, neli hunny? Pa ete ona mnogu malce se popravila. Ama da bidam iskrena bas i ne mu se zamaram, so vikas jana ke se vratime pak na starata, nisto strasno.
RE: Килограмите за време на бременоста 30.3.2012 10:08:21
mama_sk
Ajde i jas da se "pofalam" 18ta nedela i plus 4,5kg.... Butkive mi se kako ama toa e.... I jas sum na patoloska od pocetok so hormoni pa verojatno toa si ima udel a plus poslednive nedeli mi se otvori apetitot posebno za testenini i cokoladi. Samo bebceto da e zravo i zivo, ke slabeeme posle
RE: Килограмите за време на бременоста 3.4.2012 15:34:15
Dimana
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci
ИЗВОРНА ПОРАКА: Dimana
Исфрли леб, благо, газирано и густи сокови, повеќе движење и ете ти
Исфрли леб, благо, газирано и густи сокови, повеќе движење и ете тиuser posted image
Blago retko jadam gazirani sokovi ne pijam samo svezo cedeni jadam integralen leb ama pak kg se kacuvaat ,ke probam i leb da isfrlam skroz pa da vidime ,so gospod na pomos kako li ke bide do kraj :(
RE: Килограмите за време на бременоста 3.4.2012 16:17:30
Mum Care
Dimana i jas sum bas kako tebe 24 nedela a se imam popraveno 10 kg, mnogu me faka strav do kraj ke zaminam na d 20 kg si mislam. No mene mi e tesko sto bremenosta treba da ja pominam so lezenje, bidejki sum pravena serklaz :(. Se trudam da ne jadam testenini, blago, gricki zosto toa najmnogu debelee. Ajde so lesno neka ni e, da ni e rodat bebcinjava zivi, zdravi, ispravni, pa posle ke slabeeme :).
RE: Килограмите за време на бременоста 4.4.2012 9:26:22
Emanuelapp
Јас за време на бременоста качив 20кг, по осум несеци симнав 15кг, а сега по година дена сум и 2кг послаба од што бев пред да останам бремена. Фала богу многу сум висока па не ми се заприметуваше многу многу дебелината ете таков ми е организмот и без некое посебно внимавање ги ја вратив тежината
RE: Килограмите за време на бременоста 4.4.2012 11:42:47
Mary
Leleee luge me faka mene strav jas sum 25 nedela i sum 9 nakaj 10 kila navecer i nekako se dujam poveke navecer,kojznae do kraj uste kolku + ke stavam.Pa posle ke mu ja mislime me faka strav sto ide leto
RE: Килограмите за време на бременоста 5.4.2012 14:12:16
Mum Care
Mary a jas 24 nedela so 10 kg plus, ali apetit imam strasen mnogu jadam, nemozam da se kontroliram . Ali se nadevam ke oslabime posle poragaj, belkim ne e tolku strasno.