mamicka77
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso Темјана, најважно здраво и живо да е, па што сака нека е... ако сакаш женска, ќе му речеш на мт да се потруди за второто Еден пријател има 3 ќерки и се зеза, вика „Женски се прават насабајле, на немочано“ Калипсо, со здравје да си го служиш лаптопот! Пријателот си има искуство, ај едно да е, ама три, машала Фала АнаМоли, подобар да си купиш! Ha ha, a be ima nesto vo genite i dnk-to. Mi kazaa nesto sto ne znam bas da go objasnam tocno i ke rizikuvam da me proglasite za glupaca, ama aj ke probam da vi go dolovam Znaci, krvta kaj covekot se obnovuvala na nekolku godini, nekoi mi kazaa na cetiri, nekoi mi kazaa kaj zenite na dve a kaj mazite na cetri, nekoi mi kazaa kaj mazite na sedum... znaci nikoj nema poima na kolku godini, bitno krvta se regenerirala. E sega, bitno bilo kolku godini se razlika partnerite, i koj partner kakva krv ima vo momentot na pravenje na deteto, odnosno dali kaj edniot e smeneta krvta, a kaj drugiot e se uste starata. Taka kaj nekoi dvojki, moznosta da se dobie masko (ili zensko) dete se 1:1.000.000 Skoro nevozmozni. Zatoa nekoi dvojki imaat po 4-5 kerki li sinovi. aj malkiu sme od temava nadvor ama vo dnevna za se i sesto se parvi razgovor taka neli? Jas pak imam edna vujna seznajka rodnina i na mm i na mene kako se potrefilo a, taa mi ima kazuvano deka po mesecnoto da se ostane bremen vo prvite 13 -14 dena bilo ,a ako se ostane posle 15 den t.e pred mesecnoto bilo jas mnogu ne veruvam bidejki spored mene kako sto imam citano vo bebe magazin se zavisi kakov spermatozoid ke ispuste mazot dali so opavce za ,ili bez opavce za i se zaviselo koj ke se zalepi na zidot na matkata.A vo mojot slucaj za M ispaga deka vujnata e vo pravo bidejki jas ostanav bremena tocno po mesecnoto go znam i denot 5 dekemvri rodenden na mm soubavo sme si cestitele aaaaaa
|