|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Опрема за новороденче
27.2.2012 21:09:26   
Ikana
Kapki protiv grcevi, vloshki za gradi, pamukcinja za brisenje lice na bebeto.

(Одговор на членот ivoni4ka)
Непосредна врска до пораките: 576
28.2.2012 14:52:38   
ivoni4ka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Kapki protiv grcevi, vloshki za gradi, pamukcinja za brisenje lice na bebeto.

hehehe fala ikana ova go bev zaboravila da go pisam poz user posted image user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 577
28.2.2012 14:57:28   
Beatris
Кога бев трудна направив една чек листа во ексел, имате можност да си шкрткате што како е купено, да додавате и бришете нешто user posted image   Некако кога пишував по ливчиња никако не можев да се снајдам. Мене ми се најде доста корисна кој сака нека ми пише маил по пп ке му ја пратам

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот ivoni4ka)
Непосредна врска до пораките: 578
28.2.2012 15:14:21   
blaska
dali nekoj znae kolku pari se dusecite za bebesko krevetce samo cenite na dormeo gi znam a za drugite vrska nemam

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 579
28.2.2012 18:41:29   
minerva
Ние си купивме душек од Анжи. Наше производство, мислам некоја беровска фирма дека беше. Димензии 120x60, висина 20см., противалергиски и чинеше 1.500 денари. Јас сум многу задоволна.

(Одговор на членот blaska)
Непосредна врска до пораките: 580
19.3.2012 14:23:01   
Hunny
Едно прашање до поискусните мамички: за user posted image купив комплетче за излегување од болница, ама дури дома видов дека е бр. 50. Денес една продавачка ми рече дека тој број бил за предвреме родени дечиња. Сега ме стави во мисла, дали да купувам друго. Какво е вашето искуство?

(Одговор на членот minerva)
Непосредна врска до пораките: 581
19.3.2012 14:46:18   
dostickage
kolku za iskacanje kje zbrka rabota ama ne veruvam deka posle kje mozes da go koristis.
za posle kupuvaj si 62.56 mnogu brzo smaluva.

poz

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 582
19.3.2012 14:58:01   
Emanuelapp
Син ми се роди 3920гр. со 51см. и бодито ми го зедов 51 а комплетот го облековме само тој ден . И така си замина син ми со голи раменичиња затоа што не му се запетлуваше бодито user posted image

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 583
19.3.2012 15:54:03   
Annet
pogolemi brojcinja nemoj tolku malecki :))) i jas neznaev barav za pocetok 2 br,pa taka nekako se snajdov:) i sega se sto kupuvam e zaa 12 mes a imame 7,nekako ova alistava se cudni broevi,sekade kazuvam deka e 1 god deteto,ako kupam pomalo nema da go oblece ni 2 pati
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny

Едно прашање до поискусните мамички: за user posted image купив комплетче за излегување од болница, ама дури дома видов дека е бр. 50. Денес една продавачка ми рече дека тој број бил за предвреме родени дечиња. Сега ме стави во мисла, дали да купувам друго. Какво е вашето искуство?

< Поракaта ја уредил Annet -- 19.3.2012 15:55:07 >

Непосредна врска до пораките: 584
19.3.2012 17:45:20   
Hunny
Повеќето работи што му ги купив се 56 и 62, само тоа за од болница е 50, не знам како не го видов. Од што ми се допадна, воопшто не помислив да го видам бројчето, а и премногу големо искуство имамuser posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 585
30.3.2012 13:49:09   
Cipi Ripi
Zdravo mamicki. Ke ve molam za malku pomos i sovet. Sakam da kupam krevetce montazno od jumbo. Sto mislite vie za toa? Podobro e montazno ili drveno? Ima li nekoja od vas vakvo, i sto mislite za toa deka e od jumbo???

Непосредна врска до пораките: 586
30.3.2012 14:02:49   
Ikana
Јас имам монтажно креветче и мнооогу сум задоволна, се склопува, има 2 нивоа, нема тврди страни, не ти требаат оние граничници, само чаршафче, јорганче и перниче, лесно е, го носиш кај сакаш и поефтино е.
Уште нешто за идните мајки!
user posted image user posted image user posted image
user posted image

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 587
30.3.2012 14:12:45   
Cipi Ripi
Fala na sovet Ikana.I mene mi izgleda mnogu prakticno. Sakam da stavam slika da go vidite ama ne znam kako.
Samo uste da mi kazete sto mislite za jumbo (neli vikaat koristele formaldehid za nivnite proizvodi)
user posted image A ova ti e super. Kade go ima?

Непосредна врска до пораките: 588
30.3.2012 14:15:13   
Annet
ja drveno imam od maz mi uste go ofarbavme kupivme ogradi ne kostase 4000 i dusek i se,poarno montazno,uf ama zgresiv.sega sal go mestam a tesko e i glomazno...............ama aj od tate da bilo i sea se kaam zimajte montazno najarno.i kaj mama koa odam ke si go nosev ama sea cvrc nema.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi

Zdravo mamicki. Ke ve molam za malku pomos i sovet. Sakam da kupam krevetce montazno od jumbo. Sto mislite vie za toa? Podobro e montazno ili drveno? Ima li nekoja od vas vakvo, i sto mislite za toa deka e od jumbo???

< Поракaта ја уредил Annet -- 30.3.2012 14:16:21 >

Непосредна врска до пораките: 589
30.3.2012 14:57:06   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

ja drveno imam od maz mi uste go ofarbavme kupivme ogradi ne kostase 4000 i dusek i se,poarno montazno,uf ama zgresiv.sega sal go mestam a tesko e i glomazno...............ama aj od tate da bilo i sea se kaam zimajte montazno najarno.i kaj mama koa odam ke si go nosev ama sea cvrc nema.

jas sum si raat si imame montazno i si go mstam kade mi tekne od tie e so tul i so koritce za presoblekuvanje isto od polovinata bev raat prvite 4ipol meseci dodeka ja zbirase ama sega na petosed koga ja oblakam se se ubivam vo polovinata  mi se zdrve so sum navednata  i plus se lula si pruzam raka noke i si ja lulam dodeka ne ja nauciv vo race

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 590
30.3.2012 15:02:15   
Ikana
Ципи Рипи незнам ама ако можам да најдам те известувам и лансираме нов тренд хахахах user posted image

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 591
30.3.2012 15:06:35   
Cipi Ripi
Thanks na site za sovetiteuser posted image

Непосредна врска до пораките: 592
30.3.2012 15:10:31   
Luci

Sakam da kupam krevetce montazno od jumbo. Sto mislite vie za toa? Podobro e montazno ili drveno?

Ципи Рипи види тука имаме пишувано за креветче

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 593
5.4.2012 20:31:20   
Hunny
Не можам никаде да најдам чаршавче со ластик за бебешко душече.Мислам на оние што се како мушама од едната страна, а памучни од другата. Ако некој знае каде можам да најдам, ќе ме спаси од трчкање по продавници.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 594
5.4.2012 22:35:56   
amateuress
има во џамбо, состав 80% памук, 20% полиестер, и со ластик се, па се прилично практични. мислам дека и повеќе димензии имаше. е сега, за квалитет и токсичност итн, јас многу се мислев, ама со оглед на тоа што ова нема директен допир со бебе, го купив. мислам дека имаше и на бертони, во бејби блу во аеродром ги продаваат производите, ама мислам дека немаа ластик од страна, а можно е и малце поскапи да беа.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny

Не можам никаде да најдам чаршавче со ластик за бебешко душече.Мислам на оние што се како мушама од едната страна, а памучни од другата. Ако некој знае каде можам да најдам, ќе ме спаси од трчкање по продавници.

Непосредна врска до пораките: 595
6.4.2012 9:35:48   
janevab
koleskiii aj i jas da prasam nesto , terminot mi e krajot na maj a za od bolnica neznam kakvo kompletce da kupam pamucno ili plisenko ,vie kakvo zemavte???user posted image

(Одговор на членот amateuress)
Непосредна врска до пораките: 596
6.4.2012 10:03:09   
Ikana
Земи си памучно, плишанко за во зима. Боди со долги/кратки зависи од времето, чорапи, ракавички, шпилхозни памучни и лесно памучно ќебенце. Па ако е топло можеш и без ќебенцето.

(Одговор на членот janevab)
Непосредна врска до пораките: 597
6.4.2012 10:07:41   
AnnaMolly RR
јаневаб, јас на 13 јуни се породив и за излегување од болница имав комплетче од Бебето со милион делови, ама еве како го облековме бебето.
Боди на долги и горниот дел со долги ракави како бенкичка, долу само памперс и пантолончиња со ногавички како чорапи. Ни капче на глава ни ништо друго.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 598
6.4.2012 10:09:06   
Junona
Колку чинат монтажните креветчиња во jumbo?

„Не стануваме попаметни од она што сме го чуле,туку од она што сме го доживеале“.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 599
6.4.2012 10:10:11   
Ikana
3000 -4000 ден.

(Одговор на членот Junona)
Непосредна врска до пораките: 600
Страница:   <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.