Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Секако договараме и за пред Велигден, мамички. Денеска барем убаво го фативме сонцето, само што си дојдовме, се затемничи и се раздува. Ама важно убаво си поминавме, си пиевме кафе, си помуабетивме (Емануелапп не ни дојде ама затоа па не подружи сестра ми) Матеа така срамежливо се обиде да им се приближи на другите дечиња, ама изгледа треба почесто да се гледаат за да се здружат и да се заигруваат. Вака секој сам по сам.
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 24.3.2012 14:09:44 >
Тука сме богданчанка ај да договориме,кога сте слободни?Јас почнав на работа доколку се договориме може четврток ,петок,сабота од поручекта кој ден ви одговара?ако не ке нагодиме некако.Би сакала да се собериме.Ајде Гевгелија..
Туку Михаил арно мирен беше за чудо, јас реков ќе трчам по него цело време и Матеа мирна беше многу, ама затоа па Палешка се изнатрча по Миа, а таа па како решително заминуваше како точно да знае каде оди. Абе срцки, а Матеј па колку пораснал буцко мал, ама плачко и тој, можи си има мака човекот Денеска М цел ден ги реди, Миа, Матеа и Матеј (Матеј спијаше, така вика, го виде на крајот дека заспа )
matej znaj sea da kazuva dade bidejki tatkomu cela vecer go prasuvase koe e cupeto so go guskas be sine mu vika dade i sea samo toa dade pa dade koga ce dojde do kompjuter....da se pofalime denes sam setkase niz dvor pocna da se pusta..............se sobirame pak za veligden.
Тука сме богданчанка ај да договориме,кога сте слободни?Јас почнав на работа доколку се договориме може четврток ,петок,сабота од поручекта кој ден ви одговара?ако не ке нагодиме некако.Би сакала да се собериме.Ајде Гевгелија..
moze,moze sabota bi bilo najdobar den samo da ni se pridruzat i drugite gevgelicanki...ajde gevgelija kade ste?
moze,moze sabota bi bilo najdobar den samo da ni se pridruzat i drugite gevgelicanki...ajde gevgelija kade ste?
Ајде Гевгеличанки може петок или сабота пред Велигден една собиранка? Околу 12-1 пред Тедико да се чекме,а?
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.