|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
21.4.2012 15:26:50   
AnnaMolly RR
Хелооооу, пипл! Јас конечно седнав пред компјутер, Филип ми е како некое ѕверче симнато од планина, како да чувам дома силеџија, а не бебе од 22 месеци! Почнав дома да си го викам Урко user posted image Таков ми е, како набиено мало силеџиче. Па сега се превоспитуваме по дома.

Ставам кафе и го чекам мм да се врати од работа.
Повелете кој е за.

Live and let live

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 451
21.4.2012 16:02:16   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Abe kaj ste ve nemaaaaaaaa..a ja imam za falenje...si kupivme kolaaaa pa da pocastam ja..denes nishto od setrnja po notari navaka nataka...a mene pa koga mi padna zal oti ja dadovme mojata kola sto ja si ja kupiv koga se vrabotiv...ama ajde za poubo e...eve edno tortice od mene vas

user posted image

cestitki andrijance so ubavo da si ja koristete mnogu mnogu god

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 452
21.4.2012 17:45:17   
Andriance
Fsls msmicka77..poubava da si kupite...i site vie user posted image nie denes setnavme malku...se spremame kje ideme na superzvezda a posle toa na mekici...a bebe dali kje go zememe so nas vrska nemam..ama vekje sekoj vtor den e kaj majka mi ahahahah

ja drmam vtoro 3in1...povelele i vie

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 453
21.4.2012 18:37:58   
Felly RR
АНдријанче, честитки! СО здравје да си ја возите!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 454
21.4.2012 20:21:09   
kikicka
Добро вечер господични,мене не ми е добро ама ич,испаднавме да шетаме,и ајде ке ручаме и што ми требаше да јадам тешко јадење незнам,толку ми се стешкило едвај издржав ,сега сум задремала и малку ми помина.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 455
21.4.2012 20:26:03   
sitalia
lele luge vcera vecer se vrativ od odmor a denes veke pak mi se odi. cel den sum so gosti. ja gledam ovaa terasava i si mislam a da otvoram tema
moj krevet
i da si zamisluvame deka si spieme i si stanuvame koja koga si sakame. i taka samo krevet mi se gleda pred ocive, a gosti se najavuvaat li se najavuvaat. da ne e na visoko terasava pa da pocne da mi se vrti od visinava. ajde dobra nok sega da si fatam samo moj krevet i dlabok son se do ....... noknoto doenje. ajde uste malku.

Непосредна врска до пораките: 456
21.4.2012 20:48:50   
mamicki
Честитки Андрианче! Создравје да си ја возите, да се изнашетате, само за убавоuser posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 21.4.2012 21:43:17 >

Непосредна врска до пораките: 457
21.4.2012 20:50:39   
mamicki
Па зошто не ми излезе фотографијата? А што тортиче е, за мерак!user posted image

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 458
21.4.2012 21:14:01   
libra.n
Здраво девојкиuser posted image Ајде да поднесам извештај: Нокеска user posted image ни крена температура, ама ништо стррашно сигурно ке вадиме забчња, до сабајле беше како нова. Во 11 бевме на Супер Ѕвезда, Срна целата радости, многу сака деца, вристеше од радост, а и ние кeфови. На мм му е роденден денес па одам да се спремам да прославиме. Еве честам тортенцеuser posted image
user posted image

(Одговор на членот sitalia)
Непосредна врска до пораките: 459
21.4.2012 21:47:10   
kikicka
Среќен Роденден на мажле твој Либра.н . Л заспа сама на земја едвај вечераше ама пуста не се дава сака маслинка и точка,од оние зелените без семка си ја искрка и заспа фино лепо ме поштеди од мака.user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 460
21.4.2012 22:10:43   
Maca25
нека му е среќен роденденот на мт, либра!!!
детево ми стана во 19.30 и сега не знам кога ќе си легне. Абер нема од спиење!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 461
22.4.2012 7:53:27   
Snowhite RR
good morning bitches. jas od krevet uste da ve pozdravam.snosti bevme na humanitaren koncert i sega uste me drzi ale ale pa i so tarasava ne mi izleguva pesnava od pamet a ic ne ja sakam

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 462
22.4.2012 9:06:04   
mamicki
Dobro utrouser posted image
Kje vi svarev i kafe, no nema vodauser posted image
Kolku sum iuser posted image t! Tri dena na lokalnata TV kruzelo predupreduvanje, a jas neinformiranauser posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 463
22.4.2012 10:17:56   
annabela
user posted image
eve kafence od mene utrovo

Непосредна врска до пораките: 464
22.4.2012 10:39:06   
Felly RR
ДОбро утро и од мене. Фала за кафенцето Анабела.
Среќен роденден на мт Либра.н. Денес времево ми изгледа како поубаво од вчера, малку барем да прошетАМЕ

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот annabela)
Непосредна врска до пораките: 465
22.4.2012 10:41:29   
AnnaMolly RR
Добро утро! Ние се спремаме за во Зоолошка, па ако оди и некој друг може ќе се видиме!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 466
22.4.2012 10:54:08   
kikicka
Добро утро да ве поздравам и јас па да е спремаме на шетање додека е добро времето.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 467
22.4.2012 10:58:38   
Andriance
Ajde i od mene e pozdrav za denes..kako ste mi? nie vcera bevme na superzvezda i A se zabavljase be..ja pa si vikav so go m'knam bre detetno sekade sto razbira...a toj lugje deca muzika svetlo..super mu bese...inace sedev opkruzena so obezbedzenje zs pred mene bese Grujo so zenatamu i decite user posted image moreee guskanje so Borkica pa igranje so decava..abe so da vi pricam..posle toa na mekici ojdovme i okapavme user posted image ..a denes nesto se spremame da mu ja zduvneme na Belvi...ajde backi od nas se citame prikvecer posto kje me nema ahahahh

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 468
22.4.2012 14:09:22   
nadica
jeeeeeee posle dolgo vreme i jas da stignam do internet user posted image
dajte ne[to nabrzinka da se napijam  a popdolgo ke ve druzam vecer

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 469
22.4.2012 14:34:15   
Annet
meraci meraci,se iznasetavme,si bevme na miloto nase ezero si pievme kafe,si sedevme so prijateli,uf uf bebe sega spie,i taka,se osveziv malku;-))))
imajte ubav den

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 470
22.4.2012 14:37:22   
Tanjat7880
user posted image
Jas odam sega na edno vakvo,ko za pocetok a posle drugo sleduva,pa Nadica i site drugi shto se ZA ajde so mene!

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 471
22.4.2012 14:39:10   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

meraci meraci,se iznasetavme,si bevme na miloto nase ezero si pievme kafe,si sedevme so prijateli,uf uf bebe sega spie,i taka,se osveziv malku;-))))
imajte ubav den

meraci meraci,se dupnaF od cistenje ni kafe asalno ne sum ispila vikendoF od vratata ne sum izlegla dva dena,barem ti Annet uzivashe malku i za mene?!user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 472
22.4.2012 15:40:57   
libra.n
Heloo devojki, nie samo sto se vrativme od Matka, super se prosetavme, i sega site na spienjeuser posted image Pozdrav do site user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 473
22.4.2012 15:43:39   
mamicka77
lelele ova nedelivne ne da gi mrazam nemam vreme po wc da odam ne pa da setame nedela kako i sekoja  cistenje brisenje sekoj agol da go fates i veke kapnav od sabajle otkako stanav prvo sednuvanje mi e sega  a uste ne sum zavrsila  na M jadenjeto i se seuste prave i sokot  ne i e uste gotov vidov ubava krusa i jabolka vo marketot pa zemav da i napravam nesto svezo da si pine,aj castete kafe oti veke nemam sila  plis koj ke bide ljubezen stvarno nemam sila a mi treba edno kafe so 2lazici seker

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 474
22.4.2012 16:21:39   
Annet
user posted image
eve od mene,oti ja s sum odmorena hahahahauser posted image user posted image

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 475
Страница:   <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?