|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
22.4.2012 16:22:22   
Ikana
user posted image
еве женски кафенце, мамичке ај полека не се преоптеретувај, забави малку,user posted image ние шетавме низ парк, и по кеј и пешки цел град го свртевме, сега гости чекаме, и така! Ве гушкам сите!!! НАјмногу!!!

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 476
22.4.2012 16:31:41   
Mammi
Evej me i mene, odmorena, nasetana i vesela i povtorno domce a i deka si go vidov user posted image na eho. Mm od sreka mesto ne go sobra vo ordinacija.
I iako me nemase,nemojte ni slicajno da pomislite deka sum ve zaboravila. Edno blago castenje so kafica od mene

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 477
22.4.2012 17:07:40   
AnnaMolly RR
Еве од Мамми и од мене по еднокафе и чоколатце.

Мене ми се јаде нешто благо, ама ме мрзи долу да се симнам, па украдов од Филип едно чоколадно зајаче што го доби за Велигден user posted image

user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Mammi)
Непосредна врска до пораките: 478
22.4.2012 17:08:17   
Martins mom
Поздрав девојки! Убаво овде на терасаваuser posted image Детето нанка, јас кафенце со РР,милина...Го уморив дечкото мој, го изнашетав денес. Имаше отворање на зоолошката градина во Битола, демек реновирана била и цел ден влезот беше бесплатен и претседателот беше и Ламбе ни пееше и една голема фрка, цел град се собра и на крај...ништо. Зоолошката си беше како и секогаш, истите животни и истото хигиенско ниво.

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Mammi)
Непосредна врска до пораките: 479
22.4.2012 17:19:01   
mamicki
Денес нема вода цел град! поради поправки на главниот вод, а мм е дома што во превод значи- ништо не се работи, оти, нели, нема вода, а К е со тато цел ден, оти преку недела не стигнуваат ни да се видат, и јас конечно можам да уживам во непречено читање книгаuser posted image
Како и рипнав на ова автобиографијава од Лаушевиќ, ццц, и плус уште сум во пижамиuser posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 480
22.4.2012 21:05:21   
kikicka
Најтешката работа е најубавата работа на светот

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 481
22.4.2012 21:34:03   
Bogdancanka
dobra vecer devojki denes imavme prekrasen den,jas cel den go pominav vo setkanje

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 482
22.4.2012 22:07:52   
Maca25
Кај сте девојки??!? ние денес сме се изнашетале, до крстот, па по ридовите на Водно шетавме, Нина се изнатрча и ни заспа на враќање. Јас си ставам кока кола, сончоглед и се спремам за гледање филм. Денес правам пауза од диета, па се частам кока кола user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 483
22.4.2012 22:17:30   
kikicka
Еве ме и мене госпожата се фарба,чекам да помине време па да се измијам,ја осветлувам малку ептен ми е темна и досадна сум си кога се гледам. Л уште беснее по дома,денес покасно преспа ама кај и да ке заспие.Јас мацо ке се частам со пиво и пуканки а од утре пак диета.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 484
22.4.2012 22:30:03   
Maca25
Обавезно од утре на диета..само се мислам кој ден да го фатам - протеински или овошен? user posted image
Ај еве едно пивце од мене, пуканки ти части!
user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 485
22.4.2012 23:11:09   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

user posted image
еве женски кафенце, мамичке ај полека не се преоптеретувај, забави малку,user posted image ние шетавме низ парк, и по кеј и пешки цел град го свртевме, сега гости чекаме, и така! Ве гушкам сите!!! НАјмногу!!!

Zs mor ne mi mafna od nekade?? neli znaes deka ja sum inventar u park?? i shetavme ko budali edno 2h pa i u skala sedevme uste 2 i a taka...bevme malku po gosti dapodelime pokani za krstevka i okapavme pak...drmam ova tvoevo kafence i ve pozdravljam

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 486
22.4.2012 23:18:10   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Најтешката работа е најубавата работа на светот

De mori Kikicko me raznezno od dole do gore user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 487
23.4.2012 8:26:28   
Tanjat7880
user posted image
Dobro utro i ubava rabotna nedela devojcinja,dovolno vi e goolemmo kafeto?!
Denes mi e tezok den so nadez deka se dobro ke se zavrshi,drzete mi srekja.

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 488
23.4.2012 8:34:02   
Luci
Добро утро и од мене цурки. Леле Тања алал да ти е , кафето во прав момент го стави на тераса

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 489
23.4.2012 8:52:50   
arh_diz
Dobro utro, imajte ubava nedela
Konecno i kaj nas dojde soncetouser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 490
23.4.2012 8:53:31   
kikicka
Добро утро,ај наздравје кафето ние уште се расонуваме ,денес пак нема сонценцееuser posted image ,тоа е улаво време.
Тања ти праќам среќа ,се да испадне добро!

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 491
23.4.2012 8:55:52   
Maca25
Добро утро и од мене. Јас си направив Нескафе 3 во 1, ме мрзеше да правам турско без шеќер (ради диетата нели).
Тања ти пуштам среќа!!user posted image еве ја. трча накај тебе!!

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 492
23.4.2012 8:56:27   
Felly RR
ДОбро утро и од мене! Кај нас па конечно дојде сонце, ама не знам само до кога ќе се задржи.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 493
23.4.2012 9:04:38   
Maca25
Вчера колку беше сончево, па само што се качивме на Водно ни заврна. Среќа одма престана, па после 3 саати кога се враќавме пак ни заврна.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 494
23.4.2012 9:29:30   
Pepelaska *
Добро утро женски, одвај стасав да седнам на комп додека не стане М. Јас по свадби викендов капнав од играњеuser posted image ,после сме на роденден и после одмор малку.Ете го син ми скокнаuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 495
23.4.2012 9:47:37   
Beatris
Добро утро и од мене, и јас конечно да седнам на компјутер, оќорев на телефон цел викенд, ама дома не се сприбравме user posted image  Во саботата со мм оравме низ Бисер, ГТЦ и Рамстор да бараме работи што треба да се купат за крштевка и роденден и додуша пола работа завршивме. После А ја шетавме по гости, не за друго него некој да ја подржи малку да испиеме едно кафе на раат user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 496
23.4.2012 9:56:59   
Maca25
Уф, сега се присетив, Н. кога беше бебе едвај чекавме некој да ни дојде или да одиме некаде за да можеме кафе на раат да испиеме. Од раѓање па до 14 месеци постојано ни беше во раце. Фала Богу тоа помина.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 497
23.4.2012 9:58:41   
Annet
јас сум тука,само да се пријавам одам да се фатам за работа додека И спие,а спие 20 мин максимум хахааuser posted image

Непосредна врска до пораките: 498
23.4.2012 10:01:03   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Вчера колку беше сончево, па само што се качивме на Водно ни заврна. Среќа одма престана, па после 3 саати кога се враќавме пак ни заврна.

Их, убаво ли беше на Водно? Јас вчера бев спремна за на Водно, со се ранец на готовс и мажле ме зезна, му се јавила тетка му, ќе оделе не знам каде user posted image и шетавме на кеј, немаше каде тоа ни е најблиску!

Непосредна врска до пораките: 499
23.4.2012 10:15:37   
Maca25
Убаво беше. Ние се качивме со средно со автобус (ако идете за викенд со кола, може нема да најдете паркинг), со жичара до горе, Нина воодушевена, малце повеќе дуваше ветер, ама ништо страшно.
Ние се изнашетавме, баравме место за мм да го лета авионот, ама кај се со камења, па уште и еден куп луѓе имаше.

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 500
Страница:   <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?