|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
23.4.2012 10:21:47   
Annet
ете танавме наспани уффффффффффффффффффф неможам да п....м хахаахахаха ај сеа може кафе мафе хахаха и мики маус хаахахuser posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

јас сум тука,само да се пријавам одам да се фатам за работа додека И спие,а спие 20 мин максимум хахааuser posted image

< Поракaта ја уредил Annet -- 23.4.2012 10:22:12 >

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 501
23.4.2012 10:37:06   
Snowhite RR
Конечно времево за на тераса да се пие кафе. Ајде ставете ново, зашто претходното го снема веќе, па да се фатам за една чистка дома. Испив едно кај јатрвица, ме викна од сабајле, па ми се фалеше што купила за невестата, старосвати ќе бидат, мислам јас и реков да ми покажи, па да не речи дека не ме интересира. М го однесов во градинка, едвај го спремив, цела куќа во воздух ја крена од плачење и таму плачеше неќам в градинка викаше и кога едно друго бате плачеше овој мојов почна да се смее, вика: Како мене плачиuser posted image и така си влезе таму. Мене ми е малку грдичко, сега без него дома, после втора смена на работа и дури вечер ќе го видам, ама ај па малку време за мене ќе си имам се тешам. Ќе си чистам сега да ми помине побрзо времето

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 502
23.4.2012 11:21:13   
Ikana
Добар ден цурки, како сте, што има ново?
Ние вчера имавме гости, па после тоа филмчиња гледавме и ја тек во 2 и пол си легнав пошто бебето јадеше последно.
Андријанче, е сега стварно не те видов во парк, не те утињам иначе, нема шансиuser posted image Исто,
Беатрисче пишувај списоци од крштевката мене истите ќе ми требаатuser posted image а уствари и Андријанче ќе прави сега, хахахаааа а ја сум се засекирала user posted image user posted image демек кој ќе ми покаже хахахах!!! Ве гушкам сите!!!

П.С. Заборавив да ви кажам, гледавме еден филм вчера, толку беше ист со нашата врска (со мм) како ни се случуваа работите и буквално крајов беше сценарио, на тоа он ако не си дојдеше, што ќе се случи. И ја таленат, плачење, цмиздрење, па фино лепо си го разбудив мм и си го изгушкав, ми се изнасмеа!!!

< Поракaта ја уредил Ikana -- 23.4.2012 11:23:05 >

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 503
23.4.2012 11:54:10   
Snowhite RR
Е како ми тргна значи денов понеделнички, сабајле една вазна скршив, свекрва ми што ми ја даде за велигден да савиме цвеќе и прееска да го избришам стаклото на масата ја поместив и малку се потчукна со пепељарата и се одрона еден дел. А сега кога метев со правосмукалка, помести она, помести ова и кога ми падна цел комплет од оние што се чува сол, вегета, црвена пипер (јас тоа чував во нивuser posted image ), за зачини што се ги знаете. А баш пред некој ден бевме со мм во топ шоп и тој ми вика еј вакви немаме, е како немаме му викам, имаме, ама сега стварно немамеuser posted image Ако некој ми купува поклон сега знаете што да ми купитеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 504
23.4.2012 11:56:44   
AnnaMolly RR
Добар ден, женски! Еве едно кафе од мене, сабајле не стигнав да пијам, бевме на вакцина. Сега се фатив да зачистам по дома додека е тука свекрва ми да го причува Филип, па после ќе си седиме домче. Од утре правец во градинка, не бил цела недела. А јас имам семинарска за преведување за внатрешни органи на птици user posted image Ќе биде забавно.

Повелете кафенце и цигарче. На тераса сме, па да запалиме по една.

user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 505
23.4.2012 12:08:39   
nadica
eve me i mene za kafe
jas po doma da sredam pa dodeka mu brisam prasina na pc da ver vidam i zaglaviv polovina cas citajki a nemozam na se da odgovoram aj popladne se nadevam ke bidam porelaksirana
pozz

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 506
23.4.2012 12:52:34   
Snowhite RR
Леле што ми е денеска, уште една глупост направив, ја истурив политурата во купатило, сега цела куќа копа на политура. Ааа не чистам повеќе, изгледа се ова беа знаци, ама јас никако не забележав. Одам да си се фенирам, лакирам и спремам за на работа. Се читаме попладне

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 507
23.4.2012 13:15:43   
kikicka
user posted image user posted image Убаво си средила ти дома денес!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Леле што ми е денеска, уште една глупост направив, ја истурив политурата во купатило, сега цела куќа копа на политура. Ааа не чистам повеќе, изгледа се ова беа знаци, ама јас никако не забележав. Одам да си се фенирам, лакирам и спремам за на работа. Се читаме попладне

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 23.4.2012 13:16:05 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 508
23.4.2012 13:16:54   
mamicki
Многу сум лута!user posted image user posted image user posted image
Прво- од денес почнав пак на работа, а последен надомест за породилно кој ми е исплатен е за месец јануари!!!!
Второ- user posted image почна во градинка, среќа убаво ја прифати, и требаше да му земат брис од нос и грло. Откога тоа оваа услуга се наплаќа за дечиња под една година?!?
Па како не им е срам!

Непосредна врска до пораките: 509
23.4.2012 13:18:34   
mamicki

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Повелете кафенце и цигарче. На тераса сме, па да запалиме по една.

user posted image

И кафе ќе се послужам, а богами и цигарче! Ептен ми се споија жичките денес!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 510
23.4.2012 13:24:05   
Ikana
Мамички испuser posted image user posted image user posted image уј си се по ред, да трепнеш на јавно место ќе ти наплатат деновиве.

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 511
23.4.2012 13:29:02   
Luci
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki

Прво- од денес почнав пак на работа, а последен надомест за породилно кој ми е исплатен е за месец јануари!!!!
Второ- user posted image почна во градинка, среќа убаво ја прифати, и требаше да му земат брис од нос и грло. Откога тоа оваа услуга се наплаќа за дечиња под една година?!?
Па како не им е срам!

Мамички со среќа нека ти е тргнувањето на работа. А што се однесува за брисевите, на приватно секако се плаќа колкаво и да е детенцето, а на државно до 1 годинка не се плаќа ништо а над 1 година се плаќа 220 денари

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 512
23.4.2012 13:31:26   
mamicki

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Па како не им е срам!

Мамички со среќа нека ти е тргнувањето на работа. А што се однесува за брисевите, на приватно секако се плаќа колкаво и да е детенцето, а на државно до 1 годинка не се плаќа ништо а над 1 година се плаќа 220 денари

na drzavno i so sin karton mi pobaraa pari user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 513
23.4.2012 13:37:02   
vezilka RR
Не би требало да се плаќа. Нас до годината за ништо не ни земаа пари, а богами кога беше Никола околу 11 месеци бааги се мафтавме по болниците на разни испитувања заради операцијата, и ништо не ни наплатија.

Непосредна врска до пораките: 514
23.4.2012 14:05:06   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Па како не им е срам!

na drzavno i so sin karton mi pobaraa pari user posted image

Јас слушнав дека има нешто промени со цените и еве само што се јавив во Микробиологија пролече и ми го рекоа истото што го пишав погоре. Значи стварно се кретени што во еден град наплатуваат а во друг неuser posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 515
23.4.2012 14:25:30   
mamicka77

ете танавме наспани уффффффффффффффффффф неможам да п....м хахаахахаха ај сеа може кафе мафе хахаха и мики маус хаахахuser posted image user posted image

јас сум тука,само да се пријавам одам да се фатам за работа додека И спие,а спие 20 мин максимум хахааuser posted image

eheeeeee anet i kaj nas samo miki maus eci koga sme budni taka sme i najmirni ama toa trae pola saat i pak saka vnimanie pa pak miki maus i taka sme po cel den veke i ajs go znam na pamet

Непосредна врска до пораките: 516
23.4.2012 15:34:50   
mamicka77
breeeeeeee kako ne vi e sram terasava da e prazna   pa ajde dovagajte zarem sama ke sedam na tolku golema terasa ajde stavam po eden nes

user posted image

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 517
23.4.2012 15:42:23   
annabela
Eve me ne si sama mamicka........i bravo za nes-ot kako ke mi legne mmmmmmmm. Jas bi i cigarce so nego ama nemaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 518
23.4.2012 15:49:09   
nadica
eve me mene se odmaram
user posted image
dodeka svekor mi ja pasi N vo dvor user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 519
23.4.2012 16:06:03   
libra.n
Bogami i jas ke si zemam nes, si se izvasetav od sabajle, vremencevo - super, pa ajde da napravime edna druzba so user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 520
23.4.2012 16:42:18   
Annet
ejjjj ima li nekoj ihiihh
lele nie so I 2 pati duri setavme,i 2 pati zaspa,se umori.ama se razduva i nazad doma.............
utre vaka ako e vremenceto pak ke setame

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 521
23.4.2012 17:16:39   
kikicka
Има има како може да нема никој user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 522
23.4.2012 18:20:31   
mamicka77
ima ama slabo  jas od M nemozam na terasa bidejki samo kvici pa ve zirkam od prozor od vreme na vremeuser posted image user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 523
23.4.2012 19:55:21   
Ikana
Мили мои женски, морам да ви кажам едно огромно ФАЛА, бидејќи по утешните зборови што сите ми ги упативте, јас конечно отидов на фризер, конечно се средив, конечно се прошетав денес и плус имам нова фризураааа јеееееuser posted image user posted image user posted image
Ве сакам!!!!user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 524
23.4.2012 20:08:13   
Pepelaska *
user posted image

Да ве насмеам малку, браво за тебе Икана се че си дојде на свое место user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 525
Страница:   <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?