|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
24.4.2012 14:34:19   
Beatris
Уште подобро, бар ќе знаеш дека домашно е user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 551
24.4.2012 14:34:41   
mamicka77
blond cestito godisnina da si ja slavete uste mnogu god  zaedno ispolneti so lubov i razbiranje i sestricka na J

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 552
24.4.2012 14:35:07   
Natuska85
Женичкии како сте ми,еве ме и мене ама пак на кратко ве sиркамuser posted image .Ме напнаа на работа овие два дена,турбо екшен сум.Супер поминавме на роденденот,ќе ставам слики деновиве ќе не видите кави убави бевме со син миuser posted image .А мама сите ја пофалија дека е ослабнатаuser posted image user posted image user posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 553
24.4.2012 14:35:25   
Beatris
Уште подобро, бар ќе знаеш дека домашно е user posted image user posted image user posted image  Само штета што не ти ја дале за Велигден user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 554
24.4.2012 14:37:11   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Женичкии како сте ми,еве ме и мене ама пак на кратко ве sиркамuser posted image .Ме напнаа на работа овие два дена,турбо екшен сум.Супер поминавме на роденденот,ќе ставам слики деновиве ќе не видите кави убави бевме со син миuser posted image .А мама сите ја пофалија дека е ослабнатаuser posted image user posted image user posted image .

Па ќе ја пофалат, кога на време те спасив од кикириките user posted image user posted image user posted image  Него без слики не веруваме

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 555
24.4.2012 15:03:05   
AnnaMolly RR
Доста е за денес со птициве, одам да си го земам Филип од градинка, па малку во парк. Си ју лејтр!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 556
24.4.2012 15:40:21   
kikicka
Олаа мучачас како сте? Јас од сабајле сум рашетана ,ама времето крш па се прибравме пред да ни заврне,Л се успа по пат и уште нана.
Сакаам сонцееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 557
24.4.2012 15:43:57   
Beatris
Леле да ви кажам каква рибетина у корсет сум видела па па па... user posted image user posted image user posted image  Нема да кажам која е, само дискретно ќе напоменам дека многу и фали сонцеееееееееееееееееееееее user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 558
24.4.2012 15:53:50   
Annet
da kazes za nekoj Rib a ne za riba hahhaahahaha;-)))
abre tie ocajni domakinki turska serija bile,sea gi najavija na kanal 5,auuuuuuuuuuuuuuuu ke ima smeski izgleda ,,
nie denes pak setavme posle pak so tate , moze i ke spieme.........................

Непосредна врска до пораките: 559
24.4.2012 15:59:39   
Beatris
 Абе риба - риб влече си се знае тоа user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 560
24.4.2012 16:09:54   
penelopa
Море жени каква рибаuser posted image не ви го разбирам муабетот. Извинете што се уфрлам ама Беатрис ме заинтригираuser posted image
Кикичка салам време од Четврток- Петокuser posted image конечно.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 561
24.4.2012 16:16:45   
Beatris
Гатанка: Многу јака риба со корсет. На слика. Тело има глава нема user posted image user posted image user posted image  Ама ја и верувам. Ај погодете кој е?

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 562
24.4.2012 16:33:14   
Pepelaska *
Да не е кикичка рибава, таа сака сонцеееееееееееuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 563
24.4.2012 16:36:41   
kikicka
user posted image user posted image ААА ме изнасмеавте....прво Анет абе Очајни не се турска серија може тоа некои други очајни домакинки се . Беатрис ти да не си тоа а?user posted image

Третоо Пенелопа те чекам јас во Зг само да затопле да се видеме.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 564
24.4.2012 16:36:51   
Beatris
Алелуја!!!!!! user posted image  Пепелашка

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 565
24.4.2012 16:40:02   
vanessa30
Zdravo zenski, jas vcera se pribrav od BT, pa sega citam sto se desavalo, dodeka nebev prisutna. Za kakva riba vo korset stanuva zbor?????Beatris ti SI RIBATA????user posted image
Blond srekna godisnina, jas ovoj cetvrtok slavam tri god od brak.user posted image

Непосредна врска до пораките: 566
24.4.2012 16:43:29   
vanessa30
Abe zenski site ste ripcinja, pogolemi ili pomsli.
Koga bevuser posted image bev somce, e sega posto podoslabnav sum nakaj krapceuser posted image user posted image , a ciljam nakaj mavrovsko pastrmceuser posted image

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 567
24.4.2012 16:47:00   
Beatris
Абе како јас да сум рибата, и сега демек сама си се видов на слика и си се испофалив user posted image user posted image user posted image  Кика наша е у еден корсет перверзии што да ви кажам. Не знам кој и го стегал од позади ама топ и стоеше user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 568
24.4.2012 16:51:39   
Pepelaska *
кај ја виде бе да ја видиме , јас и велам дека е риба а таа на диета , сака само таа да биде рипка, не остава за другиuser posted image .Блонд честита годишнина

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 569
24.4.2012 16:55:54   
kikicka
user posted image user posted image ЕЕ ти си дефинитивно во елемент денес user posted image
Гледај вечер да не ме сањаш .....

Беатрис ке те чекам и јас тебе у рибетинско издание...само да ти одговорат user posted image

Непосредна врска до пораките: 570
24.4.2012 19:31:25   
nadica
zenski ajde pomagajte
vecer ke odime ne torta (rodenden) kaj kumasinot pa mi treba brz predlog st oda mu kupime za rodenden da bide nesto nesekojdnevno a ubavo

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 571
24.4.2012 20:15:13   
Annet
haha abe vistinaaaaaaaaaaa zimi seeeeeeeeeeee
ne mi se smej ,stvarno najavuvaat serija Ocajni domakinki,turskaaaaaaaaaaaaaa eee ke vidisssssssssssssssssssss
hahahahaaaauser posted image abe ja ssi gi gledam ovie dr si gi znam ti paaaaaaaaaaaaaa
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

user posted image user posted image ААА ме изнасмеавте....прво Анет абе Очајни не се турска серија може тоа некои други очајни домакинки се . Беатрис ти да не си тоа а?user posted image

Третоо Пенелопа те чекам јас во Зг само да затопле да се видеме.

Непосредна врска до пораките: 572
24.4.2012 22:51:06   
kikicka
Ами незнам јас мислев дека нешто грешка си затоа се смеев user posted image инаку ништо чудно во Мк ве отепаа со турски само серии тоа има по телевизиите серии-вести-реклами-серии -реклами user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 573
24.4.2012 23:13:43   
Maca25
Чук, чук...има некој?
Дајте бре слика од рибетината Кикичка!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 574
24.4.2012 23:41:05   
kikicka
Де брее чук чук ми нагазивтее сите ,ах ваа Беатрис шо ми правиuser posted image Слика мачко на лето user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 575
Страница:   <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?