|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
23.4.2012 22:03:47   
Tanjat7880
user posted image
Devokji IZVOLTE,castam za dobri rezultati,PAP i tumor markeri se OK pa vredi da se napieme,neli?

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 526
23.4.2012 22:06:28   
Ikana
user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 527
23.4.2012 22:07:40   
Tanjat7880
Da ne fali neshto,kazete odma turam?!user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 528
24.4.2012 0:07:19   
mamicki

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Мили мои женски, морам да ви кажам едно огромно ФАЛА, бидејќи по утешните зборови што сите ми ги упативте, јас конечно отидов на фризер, конечно се средив, конечно се прошетав денес и плус имам нова фризураааа јеееееuser posted image user posted image user posted image
Ве сакам!!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 529
24.4.2012 8:00:55   
mamicki
Добро утро user posted image
Значи на ова терасава небаре дежурна сум. Ај да вежбам малку за свекрва, веднаш ќе честам кафенце!
user posted image

< Поракaта ја уредил mamicki -- 24.4.2012 8:01:34 >

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 530
24.4.2012 8:51:26   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki

Мили мои женски, морам да ви кажам едно огромно ФАЛА, бидејќи по утешните зборови што сите ми ги упативте, јас конечно отидов на фризер, конечно се средив, конечно се прошетав денес и плус имам нова фризураааа јеееееuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   stavaj odma slika da te vidime :-)

Непосредна врска до пораките: 531
24.4.2012 8:57:37   
arh_diz
Dobro utro
Mamicki ti se podgotvuvas uste sega za svekrva , se plasis da ne te iznenadi sinotuser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 532
24.4.2012 8:59:38   
Maca25
Кафееее...сакам многу кафе. Мислам дека колку повеќе спијам толку повеќе ми се спие. Си легнав рано синоќа и сабајле едвај станав. Од што ѕвонеше гласно алармот ќерка ми се разбудила па дојде до мене и ме разбуди. Јас не го ни слушнав.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 533
24.4.2012 10:03:30   
Beatris
Давајте уште кафееее user posted image  Јас некако не можам да се расонам, едвај гледам во компјутеров... Иканче одма слика тука да си ставила иначе џабе си се фризирала user posted image user posted image user posted image

Него Натушка ја нема да раскаже тука како поминал роденденко викендов. Натушке на рапорт!!!

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 534
24.4.2012 10:18:22   
Calypso
Ајде на здравје нека ви е :)
user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 535
24.4.2012 10:25:48   
Beatris
Ауууу какво е кафенцево ми иде да го излижам мониторов user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 536
24.4.2012 10:36:19   
libra.n
Е за вакво кафе, ја прекршувам диетаваuser posted image Добро утро и од мене, се изнаспав утрово, мм замина на пат, па нели не се чистело ако е мт. на пат user posted image и денес ќе одмарамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 537
24.4.2012 10:48:06   
Annet
аа ме натсрви и мене одам едно да си направам со слагче мњаммммм додека бебе нанаuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 538
24.4.2012 10:49:38   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n

Е за вакво кафе, ја прекршувам диетаваuser posted image Добро утро и од мене, се изнаспав утрово, мм замина на пат, па нели не се чистело ако е мт. на пат user posted image и денес ќе одмарамuser posted image

taka e....se zema deteto i se ide na setnja i coffee u park user posted image ..ne za drugo, tuku da imas sto da mu raskazes koga kje se vrati...eve ne i nas demek naspani..A si gleda tv se zanimava a ja ceakm kafeto da se napravi samo...ima i denes cel den da ne nema doma ahahhaha fino vreme idealno za setnja..

Natushke ja nema vekje 2-3 dena...se nadevame deka cekanjeto kje ni se isplati pa kje ne pocasti so sliki..

ajdeee prijatnoooo

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 539
24.4.2012 11:19:01   
temjana
Лелелее каков ден а јас затворена у еuser posted image канцеларија упмuser posted image Сонцево ми се смее, кафичиве вриштат по мене, а мене немаuser posted image Па сега и што убаво се накркав мфмфффф, да си порачам кафе зошто заспав на биро

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 540
24.4.2012 11:24:57   
Ikana
Здраво женски, како сте ми? Ја уште посабајлечки се фатив да чистам, се средив и сега кафе пијам, ја чекам М да писне за млекце!
Беатрисче, фЛизурката ми е онака ко на девојче од седумдесетите user posted image
Хипи до јаја! user posted image и плус не ја шатирав со бело туку со карамел фарба и онака ко медена карамела некоја нијанса излезе, баш природна делува! Ќе се сликнам и ќе пуштам пусулче да ме видите user posted image
Calypso, мислам ај да влезаму монитор и кафево да го испијам....биваше ли вака лиги да ми направиш??user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Давајте уште кафееее user posted image  Јас некако не можам да се расонам, едвај гледам во компјутеров... Иканче одма слика тука да си ставила иначе џабе си се фризирала user posted image user posted image user posted image

Него Натушка ја нема да раскаже тука како поминал роденденко викендов. Натушке на рапорт!!!

Непосредна врска до пораките: 541
24.4.2012 11:27:06   
Ikana
user posted image user posted image user posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki

user posted image

Непосредна врска до пораките: 542
24.4.2012 11:58:58   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Лелелее каков ден а јас затворена у еuser posted image канцеларија упмuser posted image

Истоооооооооооооuser posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 543
24.4.2012 12:18:27   
Calypso
user posted image user posted image user posted image user posted image
Извињавам се девојки, не сакав лиги да ви напраам user posted image user posted image user posted image
Ај нареден пат, црно турско без шеќер ќе стаамuser posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 544
24.4.2012 13:49:01   
blond
Добар ден од мене. Ручек јас честам денес, годишнина ни е со маже. Цела една година помина од свадбата... Ама лета времето...
Му купив екстерен хард диск од 500ГБ, поубав поклон од тоа би бил само WV Passat 2011 user posted image user posted image user posted image aма пасатов некако скап ми се виде, па се одлучив за другата варијанта user posted image
Повелелеее од мене.Maлку скромно,ама нели сме на диета сите? user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 545
24.4.2012 13:54:19   
AnnaMolly RR
Среќна годишнина, блонд! Да ви се множат годините исполнети со љубов и слога. И пари, секако user posted image

Давајте уште кафе, ова на калипсо веќе сте го испиле. Гледам се потепавте :)
А јас сакам едно турско без шеќер, ама во шоља за млеко! Филип е во градинка, јас скапав пред компутер, преведувам семинарска за внатрешни органи на птици user posted image

Live and let live

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 546
24.4.2012 13:56:17   
Beatris
Темава да ја бараше ваква немаше да ја најдеш. Прочитав уште вчера и си викам јака ти душа... Кој пишува бе тема за внатрешни органи на птици??? user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 547
24.4.2012 14:12:27   
AnnaMolly RR
За на ветерина. Среќа не е многу. Сега ми е на ред The body cavity. Да те викам за помош „Повикај пријател“? user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 548
24.4.2012 14:16:17   
Beatris
Викај, викај, само гледај да не зацрцориш во меѓувреме user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 549
24.4.2012 14:27:50   
AnnaMolly RR
Море остај црцорење, до сега преведував за органите за размножување. Да не снесам некое јајце, а? user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 550
Страница:   <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?