|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Каде да најдам?
25.4.2012 17:14:49   
Ljubovce
Kade da najdam,dozer za bebeskite kasicki?sakam kako cinija vo nego da ja stavam hranata na A i po toa sekogas da znam kolku mi jade,gledam deka site koga pisuvate sto vi jadele bebuskite pisuvate i kolicina pa po toa pretpostavuvam deka ima i takvi tanjircinja,samo sto jas neznam kade i najlesno mi e vaka da si prasam :)

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 351
25.4.2012 17:27:12   
kikicka
Љубовче земи си кујнска вага и мери ...инаку јас се орентирав според тегличките од кашите на хип

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Ljubovce)
Непосредна врска до пораките: 352
25.4.2012 17:37:32   
arh_diz
Ljubovce ne se opteretuvaj so gluposti , jas nikogas nemam mereno na sin mi kolku izel .Nikogas i nemeram koga mu podgotvuvam hrana.Na pocetokot jadese gotovi kasicki i taka znaev

Биди тоа што си

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 353
25.4.2012 17:40:49   
Maca25
И јас сега се чудев какви се тие тањирчиња за мерење на изедена количина. Никогаш не сум се замарала со точна грамажа, се правев отприлика.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 354
26.4.2012 9:30:14   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ljubovce

Kade da najdam,dozer za bebeskite kasicki?sakam kako cinija vo nego da ja stavam hranata na A i po toa sekogas da znam kolku mi jade,gledam deka site koga pisuvate sto vi jadele bebuskite pisuvate i kolicina pa po toa pretpostavuvam deka ima i takvi tanjircinja,samo sto jas neznam kade i najlesno mi e vaka da si prasam :)

Cuvaj 2-3 teglicki od HiPP so razlicna golemina i toa neka ti bide orientacija, ama ne se zamaraj so gramazata, bebeto ke si jade kolku mu se jade, ti sama ke primetis dali dobro si napreduva ili ne.

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Ljubovce)
Непосредна врска до пораките: 355
26.4.2012 9:33:20   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Дали знаете каде на друго место да најдам Avent освен во Мothercare? Конкретно ми треба готвачот на пареа со блендер, но во моментов го немаат. Ако имате и некој друг да препорачате слободно... Јас имав на Petit Terrallion и бев презадоволна ама жената што ги чува маливе ми го фрли несакајќи ножето, а и откога почна она да готви се нешто се расипува, па сега морам ново да купувам :(((

Go nema vo Enci Menci, a inacedrzat proizvodi na Avent. Drugo mesto???

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 356
26.4.2012 9:50:27   
kikicka
Види воНук центарот Аеродром...ималотаков апарат ,готве,блендира,стрилизира цената била 6.490 ден

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 26.4.2012 9:53:09 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 357
26.4.2012 9:53:53   
Yummy Mammy
Go imav i toj, toj e toj na Petit Terrallion za koj pisuvav pogore, ama sakav da smenam, da go probam i ovoj na Avent. Ako ne go najdam, toj ne mi bega.

Непосредна врска до пораките: 358
26.4.2012 9:56:12   
kikicka
пробај со овој на Топ шоп бебешкиот,јас имав сличен ,скроз ја меле храната. Ама веќе кога имаш блендер таков се во едно ,зошто да фрлаш пари на нешто што веќе го имаш.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Go imav i toj, toj e toj na Petit Terrallion za koj pisuvav pogore, ama sakav da smenam, da go probam i ovoj na Avent. Ako ne go najdam, toj ne mi bega.

Непосредна врска до пораките: 359
26.4.2012 10:15:34   
Luci
Во Бејби Центар да видиш, не Нук, туку баш Бејби Центар, така се вика дуќанот и стои на веб страната дека држат производи на Авент ама не го отвара контактот никако за да ти го пишев бројчето во ПП. А иначе се наоѓа на улицата накај парк кога одиш, од десна страна е
Исто провери и во аптекиве можно е да држат

< Поракaта ја уредил luci -- 26.4.2012 10:18:08 >

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 360
26.4.2012 10:17:41   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Во Бејби Центар да видиш, не Нук, туку баш Бејби Центар, така се вика дуќанот и стои на веб страната дека држат производи на Авент ама не го отвара контактот никако за да ти го пишев бројчето во ПП. А иначе се наоѓа на улицата накај парк кога одиш, од десна страна е

Немаат, немаат, бев и таму. Ќе добивале роба после 1ви ама не знаат дали ова ке го имаат.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 361
26.4.2012 10:39:02   
dostickage
mislam deka ima vo bebe suermarket kasi vucko pozadi univerzalna.

Непосредна врска до пораките: 362
26.4.2012 16:07:17   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

mislam deka ima vo bebe suermarket kasi vucko pozadi univerzalna.

Nema ni tamu, sega od tamu doagam. user posted image

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 363
2.5.2012 12:10:09   
Natuska85
Кај да најдам вакво тањирче на томи типи?

user posted image

Имам за К купено и ептен ми се згодни,сега сакам за кумата да купам ама неможам да најдам.Во бебе супермакет,енци менци во лептокарија,анжи во буњаковец...нема,ако има видено некој негде да ми кажете плсuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 364
2.5.2012 12:15:55   
Bububebe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

user posted image

Имам за К купено и ептен ми се згодни,сега сакам за кумата да купам ама неможам да најдам.Во бебе супермакет,енци менци во лептокарија,анжи во буњаковец...нема,ако има видено некој негде да ми кажете плсuser posted image

Натушка,види во веро.Јас од таму го зедов user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 365
2.5.2012 12:36:24   
Calypso
Натушке, па јас баш во Бебе Супермаркет видов во вторникот, ама па може се потрошиле. И да, може да има во Веро... и ние имаме исто вакво, супер се навистина.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Bububebe)
Непосредна врска до пораките: 366
2.5.2012 13:21:03   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bububebe

user posted image

Натушка,види во веро.Јас од таму го зедов user posted image

од кое Веро маци?

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 367
2.5.2012 13:27:07   
vezilka RR
Јас од рамстор го земав, ама пред некој месец беше..

Непосредна врска до пораките: 368
2.5.2012 14:29:59   
Bububebe
Натушка јас го зедов од веро во Битола.Можеби во сите маркети на веро се истите производи.
Провери user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 369
7.5.2012 11:10:02   
Slagjana
Ми треба летна вреќа за 3 годишно дете, ама да има отвори за нозете-како скафандер. Дали некој има видено ваква низ Скопје и каде?

Непосредна врска до пораките: 370
8.5.2012 9:22:28   
Ring
Mi treba letno kebence za kolicka za odozdola da lezi bebusot i za pokrivanje , dali znaete kade ima ?
po poveketo prodavnici sto prasav imaat letni ama nekako golemi dimenzii mi se gledaat za kolicka 100x80 user posted image
Da znaete nekade da ima nesto soodvetno za kolicka ? Kakvi kebenca koristite vie ?

(Одговор на членот Slagjana)
Непосредна врска до пораките: 371
8.5.2012 9:25:37   
Luci
Јас на количката одоздоле пошто М. се поти многу му ставам пешкир само тој не спасува, а ќебенце летно имам онакво памучно мало, димензија не знам која е ама ми се чини 100 х 100 е, ко оние стандардните бебешки што се а такви имаш скоро во сите бебешки бутици

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 372
8.5.2012 9:26:52   
Luci

user posted image

Е вакви купив 3 ама од штандот на Бебе саем, по 290 денари беа. Ги гледав и во рамстор ако не се лажам

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 373
8.5.2012 9:29:16   
Beatris
Дали некој знае каде има универзални летни навлаки за детско седиште за во кола?

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 374
8.5.2012 9:34:23   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring

Mi treba letno kebence za kolicka za odozdola da lezi bebusot i za pokrivanje , dali znaete kade ima ?
po poveketo prodavnici sto prasav imaat letni ama nekako golemi dimenzii mi se gledaat za kolicka 100x80 user posted image
Da znaete nekade da ima nesto soodvetno za kolicka ? Kakvi kebenca koristite vie ?

Знам дека има во Mothercare, ама поскапички.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 375
Страница:   <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?