|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
9.5.2012 14:46:41   
vezilka RR
Повелеле user posted image

user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1101
9.5.2012 14:48:50   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Женски имаме ли тема за крварење на нос кај деца/бебиња. Имате ли некое искуство?

мислам нема, сега барав ама не најдов. Отвори Беатрис, да не се редат постови тука. Корисно е да ја има, честа појава е.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1102
9.5.2012 14:57:18   
Annet
http://www.tvpaket.com.mk/zabava/517-2012-05-09-12-25-56
duri zal mi padna,ama smesno e pustoto

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1103
9.5.2012 15:06:22   
Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

Женски имаме ли тема за крварење на нос кај деца/бебиња. Имате ли некое искуство?

мислам нема, сега барав ама не најдов. Отвори Беатрис, да не се редат постови тука. Корисно е да ја има, честа појава е.

Фала! Се убив од барање, ама денес оќоравев на компјутер, па си викам да не не гледам како што треба user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1104
9.5.2012 16:00:26   
kikicka
Што се дешава децо?? Јас сум тапа денес ,се разочарав ама ајде убаво времето белки ке ме светне сонцето троа поубаво у глава па ке ме разбистри. Се пакувам уште јас неможе да не собере ,дрнглашки купица нема каде да се стават,ама ај ке биде.
Икана ајде цуца мала уште малку и оп додека да се свестиш ти она направила година,и мене некако Л брзо ми порасна.Цуци мали!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 1105
9.5.2012 16:04:49   
Beatris
Купица си ти во главата user posted image Хрватица си ни станала user posted image user posted image user posted image Абре куп, купишта итд...

Ај бок! user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1106
9.5.2012 16:07:21   
Џесика
Ха, бок стара, кај се ради???

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1107
9.5.2012 16:11:35   
Beatris
Ја обично по дома радам, поретко и на работа user posted image user posted image user posted image А Кика наша ќе ти одговори веројатно кога ќе ја тргне купицата од компјутер user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1108
9.5.2012 16:22:26   
penelopa
Ојла и од менеuser posted image
Конечно Ги завршивме сите испитувања за user posted image горе доле е ок за понатаму се надеваме на најдобро. Инаку не разбрав Кикичка за кај се спремаш ти? Беатрис баш ме изнасмеа со купицата- прв пат го слушам овој збор. Останете така позитивни- јас морам да дрмнам едно турско бошто главава денес не ми е со сите.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 1109
9.5.2012 16:24:56   
kikicka
user posted image смеете се само вие,јас така на мм му се смеев дека меша МК-ХР ама еве и мене ми се случува и ми се испушта,дури некогаш неможам да се сетам на правиот збор user posted image ,смешки.
Ја средив купицата, а мм куваше:P за Л и мене,малку се правев наудрена да се нажали човекот.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 1110
9.5.2012 16:26:55   
kikicka
Абе си одам нели во МК,готово БОК КРОАЦИЈО за некој ден!!!

Непосредна врска до пораките: 1111
9.5.2012 16:26:59   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Ние сега си дојдовме од парк, Нина го извозе паркот со точак, ја видовме и Аднријанче во Скала, user posted image мирно си нанаше и ептен ми е криво што не можев да го изгњавам малце.
Битно се изнашетавме, изморивме и исончавме. Од утре почињаме да се мачкаме со кремче со фактор. Од утре ќе сме оделе секој ден во парк, Н. ќе возела а јас да сум трчала покрај неа - детево сака да ме ослабне.

Maco ne me izdavaj drug pat mislam Natushka i Beatris kje me otepaat user posted image user posted image user posted image user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1112
9.5.2012 16:28:51   
penelopa

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Абе си одам нели во МК,готово БОК КРОАЦИЈО за некој ден!!!
Хахаха user posted image срекен пат па се гледаме во родната ни земјаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 1113
9.5.2012 16:34:59   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Ние сега си дојдовме од парк, Нина го извозе паркот со точак, ја видовме и Аднријанче во Скала, user posted image мирно си нанаше и ептен ми е криво што не можев да го изгњавам малце.
Битно се изнашетавме, изморивме и исончавме. Од утре почињаме да се мачкаме со кремче со фактор. Од утре ќе сме оделе секој ден во парк, Н. ќе возела а јас да сум трчала покрај неа - детево сака да ме ослабне.

Maco ne me izdavaj drug pat mislam Natushka i Beatris kje me otepaat user posted image user posted image user posted image user posted image

Абе дневница ти даваат ли таму? Мислам ако не ти даваат одма да идеш да си бараш. Кога ќе тргне А у школо и кога ќе треба да напише состав Како го поминавте вашето детство (или нешто у тој стил), ќе пише - "Ја не знам, нисам из одавде, ја у Скала го поминав, мама јадеше и пиеше кафе, ја спиев" user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Beatris RR -- 9.5.2012 16:37:23 >

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1114
9.5.2012 16:57:59   
kikicka
ААА Беатриче п*** зезај не ти само, ке го јадеш ама ај има време user posted image

Непосредна врска до пораките: 1115
9.5.2012 17:01:34   
Beatris
Таков ми е денот, што да правам user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1116
9.5.2012 18:33:52   
AneLav RR
Decki, znam deka ovde se pravi muabet za sve i svasta pa aj da si prasam jas, a ako ima nekoja tema za moevo prasanje upatete me. Sega sum 36-ta nedela , a pred 2-3 nedeli mi se pojavi nenormalno cesanje po celo telo, bez osip bez nisto samo cesanje ama bukvalno sekade i vo usite duri me cesa. Imal li nekoj vakov problem i kako go resil Pozdravce.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 1117
9.5.2012 19:09:21   
Ikana
Анелав, ќе не префрлат, само да ти кажам да се обратиш кај докторот за секој случај, мене ми се појави исто така нешто, ме чешаше на нозете и ми се направи кожата на листовите груба, тоа беше 2 недели пред да се породам, и кога се породив, го снема буквално преку ноќ.

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1118
9.5.2012 19:12:54   
mamicka77
mama lence pobednicka na naj mama e od Probistip moja sograganka majka na Sofija a mislam deka ne e clen na rr

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1119
9.5.2012 21:37:41   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Абе дневница ти даваат ли таму? Мислам ако не ти даваат одма да идеш да си бараш. Кога ќе тргне А у школо и кога ќе треба да напише состав Како го поминавте вашето детство (или нешто у тој стил), ќе пише - "Ја не знам, нисам из одавде, ја у Скала го поминав, мама јадеше и пиеше кафе, ја спиев" user posted image user posted image user posted image

Hahahhahhaa bree kaj ti tekna...definitivno si u element denes ahahha..
abe mestenceto epten mi e relax..si zemav duri i kniga za citanje ama se najdoa eden kup za kafe i taka,..niso od knigata..
ajde utre za tebe kafica i eden dorucok laganica - salatka

a za Natushka i mene osekjam eden klub sendvic kje m'cneme a Nate?

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1120
9.5.2012 22:28:01   
kikicka
Eпа немозам ,ке треснам од Глулабицава .....Интервју-Гулабица

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1121
9.5.2012 22:37:17   
Maca25
Кикичке, да ја треснеме неа од земја!!!! Не си го знае текстот бе!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1122
9.5.2012 23:41:31   
kikicka
леле мацо утепа жената со постерот,треба и ние да си побараме од гулабицатаuser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1123
10.5.2012 0:11:43   
Andriance
deckiii, abe imame nekoja RR bitolcanka??? idam vo petok nataka, mm ima nekoja sastanak pa ja kje imam vreme za kafica????

Непосредна врска до пораките: 1124
10.5.2012 0:15:04   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Eпа немозам ,ке треснам од Глулабицава .....Интервју-Гулабица

A vegja??? lelelle mori majko gulabice edna nizaedna

Непосредна врска до пораките: 1125
Страница:   <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?