Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Јави с е Палешка. Јас еве им пишав на другите, чекам да ми потврдат. АКо има некој број од мајмунче, нека и пише, да знае да дојде, да не не прочитала.
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 13.4.2012 16:38:26 >
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Дружбата беше одлична Многу се радувам што се запознав со РР мамички од Прилеп. Климент беше најмал, ама јас најраат си бев , другите цело време трчаа по дечките, а ние сеир фаќавме
здраво мамички дури сега цитам дека сте се дружеле јас за велигенов бев кај мајками во кавадарци и ништо другиот пат лелеле иц невидов дека ке имало собиранје уфуфуффффф се нервирам криво ми е..
Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
Миа и Михаил си се бендисаа уште на првата средба кога имаа по 6-7 месеци. А како така Пепелашке само Миа и Михаил ги знаеш, зарем Матеа моја не ја знаеш?
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.