Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Јас да си кажам за време дека најмногу ми одговара околу 16:30. Тогаш излегувам од работа и го земам Филип од градинка, па директ ако е топло да одиме во парк може. А знам дека и на Маца тоа време и одговара
jas doagjam of course...samo ako bide epten toplo ja ne sum za 16:30...barem nakaj 18h ili 18:30h da podzaladi malku...a ako kikicka nemoit...onda i 16 kje dojdam
Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
jas doagjam of course...samo ako bide epten toplo ja ne sum za 16:30...barem nakaj 18h ili 18:30h da podzaladi malku...a ako kikicka nemoit...onda i 16 kje dojdam
јас сум до 18:00 на работа, ако не си дадам отказ порано така да ќе ти правам друштво ако ти се продолжува седенката
Виктори јас секако можам од кај 18 часот така да ние ќе се видиме Не зезајте бе луѓе што време е тоа 16 часот па има вработени овде, дајте малку бидете парламентарни веќе кога е работен ден нека биде после 17 часот
Јас реков тоа време зашто ми одговара таман после работа одма да дојдам. Ако отидам до дома тешко дека пак ќе можам назад да се вратам, немам кој да ме донесе Ајде договорете се како одговара, па ќе се снајдам да се довлечкам со количка, се разбира ако е убаво времето. Ама дајте некаде каде што има место за играње за децата, кој ќе ги додржи во кафич да седат?
Лелее абе ајде јас со овој мм да видам што и како,изгледа Л ке ја оставам тогаш ако се задржуваме,што се тиче мени може и во 18 часот. Ај до вечер да го обработам пошѓто знам дека нема да му се седи во Ск толку долго,ама за жена му атер ке истера.Хоуп сооуу
И мене додајте ме на списокот, само уште не знам дали бебето и мм ќе доаѓаат со мене, или соло ќе летам И се пријавувам да ја играм Ања на Беатрис, и така бебето ми спие по кафичи, пу пу, да не ја урочам
А поголем некој простор да најдевме? Некаде да има место деца да трчаат?!?! Ако е збирно место во скала, јас осеќам дека ќе си преседам во парк наместо во кафич со вас. Има овде некој со дете што не знае да седи на газот.
А поголем некој простор да најдевме? Некаде да има место деца да трчаат?!?! Ако е збирно место во скала, јас осеќам дека ќе си преседам во парк наместо во кафич со вас. Има овде некој со дете што не знае да седи на газот.
Се сложувам! Ние со деца од 1-2-3 години нема шанси да седнеме да пиеме кафе на едно место, освен ако не е игротека
Ауууу ама сме биле компличаре бреее вака ли држава ќе водиме добро ајде кажете кај саката, кога сакате, со деца без деца како сакате. Јас секако моето го мкнам секаде со мене сакала нејќела До 16 часот рачунајте дека повеќето од нас се на работа, мене уствари муабетов ми беше друг: знаете дека ќе врне до крајот на неделава? Значи трчање по парк и да сакате нема да има освен ако не сте до толку хипи настроени одлучете како е најдобро да се прави а притоа да се видиме по натенане
Леп провод мене ни вака ни така не ми одговара денот,помина свадба па утре и задуре сум на матури ако преживеам со секојдневниве главоболки арно ќе биде. Се надевам на следна средба ќе имам среќа да дојдам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Јухуу и од мене... конечно малку да се свртам на нет- аааа веќе ич не доагам во Мк тууу само по гости да се идело детево мое толку луѓе у живот не видело Планирате средба во Среда- јас не ветувам ништо бидејќи во Четтврток ни е крштевката и незнам дали ќе стигнам се. Вие договорете се за место и време ако имам време ќе поминам да ве џирнам барем набрзинка.
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.