|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Каде да најдам?
17.5.2012 15:38:22   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: fila

miana kazi mi koja cena se fustancinjata tamu zasto i mene mi treba za sega vo sabota pa da ne lutam ako mi odgovara cenata da odam direkno tamu

Jas toa sto go kupiv bese 1.150 denari i imase uste edno sto mnogu mi se svigase belo so rozevko bese 1.500 denari. Znaci tuka ti se cenite nekade ...Ama navistina ima mnogu izbor i guzva vo prodavnicata user posted image

(Одговор на членот fila)
Непосредна врска до пораките: 451
17.5.2012 15:42:11   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Miana, ne mi preci srcka sto se od kaj plasticarite, mi preci sto sama zena so dvete deca treba da se spoteram po toa guzvite i da vlagam vo site prodavnici za da gi baram bas dzamperite kaj se. I prasanje sto ke najdam. Polesno mi e da si otidam vo edna prodavnica i na raat da si kupam i da zavrsam rabota. user posted image
Nego ti ako bas ja znaes prodavnicata, kazi mi tocno koja e za da ne lutam, pa moze i ke otidam. Inace denes mi e u plan toa, i vcera mi bese ama S bese nepodnoslivo losa pa po kazna site ostanavme doma. Se nadevam denes ke izlezeme.

Mh lele kako da ti objasnam..Ne e vo redot na onie sto se edna do edna tuku ima edna kako vdlabnatina i se prodavaat tepsi vo edniot del a vo drugiot se prodavaat takvi raboti detski..Jas na Mia i kupiv od tamu trambolina ( i toa se ubiv od baranje i najdov vo tehnomarket mnogu pokruta od ovaa sto ja kupiv i bese 5 pati po skapa) i togas gledav jumper za bebence. Znaci prdavaat tepisi i nadvor imaat izvadeno takvi detski raboti. Koga odis od kale nakaj plsticarite nekade na sredina mu doaga..Po skalicki se kacuvas. Aj vivi pa ako kupis kazi mi da znam i jas da pratam nekoj da ne pocasti za krstevka takvo nesto.

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 452
17.5.2012 16:00:53   
Yummy Mammy
Miana jas izgleda sepak na plasticarite ke zavrsam. Nikade vo gradov ne najdov, vo niedna prodavnica za igracki, ni poznata ni nepoznata. Bev i tamu vo GTC sto mi kazaa karsi Seherezada, bev i vo zlatarka ulicka, nigde, nisto.
Utre ako se podopravi vremevo ke ja nosam S kaj plasticarite, mislam deka znam za kade mi zboris. Ako odam od kaj Kale, od desno mi doaga, taka nekako... user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 453
17.5.2012 16:19:01   
miana
Taka,taka ...Ubavo si razbrala.... I jas taka tramboliba bemozev da najdam ti vikam najdov edna katastrofa vo tehnomarket i tamu si najdov...A jumperot bese ubav crven user posted image Ke mi kazes kako ste ripkale i jas kupuvam obavezno

Непосредна врска до пораките: 454
18.5.2012 10:15:06   
fila
yuammy mammy dzamperi mozes da najdes vo tiara bebe centar pobaraj go na fb kako tiara ilinden vo sklop e na my market vo ilinden vidov deka imaat i se po 1650 denari

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 455
18.5.2012 10:16:56   
fila
izvini greska vo cenata po 1350 den se ne po 1650

(Одговор на членот fila)
Непосредна врска до пораките: 456
18.5.2012 10:41:48   
Yummy Mammy
Fala ti Fila, ama Ilinden ic ne mi e us pat (osven ako Miana ne saka da mi go donese nakaj centar user posted image ) ke odam denes do plasticarite pa ke vidam dali ke najdam. Moevo dete e ko majmunce, od eden kaj drug vo race odi samo za da skoka, mora da se spasime nekako. user posted image

(Одговор на членот fila)
Непосредна врска до пораките: 457
18.5.2012 16:36:44   
Yummy Mammy
Miana, jas denes bev kaj plasticarite i da ti kazam nisto ne najdov, nit jumper, nit trampolina, nit lizgalica user posted image Vlegov vo site mozni prodavnici od dvete strani, i najdov eden jamper ama osteten za 2.400, najdov trampolina isto ostetena sto mi ja davaa za 1.500, i edna mala lizgalica sto ne ni odgovara, zasto nie sme veke golemi. Za dzabe malteretiranjeto, pa uste i so dete. :-(
Pa posle bev do Beverly i najdov eden ubav jumper na germanskata ABC, ama pa toj mi bese skap iskreno receno, 3.600 user posted image I na kraj se otkazav, a tolku mnogu sakam da si skoka detevo na raat, race mi padnaa veke user posted image

Непосредна врска до пораките: 458
18.5.2012 18:25:51   
Andriance

Miana, jas denes bev kaj plasticarite i da ti kazam nisto ne najdov, nit jumper, nit trampolina, nit lizgalica user posted image Vlegov vo site mozni prodavnici od dvete strani, i najdov eden jamper ama osteten za 2.400, najdov trampolina isto ostetena sto mi ja davaa za 1.500, i edna mala lizgalica sto ne ni odgovara, zasto nie sme veke golemi. Za dzabe malteretiranjeto, pa uste i so dete. :-(
Pa posle bev do Beverly i najdov eden ubav jumper na germanskata ABC, ama pa toj mi bese skap iskreno receno, 3.600 user posted image I na kraj se otkazav, a tolku mnogu sakam da si skoka detevo na raat, race mi padnaa veke user posted image

znachi do sega 16 pati kje otidese do Tiara..tamu barem si sigurna i za model iz a cena i deka go ima..ako ne pa prasaj moze imaat delivery??

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 459
18.5.2012 18:42:38   
Natuska85
Од Тиара Илинден не вршат испорака,јас имам прашувано.Туку можеш преку Карго сервис(деливери служба се) или некоја слична таква да си нарачаш и ќе ти го донесаат до пред врата

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 460
18.5.2012 22:07:04   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

znachi do sega 16 pati kje otidese do Tiara..tamu barem si sigurna i za model iz a cena i deka go ima..ako ne pa prasaj moze imaat delivery??

Lele, da user posted image user posted image user posted image Ama jas stvarno ne znam ni Ilinden kade se naoga, a uste pomalky Tiara. Bas sega otvarav na Google Earth da vidam kaj e toa. Ne bilo tolku daleku ko sto mislev ama pak ne znam da stignam do tamu user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 461
18.5.2012 22:27:26   
nadica
znachi do sega 16 pati kje otidese do Tiara..

ima li web da vidam ?

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 462
18.5.2012 22:30:47   
Beatris
Јас сум тотално офтопик ама не ја разбирам потрагава по џампер! По мене е скроз некорисна работа. Ако ја корстиш еден месец добро ќе биде. Мене ми дадоа не користење не верувам и дека помина цел месец откако и се здосади да скока во место. Дубакот го користевме далеку повеќе, а и во него си рипкаше.

Преместете ме слободно ТУКА Поентата ми беше да прочита Јами Мами.

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 463
18.5.2012 23:20:23   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Јас сум тотално офтопик ама не ја разбирам потрагава по џампер! По мене е скроз некорисна работа. Ако ја корстиш еден месец добро ќе биде. Мене ми дадоа не користење не верувам и дека помина цел месец откако и се здосади да скока во место. Дубакот го користевме далеку повеќе, а и во него си рипкаше.

Lele, ova bas potraga ispadna, bas se prasuvav koga na nekoj ke mu zdosadime da ne cita so jumperov user posted image user posted image user posted image Nego, iskreno, se zainaetiv da najdam zasto e tolku mala rabota, a ne mi se veruva vo nitu edna prodavnica vo Sk da go nema. Pa grad sme ili sto?! Za 1.500 den i mesec dena da skoka ke bidam presrekna (samo iskreno jas se nadevam na poveke). I prvoto dete, i ova mi presedoa vo race, vaka mislam barem malku da se zaigruva. Baska skokanjeto vo dubace nema vrska so skokanjeto vo jumper na feder.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 464
18.5.2012 23:32:51   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica RR

znachi do sega 16 pati kje otidese do Tiara..

ima li web da vidam ?

НАдица пиши на фб тиара илинден

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 465
19.5.2012 7:44:38   
Beatris

Lele, ova bas potraga ispadna, bas se prasuvav koga na nekoj ke mu zdosadime da ne cita so jumperov user posted image user posted image user posted image Nego, iskreno, se zainaetiv da najdam zasto e tolku mala rabota, a ne mi se veruva vo nitu edna prodavnica vo Sk da go nema. Pa grad sme ili sto?! Za 1.500 den i mesec dena da skoka ke bidam presrekna (samo iskreno jas se nadevam na poveke). I prvoto dete, i ova mi presedoa vo race, vaka mislam barem malku da se zaigruva. Baska skokanjeto vo dubace nema vrska so skokanjeto vo jumper na feder.

Не дека ми се здосадило да читам, далеку од тоа user posted image  Него стварно мислам дека џабе ќе си ги дадеш парите, им се здосадува дека се поставени на исто место, а сега е во период кога сака да истражува, тоа ми беше поентата, за мене, а и еве други како што ми кажуваат, џамперот им е скроз неискористена работа

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 466
19.5.2012 8:05:49   
cleo
Devojcinja kade mozam da najdam ubavi i meki ogradici za drveno krevetce,ama troa poevtinki? Osven vo Struzanka, tamu znam deka ima. Fala odnapred

Непосредна врска до пораките: 467
19.5.2012 9:34:01   
Ring

ИЗВОРНА ПОРАКА: cleo

Devojcinja kade mozam da najdam ubavi i meki ogradici za drveno krevetce,ama troa poevtinki? Osven vo Struzanka, tamu znam deka ima. Fala odnapred

kaj pazarceto vo taftalize vo prodavnicite vo zgradite ima eden dukan kaj sto se sijat postelnini , a sijat i detski postelnini so ogradici....jas tamu si poracav, si biras kakva sara sakas i koi dimenzii sakas...
i ne se skapi , mislam deka ogradicata bese okolu 600-700 denari ili poeftino...ne se sekavam bas

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 468
19.5.2012 9:36:24   
Elce
Каде можам да најдам антиалергиски постелнини и перниче соодветно за бебе.Дома сме само два дена после лежење во Козле и почна да кашла на спиење,и смета нешто,се извадов од собата остана уште постелнина да сменам.

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 469
19.5.2012 9:51:47   
sandriana RR
I vo Jumbo ogradicite bea okolu 600 denari. Letoska nasite si gi kupiveme od tamu.

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 470
19.5.2012 9:58:51   
sandriana RR
Ne znam za jumper shto se stava na vrata, ama staticen-kako stojalka, so tri federi, mene se uste mi vrsi golema rabota.Veke 2 i pol meseci mi e spas, bar 3 x 20 min. dnevno, kolku da zavrsam nekoja rabota niz doma.Eve vakov, na FisherPrice
user posted image

Непосредна врска до пораките: 471
19.5.2012 10:10:32   
Yummy Mammy
Fala Sandriana, stvarno e super jumperov ama mnogu prostor ke mi zafaka vakov. I dubak, i hranilka, i relaksatorot, se mi stoi na sred soba, i uste ova ko ke go stavam ke se zatrupame. A kaj e pogolemava kerka, greoticka e i ona, nema mesto kaj da pretne. Zatoa baram za na vrata, ama ke idam vo toa Tiara, tama utre ako ideme na kafe vo Belvi.

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 472
19.5.2012 10:18:53   
sandriana RR
user posted image Togas, trk do Tiara, ako znaes deka sigurno ima.user posted image Muabetot mi bese, deka, sepak Jumper, bar za mene, bese,i se uste e korisna rabota (so ogled deka dubak ne koristime).

Непосредна врска до пораките: 473
19.5.2012 10:33:21   
mami2
Не дека ми се здосадило да читам, далеку од тоа user posted image  Него стварно мислам дека џабе ќе си ги дадеш парите, им се здосадува дека се поставени на исто место, а сега е во период кога сака да истражува, тоа ми беше поентата, за мене, а и еве други како што ми кажуваат, џамперот им е скроз неискористена работа

оф топик ама да си го кажам искуството. 
Не се сложувам дека не е искористена работа, но се си зависи од детето. Првото дете буквално маста му ја извади на џамперот. Го обожаваше, се изнаскока 2-3 месеци. Второво, дали женско, поплашливо, дали јас немав толку време полека да ја прилагодам на џамперот, скокаше многу помалку, како да не и беше интересно. Ама тука големиов пак си искористи, го подигнавме повисоко и пак тој скокаше на 2,5 години. Можеби така се погодило, ама првото одеше на 10 месеци. Не е битно навистина дали ќе прооди побрзо или покасно, има време за се, ама џамперот сигурно го стимулира овој процес на проодување.

Непосредна врска до пораките: 474
21.5.2012 19:05:05   
miana

Fala Sandriana, stvarno e super jumperov ama mnogu prostor ke mi zafaka vakov. I dubak, i hranilka, i relaksatorot, se mi stoi na sred soba, i uste ova ko ke go stavam ke se zatrupame. A kaj e pogolemava kerka, greoticka e i ona, nema mesto kaj da pretne. Zatoa baram za na vrata, ama ke idam vo toa Tiara, tama utre ako ideme na kafe vo Belvi.

Jas ke ti go kupam i ke ti go isporacam,bez gajle...Samo da proveram so sigurnost dali go ima vo tiara..Ako go ima i jas ke go kupam obavezno...
Inaku za fustancinja za krstevka koj prasuvase da vi kazam deka i vo GTC ima pozadi kaj kaficite tri buticnija za deca Ima eden VIP se vika i ima fustancinja BOLI GLAVA..

Непосредна врска до пораките: 475
Страница:   <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?