|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Каде да најдам?
21.5.2012 19:27:00   
Yummy Mammy
Eee, fala ti srcka na uslugata ama izgleda sepak ke pieme kafe kaj tebe na terasa user posted image Tiara ima profil na fb, imaat eden kup sliki. Konkretno za jumper, si prasav, imaat i na pilsen i na lindam, 1350 den se. Jas si go rezervirav toj na Lindam da mi gi pricuvaat posto planot mi bese denes da idam, ama denes nemav vreme, pa ostana za utre. Ako doagam natamu ke ti se javam. A ti utre ako doagas nakaj centar mozes i da mi go kupis i doneses, pa jas ke castam kafe.
Ej mi svetka poraka, sigurno si ti toa, aj ke produzam tamu. user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 476
30.5.2012 23:38:12   
Natasa981
Zenski, kade da ja najdam prodavnicata na Intimissimi/Calzedonia..? Porano bese na plostad, vo t.c City Gallery..Sega nemam poim, da ne ja zatvorile slucajno..? Ili pa da ne e na istoto mesto a jas ne ja gledam..?user posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 477
31.5.2012 0:07:27   
amateuress
treba da se na maksim gorki, vo linija na london pub, edna ili dve prodavnici ponataka... ama i jas posleden pat sum bila pred eden mesec, ne sum bas najupatena user posted image

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 478
31.5.2012 0:08:15   
Natuska85
Наташа од плоштад кога одиш по таа уличката со убавите дрва,знаеш расцветани кога се на пролетuser posted image ,да ме утепаш не ми текнува како се вика.Значи тренд го поминуваш,па лондон паб и тука е калцедониа и интимисими,една до друга се.Се надевам ме разбра.

Даа Максим Горки е улицатаuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 479
31.5.2012 13:48:42   
Natasa981
razbrav da, fala mnogu!

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 480
31.5.2012 18:13:17   
Ring
kade da najdam ubav i kvaliteten blender ili mikser so blender ???
kakov mi preporacuvate , kakvo iskustvo imate so blenderite ?

Непосредна врска до пораките: 481
31.5.2012 21:46:39   
elenak

Јас го имам Бејби Булет од Топ Шоп и презадоволна сум. Има и многу корисни додатоци, супер е.

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 482
31.5.2012 22:53:05   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

Јас го имам Бејби Булет од Топ Шоп и презадоволна сум. Има и многу корисни додатоци, супер е.

jas imam radcen blender na Moulinex...odlicen e!

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 483
31.5.2012 22:57:36   
Ring

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Andriance , a kade go ima toj blender ? vo neptun ili tehnomarket moze da se najde ili ....?

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 484
31.5.2012 23:58:48   
Felly RR
I nie imame na Moulinex, го зедовме од Нептун. Пред две години го земавме, ама би требало да има и сега.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 485
1.6.2012 0:32:20   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Andriance , a kade go ima toj blender ? vo neptun ili tehnomarket moze da se najde ili ....?

jas go zemav pred 2 meseci od tehnomarket...1300 den...

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 486
1.6.2012 12:56:20   
Cipi Ripi
Каде да најдам Фани гаќички (пелени)?

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 487
1.6.2012 13:09:22   
Ikana
Во Зегин мислам дека има или во некоја аптека.

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 488
1.6.2012 14:48:27   
Cipi Ripi
Прашав во Зегин, ми рекоа дека веќе подолго време не ги држат. А во која друга аптека да барам? Или да баам по продавници како Стружанка, пошто јас само во Зегин имам прашано.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 489
1.6.2012 17:31:40   
Ikana
Дечки можете ли да ми препорачате производ за заштита на бебешка кожа од комарци? Аутан не се препорачува за деца под 2 години, така прочитав онлајн, па ако има некој друг, ве молам да ми кажете за да го земам..?

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 490
4.6.2012 10:50:11   
Yummy Mammy
Zeni, mi treba mala, lesna (eftina) pravosmukalka, no sto silno vlece. Kakva mi preporacuvate?

(Mala i lesna zatoa sto ziveam vo kuka na 4 sprata, i silno sto vlece zatoa sto imame persiski kilimi od onie so dolgi vlakna sto pravat gubre kolku 15 macki)

Непосредна врска до пораките: 491
4.6.2012 10:57:26   
Annet
OF JAS TAA STO JA IMAM E LESNA AMA E GOLEMA,NA VODA E ,POKLON ZA SVADBA MI E AMA EPTEN UBAVO CISTI,5500 MISLAM E OD TEHNOMARKET user posted image
MOIVE DOMA ZEMAA EDNA TAKVA MALA AMA ZA NISTO NE JA BIVA ,OVAA E LESNA AMA E GOLEMA INAKU NE DA VLECE UFFFF EPTEN SUM ZADOVOLNA;-))
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Zeni, mi treba mala, lesna (eftina) pravosmukalka, no sto silno vlece. Kakva mi preporacuvate?

(Mala i lesna zatoa sto ziveam vo kuka na 4 sprata, i silno sto vlece zatoa sto imame persiski kilimi od onie so dolgi vlakna sto pravat gubre kolku 15 macki)

Непосредна врска до пораките: 492
4.6.2012 11:03:49   
temjana

Ние имаме самсунг и сме ептен задоволни, лесна е и поприлично мала а влече одлично. Е сега под евтино незнам што подразбираш user posted image ја земавме пред речиси 3 год. и чинеше околу 200 евра (сега сигурно се паднати цените) но знам дека кога ни правеа презентација од кирби и они беа изненадени од тоа колку влече а е мала. Исто така многу ни се допадна и тоа што има опција тивко направена за бебиња и домашни миленичиња да не им пречи звукот. Се на се ние дома сме презадоволни, е сега дали ќе ги исполнува и твоите критериуми бидејќи сепак станува збор за куќа и поголема површинаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 493
4.6.2012 11:26:37   
*Elena*
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Дечки можете ли да ми препорачате производ за заштита на бебешка кожа од комарци? Аутан не се препорачува за деца под 2 години, така прочитав онлајн, па ако има некој друг, ве молам да ми кажете за да го земам..?

Ikana, vo encimenci imas cela kolekcija na chicco - zanza protiv komarci, eve ti eden proizvod:
user posted image

< Поракaта ја уредил *Elena* -- 4.6.2012 11:27:04 >

Непосредна врска до пораките: 494
4.6.2012 11:29:22   
Tanjat7880
Mojot usisivac e na WAP,profesionalni mashini se,lesni za upotreba,lesni za dvizenje,relativno golemi kesi za otpad,i eftini za odrzuvanje,jas ti go preporacuvam WAP cenite za osnovniot model bea pred 2-3god.pod 4.000denari,gi ima vo HUBO  ili vo predstavnishtvoto na WAP

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 495
4.6.2012 11:30:39   
*Elena*

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Ние имаме самсунг и сме ептен задоволни, лесна е и поприлично мала а влече одлично. Е сега под евтино незнам што подразбираш user posted image ја земавме пред речиси 3 год. и чинеше околу 200 евра (сега сигурно се паднати цените) но знам дека кога ни правеа презентација од кирби и они беа изненадени од тоа колку влече а е мала. Исто така многу ни се допадна и тоа што има опција тивко направена за бебиња и домашни миленичиња да не им пречи звукот. Се на се ние дома сме презадоволни, е сега дали ќе ги исполнува и твоите критериуми бидејќи сепак станува збор за куќа и поголема површинаuser posted image

I jas imam malecka Samsung pravosmukalka sto mnogu vlece i mnogu e bucna, ama mojata e evtina, okolu 2-3000 den, jas ja dobiv kako gratis so masinata za perenje user posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 496
4.6.2012 11:44:58   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Mojot usisivac e na WAP,profesionalni mashini se,lesni za upotreba,lesni za dvizenje,relativno golemi kesi za otpad,i eftini za odrzuvanje,jas ti go preporacuvam WAP cenite za osnovniot model bea pred 2-3god.pod 4.000denari,gi ima vo HUBO  ili vo predstavnishtvoto na WAP

Ova mi zvuci interesno, ko za promena user posted image Bas ke vidam. Fala.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 497
4.6.2012 11:48:35   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: *Elena*

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

I jas imam malecka Samsung pravosmukalka sto mnogu vlece i mnogu e bucna, ama mojata e evtina, okolu 2-3000 den, jas ja dobiv kako gratis so masinata za perenje user posted image

A be i jas na edno mesto vidov vakva nekoja, bese mnogu malecka, kako topce, a vlecese ko 3 kirbi masini. E sega, ne znam sto marka bese, zatoa i prasuvam. A ako e taa sto mislam vo Tehnomarket bea okolu 2.000 den, more or less...

(Одговор на членот *Elena*)
Непосредна врска до пораките: 498
4.6.2012 12:07:41   
*Elena*
mojata e vaka nesto:
user posted image

Непосредна врска до пораките: 499
4.6.2012 22:44:16   
Pepelaska *
Девојки еве ТУКА има тема за правосмукалка па може повеќе искуства таму да прочитате

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот *Elena*)
Непосредна врска до пораките: 500
Страница:   <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?