|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
24.5.2012 23:19:22   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki

Dajte ideja za crtez na tema "Podadena raka (Podaj raka)") ?

две дечиња пробуваат да дофатат цреши на дрво, при што едното му прави индијанска стапица на другото...нешто вакаво ми текна сега...

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 1626
25.5.2012 0:01:57   
Snowhite RR
sto napravi kaliopi? ne deka tolky me zanima,ako ne si dojdese deverov od bulgarija i ako ne dojdese vecerva nemase ni da znam deka e vecerva evrovizija, i' se skarav od pred nekoja godina otkako se pretvori vo cirkus i to

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1627
25.5.2012 0:36:33   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

sto napravi kaliopi? ne deka tolky me zanima,ako ne si dojdese deverov od bulgarija i ako ne dojdese vecerva nemase ni da znam deka e vecerva evrovizija, i' se skarav od pred nekoja godina otkako se pretvori vo cirkus i to

zamisli ama vlegla u finale ....ja ne ni gledav

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1628
25.5.2012 8:41:01   
Tanjat7880
user posted image
Gotovo e kafeto,eve vi go servirav pred kompjuter,nazdravje neka vi euser posted image
Denes mi e den D,Godpod da e so mene i da mi go otvori patot,a vo megjuvreme dodeka drugi mi ja krojat sudbinata ne ostanuva nishto drugo nego da ve citkam vas.

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1629
25.5.2012 9:09:24   
Maca25
Ајде тањич ти пуштаме среќа!!!
Фала за кафица. јас си купив вртена пита со спанаќ и јогурт и сега си доручкувам.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1630
25.5.2012 9:25:21   
Ikana
Жeнски М денес го кажа првиот збор!!!! МАМА!!!! Мноооогу сум среќна, не ми се верува, сонцето мое брборче најмило кажа мамааааааа!!! Еве да ве почастам нешто убаво!!!
user posted image
user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 25.5.2012 9:27:49 >

Непосредна врска до пораките: 1631
25.5.2012 9:35:26   
Melanija RR
Хелоу user posted image
Икана браво сега што побрзо да си се разбори па да си муабетите user posted image частенката ти е топ

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1632
25.5.2012 9:43:01   
Tanjat7880
user posted image user posted image user posted image za M!!!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1633
25.5.2012 9:47:59   
arh_diz
Bravo za user posted image user posted image user posted image , a i mama Ikana se potriudila okolu castenjetouser posted image
Jas konecno sum naspana otkako M necica noke , nokeska samo ednas se probudi piese voda nemozam da veruvamuser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1634
25.5.2012 10:38:20   
Beatris
Хелоу хелоу. Еве ме и мене, за вчера пишете минус, не се прибрав дома user posted image Иканче добра частовка си удрила, како сто ми стои Мимче ќе биде брбливка како другарка и Ања, некаде на иста возраст ми се чини дека и она почна да "пљампа".

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1635
25.5.2012 10:38:38   
Calypso
Добар ден жени, како сте ми на времево? Јас гроги... иако наспана, ама мразам облаци, дожд и ладно... како и сите user posted image

Браво за Маринаuser posted image user posted image user posted image па уште и мама, леле Икана, на седмо небо си... јас што би малиов прво мама да речеше, ама не, тата си кажа тој прво user posted image

Арх_Диз, нели е така поубаво кога не цица? Си спиете раат. Јас мислам дека се преродив последниов месец дена - се изнаспавме со мм оти малиов не ни се буди откако престанавме со доење - чат пат ќе закенка во сонот, само ќе го занишкам и продолжува.

Тања, ајде ти стискаме палци да биде се како што треба...

Ние треба сега триста работи да бркаме со маже... пошто конечно го потпиша договорот за работа во странство
(ај да почестам нешто во тоа име)
user posted image

сега треба да завршиме некои работи пред да оди тој, а за другото имаме цело лето. Сега само се мислиме за крштевката, дали сега во јуни, или пак во септември да ја правиме, пред да одиме сите тројца....

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1636
25.5.2012 10:38:41   
mamicki

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki

Dajte ideja za crtez na tema "Podadena raka (Podaj raka)") ?

две дечиња пробуваат да дофатат цреши на дрво, при што едното му прави индијанска стапица на другото...нешто вакаво ми текна сега...

Realizirano! Blagodaram od imeto na F za idejatauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1637
25.5.2012 11:05:37   
Ikana
Опаа Калиспо бидна ајдееее чекам јас сликата со камила да ја пуштиш!!!
Женски фала многу на сите, ептен сум радосна, стварно изгледа брборка ќе биде, нон стоп нешто се расправа со тие мечињата, ја имам и на видеоuser posted image user posted image

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 1638
25.5.2012 11:13:50   
Calypso
Еве ја камилата како ме чекаuser posted image
user posted image
а некаде таму на есен, би требало и јас да бидам на сликаваuser posted image user posted image user posted image

Мораше да биде Икана... после толку договарање и преговарање работите конечно мрднаа од место!

Непосредна врска до пораките: 1639
25.5.2012 11:25:54   
Sandric
Me interesira daloi moze da si izbrisam star post i kako?

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1640
25.5.2012 11:28:05   
Ikana
Сандрич мислам дека не можеш ти сама да избришеш пост.....

Калипсо ја погоди оваа...види ја каква е смела хахахахаuser posted image

(Одговор на членот Sandric)
Непосредна врска до пораките: 1641
25.5.2012 11:28:25   
mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Жeнски М денес го кажа првиот збор!!!! МАМА!!!! Мноооогу сум среќна, не ми се верува, сонцето мое брборче најмило кажа мамааааааа!!! Еве да ве почастам нешто убаво!!!
user posted image
user posted image
user posted image

ah ikana znam kakvo e custvoto ,ti si go slusnala zborot MAMA i si presrekna,a jas bas na 1Maj M kaza TATA pa kolku samo bev srekna i mi se razubavi i den i se zivo ,kako sto bev luta i nervozna zaboraviv na se i bev presrekna,sede vo kolicka si brbori ne i se slusa sto i odedns slusam TATA ,kade e vikam sine tata,tata ne e doma sine ,vikaj go da dojde,i sega kazuva TATA ,DADA ,TETA DEDE a MAMA i BABA gi nema vo nejziniot recnik ne i treba MAMA izgledauser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1642
25.5.2012 11:32:16   
Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: Sandric

Me interesira daloi moze da si izbrisam star post i kako?

Не може! Сори

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Sandric)
Непосредна врска до пораките: 1643
25.5.2012 11:39:23   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Добар ден жени, како сте ми на времево? Јас гроги... иако наспана, ама мразам облаци, дожд и ладно... како и сите user posted image

Браво за Маринаuser posted image user posted image user posted image па уште и мама, леле Икана, на седмо небо си... јас што би малиов прво мама да речеше, ама не, тата си кажа тој прво user posted image

Арх_Диз, нели е така поубаво кога не цица? Си спиете раат. Јас мислам дека се преродив последниов месец дена - се изнаспавме со мм оти малиов не ни се буди откако престанавме со доење - чат пат ќе закенка во сонот, само ќе го занишкам и продолжува.

Тања, ајде ти стискаме палци да биде се како што треба...

Ние треба сега триста работи да бркаме со маже... пошто конечно го потпиша договорот за работа во странство
(ај да почестам нешто во тоа име)
user posted image

сега треба да завршиме некои работи пред да оди тој, а за другото имаме цело лето. Сега само се мислиме за крштевката, дали сега во јуни, или пак во септември да ја правиме, пред да одиме сите тројца....

ah calypso i M prvo rece TATA ama ako i na toj zbor kolku bev samo srekna ,prekrasno e custvoto koga go slusnes prviot zbor od tvoeto najmilo,i uste go nema iskazano MAMA samo DEDE,TATA,TETA a BABA i MAMA gi nema vo nejziniot recnik

< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 25.5.2012 11:40:20 >

Непосредна врска до пораките: 1644
25.5.2012 12:05:52   
Calypso
Мамичка, и кај мојов во речникот го немаше МАМА, ама затоа сега не ме вади од устаuser posted image

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1645
25.5.2012 12:11:45   
temjana

Женски фала многу на сите, ептен сум радосна, стварно изгледа брборка ќе биде, нон стоп нешто се расправа со тие мечињата, ја имам и на видеоuser posted image user posted image
[/quote

Е баш се прашувам на кого ли твоево дете ќе биде такво зборлесто? Мајка и една мирна тивка глас не и се слушаuser posted image user posted image user posted image мореее Иканче со таква мама ја очекував на 1 месец „мама“ да има кажано а до сега веќе ехеххеј и на пазар да се расправа user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1646
25.5.2012 12:15:43   
Ikana
Стварно да нема на кого па да речеш......user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1647
25.5.2012 12:25:05   
Calypso
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Е баш се прашувам на кого ли твоево дете ќе биде такво зборлесто? Мајка и една мирна тивка глас не и се слушаuser posted image user posted image user posted image мореее Иканче со таква мама ја очекував на 1 месец „мама“ да има кажано а до сега веќе ехеххеј и на пазар да се расправа user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Да ти кажам, ми излета кафево низ нос кога го прочитав ова... мори Темјанче... ме изнасмеа...

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1648
25.5.2012 12:31:38   
Beatris
A тек да дојдеше со нас во средата да видиш како лета кафе унакрсно user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1649
25.5.2012 12:36:40   
AnnaMolly RR
Женски, хелоу! Јас имам трема како мало дете! Ми го пуштија сајтот и само чекам некој да ме руга user posted image
Се си мислам дека ќе ми се смее народuser posted image user posted image user posted image

Ајде да не поставувам линкови, кој ќе го ѕирне пишете ми како ви се допаѓа!

user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1650
Страница:   <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?