Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
mandolina 13.07.2012 tinko minko 15.07.2012 Kande 17.07.2012 Mary 21.07.2012 bera 25.07.2012 Растеме заедно 25.07.2012 Dimana 23.07.2012 Mum Care 23.07.2012 Klaricka 24.07.2012 sirena2 28.07.2012 dzigimigi 29.07.2012
cleo 02.08.2012 eni 03.08.2012 Gwendolin 17.08.2012 Sweetheart 30.08.2012
Тинко минко ние две сме блиску и баш ми е мило што не има толку многу и на сите мешиња со лес ,господ да ни даде здравје и живот да си ги дочекаме нашите малечки Поздрав до сите мамички
Mili mamicki jas malku poveke zadocniv so ovaa vest,se porodiv pred 2 meseci i rodiz zdravo i zivo momence teskoceli 4000g i dolgo 53cm.....pozz i so lesno na site (ova go napisav ovde bidejki neznaev kade ima tema za ovaa)
brisete me mene od spisokot na trudnici jas se porodiv na 12 april pozdrav do site idni mamicki i so lesno i ne zaboravajte prirodno si e prirodno nemojte da idete namerno na operacija zosto e 100 pati pobolna od prirodniot poragaj
Cestitki janevab, da ti e zdrav i ziv bebusot. Uzivajte sega doma i guskajte se.A za nas idnite mamicki, ako moze da kazes kade se porodi i kako pomina?
Da super sme so Nenad sega se guskame , se porodiv vo Strumica so carski rez , super pominav nemav nekoj neizdrzlivi bolki i sega super se osekam ako nekoj go interesira nesto po detalno neka pise slibodno tuka sum
zdravo na site i jas vi se pridruzuvam posle tri spontani konecno e vred sve ova bremenost samo seuste nemam termin tocen za poroduvajne no kraj decembar mislam.pozdrav do site i vi posakuvam srecna bremenost
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.