|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Најубави имиња
10.5.2012 13:54:21   
Mihaela 2010
Naum...mene iskreno mi se dopagja....
Jas koga doznav deka nosam devojce sakad da dobie ime pred se so znacenje,a i da ne i go kratat..Zaedno se odlucivme za Mihaela..sto znaci Bogolika ili slicna na boga,a i eve do den denes ne ja vikame skrateno,osven moite nekogas moze Miha da ja kazat...
Inaku mi se svigjaat i Sara,teodora,Stefanija....

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 451
11.5.2012 1:39:17   
Cvekelencule
Моите женски се викаат Јована која сега ќе прави 6 години, и мислам дека го имавме нај реткото име ама после кога ги изнкрстија сите Јовани адругата лепотица се вика Леона и е крстена на мајка ми таа се вика Лена , имаше триста коментарии како било многу модерно и многу странско ама јас си се праев на тошо и ништо не коментирав.А мм не кажа ништо во врска со името пошто му избегавме на гробарот од лопатаuser posted image Ве поздравувам сите и сиuser posted image те да си одберите име вас што вие на срце

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 452
11.5.2012 8:20:22   
cleo
Potpis user posted image Naseto sonce koe ke ne ogree nekade pocetok na Avgust ke se vika Mihaela user posted image Istata ideja ja imavme i nie - imeto da ima značenje i da ne moze da se krati. I jas i soprugot go obožavame user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 453
11.5.2012 8:34:53   
Gardenia
И мене многу ми се допаѓа Михаела и за машко Михаил,јас немам деца,ама здравје кога ќе имам сакам да имаат православни имиња не сум многу по некои измодернизирани,ми се свиѓаат за женско Бисера,Анастасија,Ирина,Елена,Ана и др некои,а за машко Давид,Петар,Иван,Димитар има многу ама тие се некои така што ми се убави,али се се ствар на вкус

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 454
11.5.2012 8:59:29   
Hunny
И моето сонце се вика Михаела и баш ми е мило што името имало такво значење.

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 455
11.5.2012 9:05:02   
Mihaela 2010
И моето сонце се вика Михаела и баш ми е мило што името имало такво значење.

Auuu kolku Mihaelcinja,a ja mislev samo nie sme na forumovuser posted image ..Neka se zivi i zdravi user posted image

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 456
11.5.2012 9:08:43   
cleo
A da - da bese masko ke bese definitivno Mihail. Inaku, edna od nasite Ringerajki- mislam Viktori bese - mi kaza deka imeto Mihaela ima znacenje "Koj e kako Bog?". Odgovorot se razbira e NIKOJ. A koga na ova ke go nadovrzam faktot deka nasata princeza ja cekavme 4ipol godini, posle dve neuspesni invitra i eden kup inseminacii i neznam uste sto ne - togas imeto navistina i prilega user posted image . Ajde samo so Gospod napred se da bide vo red! Pozdrav do site

Непосредна врска до пораките: 457
11.5.2012 9:53:44   
Yummy Mammy
Koga nie ja krstevme golemata kerka Sofija site ne prasuvaa po koja baba e krstena, mnogu im bilo starinski. A jas bev ubedena deka ke sfatat deka gresat, i taka i bese. Eden kup Sofii se iznarodija posle nea.
Za vtorata kerka mm sakase Jana a jas bev kategoricno protiv zatoa sto e mnogu cesto imeto i se dogovorivme za Mihaela, za posle nekoe vreme da pocnat da mi se javuvaat drugarki (isto kako za Sofi) i da mi kazuvaat kako mnogu im se sviga imeto i oni taka ke si gi krstele kerkite.
Em mi e drago sto moite deca imaat opstoprifateni ubavi iminja, em me nervira sto toa taka generaciski odi, na periodi ubavi se edni iminja, na periodi drugi, i se taka se vrti vo krug. Eden kup deca isto ke se vikaat, ko da nema drugi ubavi iminja. A mm vika: sto da pravime koga ti si pred vremeto? kao pariz hilton si, trendsetiras so iminja user posted image user posted image user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 458
11.5.2012 11:14:34   
JovanaJ
Maxim user posted image

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 459
11.5.2012 11:37:00   
adrijanalima
od zenski: Natalija, Lena, Lina, Tea, Adrijana
od maski: Dimitar, Teodor, Aleksandar, Damjan

(Одговор на членот JovanaJ)
Непосредна врска до пораките: 460
11.5.2012 12:35:45   
temjana
За женско си имавме одбрано уште ехехееј многу одамна ама за машко не ни размислувавме, бевме убедени 100% дека првото ќе биде девојчицаuser posted image Ама не одело така по нарачки па во игра ни беа неколку имиња од кои две и на двајцата ни правеа ептен мерак. Едното беше Марко ама еден ден отидовме до зоо и буквално секое машко беше Марко и ми се скрши меракот многуuser posted image Па така си остана другото име кое пак ми има убаво и јасно значење Ведран, да биде ведар и јасен, чист во мислата цел живот. И такаааа сега со нетрпение си ја очекуваме Ведрината во нашиот домuser posted image

(Одговор на членот adrijanalima)
Непосредна врска до пораките: 461
11.5.2012 13:21:01   
Gardenia
Темјана многу убаво име сте одбрале,и во право си и јас сум приметила дека во последно време Марко е секое второ машко или пак Андреј,стварно убави се ама многу зачестијаuser posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 462
11.5.2012 13:40:53   
Hunny
Ведран е многу убаво име:)

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 463
13.5.2012 15:12:13   
Natasa981
mojata ljubov se vika Lina, a zdravje ako imam masko dete ponatamu ke se vika po svekor mi, sepak mene mnogu mi se dopagaat iminjata Maksim, David i Borjan :) Ako imam masko znaci seto ova ke si ostane samo na dopagjanje hihihi.. Zatoa posakuvam i slednoto da mi bide devojce! :))

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

Непосредна врска до пораките: 464
17.5.2012 12:30:45   
ivanaborjan
Мојот син се вика Борјан..... user posted image Дека е роден ден пред Мала Богородица кумовите решија така да се вика....Иначе не прашаа дали ни се допаѓа....А иначе има и многу други убави имиња....Мила,Ања,Теодора,Мила,а машки Антонио,Алексеј,Христијан.... user posted image

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 465
17.5.2012 12:34:44   
Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: ivanaborjan

Мојот син се вика Борјан..... user posted image Дека е роден ден пред Мала Богородица кумовите решија така да се вика....Иначе не прашаа дали ни се допаѓа....А иначе има и многу други убави имиња....Мила,Ања,Теодора,Мила,а машки Антонио,Алексеј,Христијан.... user posted image

Опааа имаме уште еден Борјан... добредојдовте!!! Не е веќе мојот Борјан сам user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот ivanaborjan)
Непосредна врска до пораките: 466
18.5.2012 15:06:27   
ivanaborjan
Ти Благодариме Џесика user posted image user posted image user posted image За нашите синчиња

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 467
18.5.2012 20:56:30   
pepuska
Сеуште не му го знам полот на детето ама ако се роди на празник ќе добие има према празникот без исклучок , а ако не се роди на празник и е машко ќе се вика Лука зашто сонував еден чуден сон во кој имав син Лука . ако испадне женско и нее на празник се двоумам меѓу Бисера , Анастасија , Нина

(Одговор на членот ivanaborjan)
Непосредна врска до пораките: 468
24.5.2012 15:24:21   
Veronika 78
za naseto malo sonce go odbravme imeto Maxim inaku go ocekuvame kon krajot na juli

(Одговор на членот pepuska)
Непосредна врска до пораките: 469
24.5.2012 15:35:41   
mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: pepuska

Сеуште не му го знам полот на детето ама ако се роди на празник ќе добие има према празникот без исклучок , а ако не се роди на празник и е машко ќе се вика Лука зашто сонував еден чуден сон во кој имав син Лука . ако испадне женско и нее на празник се двоумам меѓу Бисера , Анастасија , Нина

mene BISERA i NINA mi bea posle MILA, ama ispadna MILA bidejki toa ime mi vo srceto lezese i ke mi lezi cel zivottttttttttttttttttt

(Одговор на членот pepuska)
Непосредна врска до пораките: 470
24.5.2012 19:11:01   
*Bucka*
Лео, Леа, Мио, Миа, Тео, Теа, Дино, Арон, Кико, Кика.... се имиња кои немаат апсолутно никакво значење и се имиња за кучиња, мачки и други куќни љубимци. Жалосно е што врие од деца со вакви безначајни имиња! :S

(Одговор на членот Iva)
Непосредна врска до пораките: 471
24.5.2012 19:41:50   
mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: *Bucka*

Лео, Леа, Мио, Миа, Тео, Теа, Дино, Арон, Кико, Кика.... се имиња кои немаат апсолутно никакво значење и се имиња за кучиња, мачки и други куќни љубимци. Жалосно е што врие од деца со вакви безначајни имиња! :S

da ama pa sega tie se na moda,i ne e ubavo taka da sporeduvas,bidejki ke se najde nekoja majka so ova ima na nejzinoto dete.Apa mene voopsto ne mi se svigaaat pak straite iminja,zosto pa da ne e nesto novo

(Одговор на членот *Bucka*)
Непосредна врска до пораките: 472
24.5.2012 20:25:13   
lilicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: *Bucka*

Ауууууу Буцка па што споредба направи и ти...имиња за кучиња и мачки нема никаква врска името името не го прави човекот......Инаку ќерками ја викаат Леа и сметам дека не е кучешко име....имам комшивка има пекинезер па и се вика Трајанка и сега????user posted image user posted image хахах....

(Одговор на членот *Bucka*)
Непосредна врска до пораките: 473
24.5.2012 20:27:11   
lilicka
Јас многу сакав да се вика Леона....а мм па сакаше само Тина и така испадна Леонтинаuser posted image user posted image

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 474
26.5.2012 19:05:20   
*Bucka*
Ok е мамички, само го кажувам моето мислење :) Факт е дека името не го прави човекот. А модата пак, е нешто што нема врска со името на личноста, туку со облеката, шминката, мебелот и т.н. ;) Од пусто незнаење еднаш една мајка ми рече за син ми Јаков, "Бре, бре, што модерно име сте му ставиле user posted image А името што се вели, праисториско :))) Ама толку знае, не е она крива...

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 475
Страница:   <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?