Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Леле што се убави овие палачинки, а јас па зедов сега да правам дома и што ми се погодија што да ви кажам..од што се погодија на брзина ги втеравме со Михаил, да не ги види мм да ми се смее. Ама па сакав да го пробам она едно пица пан ако го знаете, ми рекоа за палачинки било екстра, ама не го бива
Eve da ve pocestam , denes i oficijalno dobiv unapreduvanje. Mnogu sum srekna i vozbudena...profesionalno ova e golem predizvik za mene. Edinstveno ne mi se dopaga sto sega vo skoro vreme nema da mozam da ostanam bremena , iako neli planiravme...ama toa e , nemoze se odednas...
Јована, честитки за унапредувањето и за сите останати кои слават, цел живот да се радувате вака најдраги пријатели!!! Јас би сакала да ве почастам за свадбата и крштевката, иако беше многу мала и интимна, тоа не ја прави помалку важна. Ве сакам сите и ви благодарам за честитките!!!!
Честитки Иканче, да сте вечно заљубени и среќни, а на М нека и е вечно името, цел живот да биде среќна и насмеана и само радости да им носи на мама и тато! Ајде побрзајте со сликитееееееее
Jas pak od terasa sum se razvreskala za gaga jadenje i pienje :))) Ikana, cestito, so sreka i vecni da ste!!! Vo sabota cekaj ne na blaga rakija i na CD gledanje pogotovo ako ste imale alkoholizirani momenti.
< Поракaта ја уредил Ikana -- 25.6.2012 15:40:01 >
Ej zenski znam deka ne mi e mestoto tuka so postov ama terasata ni e zaklucena??? plaza da ne imate otvoreno? ja vidov ovaa tema aktivna pa zatoa tuka pisav