|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Проверка на проодност на каналите
11.6.2012 19:47:12   
mesecina83
здраво драги рр еве да ви се пофалам и на вас денеска правев ХСГ и се е во ред малку беше болно само 5 мин но вредеше да се издржи бидејќи ова е патот за до едно слатко user posted image user posted image и сега утре ќе одам кај матичната да ми ги потписе документите и во среда ги поднесувам во фондот во мојот град и потоа чекам само позитивни вести затоа драги рр немојте да се плашете одете правете ХСГ и наскоро сите да чекаме user posted image user posted image и потоа едно слатко user posted image user posted image ве сакам и ве user posted image user posted image и ви држам среќа

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 576
11.6.2012 23:04:34   
gina
Milo mi e mesecina ovoj pat da uspees ti posakuvam mnogu sreka. I kade pravese hsg. pozzzuser posted image

(Одговор на членот mesecina83)
Непосредна врска до пораките: 577
12.6.2012 0:09:38   
Melanija RR
mesecina83 со среќа понатаму user posted image user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 578
12.6.2012 8:57:31   
Sajna
lele mesecina ti posakuvam odma drugiot mesecc bebuska ... blazesi ti si zavrsi ti utre jas user posted image pustajte mi srekaaa da mi se super rezultatite

Непосредна врска до пораките: 579
12.6.2012 10:56:15   
mesecina83
draga sanja nemoj da se sekiras se ke bide vo red i jas bev vcera kako tebe cela nok ne spiev ke umrev od grizi no treba da bides mn smirena ke vidis se ke bide vo red eve ti ja pustam seta moja sreka i ti stiskam palci da bide se vo red mallku e bolno no vo mislite vo toj moment ke ti dojde bebceto i mora da izdrzis i jas si rekov vo sebe kolku da e bolno ke izdrzam zaradi bebeto sto ke mi bide na pat ti posakuvam mnogu sreka i user posted image user posted image user posted image user posted image i m=smiley31.gif] i naskoro site da imae user posted image user posted image i preslatki angelcinja user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 580
12.6.2012 11:00:56   
mesecina83

ИЗВОРНА ПОРАКА: gina

Milo mi e mesecina ovoj pat da uspees ti posakuvam mnogu sreka. I kade pravese hsg. pozzzuser posted image

bidejki jas sum od istocna makedonija i go pravev vo kocani vo bolnicata otidov vcera sabajle vo 9 casot ilezev malku ipotoa vo 15 i 30 casot go pravev hsg i mnogu sum zadovolna od doktorkata bidejki i ona ima dve slatki angelcinja koga i kazav za mojot problem se rasplaca i ona e so invitro i mnogu vnimatelno mi obrakase vnimanie i zdravje se e vo red

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 581
12.6.2012 23:39:52   
Melanija RR
Sajna со среќа утре те чекаме да пишеше дека ок си поминала и се е во ред user posted image user posted image user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 582
13.6.2012 16:41:08   
Sajna
eve milicki i jas da se prijavam so moeto iskustvo, samo sto se vrativ od HSG go pravev vo SISTINA kaj Dr Ivanovski najprekrasniot covek na svetot eve go pozdravam i nego i cel tim koj bea tolku prijatelski nastroeni i me opustija maksimalno ... znaci trae 2 min cela postapka, boli no se IZDRZUVA i najubavo od se bese sto kanalite mi se 100% proooodni user posted image user posted image user posted image znaci site sto se tufkate i plasite kako mene toplo vi preporacuvam da odite ne e strasno izdrzlivo e i trae 2 min i rezultatite se mnogu vredni ... se za user posted image

Непосредна врска до пораките: 583
13.6.2012 21:37:47   
Melanija RR
Сајна user posted image гледаш дека сите бевме во право и нема потреба од стрес, сега и ти можеш да ги мотивираш сите РР-ки кои се двоумат
Сега си на најдобар и поблизок пат до user posted image

Непосредна врска до пораките: 584
13.6.2012 23:24:06   
mesecina83

ИЗВОРНА ПОРАКА: Sajna

eve milicki i jas da se prijavam so moeto iskustvo, samo sto se vrativ od HSG go pravev vo SISTINA kaj Dr Ivanovski najprekrasniot covek na svetot eve go pozdravam i nego i cel tim koj bea tolku prijatelski nastroeni i me opustija maksimalno ... znaci trae 2 min cela postapka, boli no se IZDRZUVA i najubavo od se bese sto kanalite mi se 100% proooodni user posted image user posted image user posted image znaci site sto se tufkate i plasite kako mene toplo vi preporacuvam da odite ne e strasno izdrzlivo e i trae 2 min i rezultatite se mnogu vredni ... se za user posted image

cestitki sanja bas deneska te mislev dali pravese hsg cestitki ajde sega da gi podneskme dokumentite i navbrzo da ni odgovorad i da ja pocneme procedurata bas sum radosna ajde so sreka i na rrugite sto se dvoumat da odat pobrzo da zavrsat so hsg so sreka na site user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 585
14.6.2012 8:25:20   
Sajna
Zenski vcera bev vo delirium malce ama denes bi sakalada vi se zablagodaram za celata podrska i za site ubavi zborovi koj mi gi pruzivte bez vas NISTO mnogu ve sakam site i ve guskam i na site vi posakuvam sto pobrzo da setkame zaedno eden bebus user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 586
14.6.2012 23:28:59   
bella80
Super Sanjauser posted image user posted image Ti rekov deka dzabe strav jades:)

Непосредна врска до пораките: 587
15.6.2012 10:31:41   
Нивеа
sajna duso sho napravi, kako pomina, kako se rezultatite?pozdrav i user posted image user posted image

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

Непосредна врска до пораките: 588
15.6.2012 12:45:11   
Sajna
nivea citaj pogore user posted image na kratko super projdov 100% proodnost na kanali nisto strasno zaboluva no se izdrzuva pozdrav i fala za podrskata

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 589
18.6.2012 9:02:30   
Нивеа
значи ми требаат поголеми наочари user posted image user posted image ....се извинувам што те натерав пак да објаснуваш а погоре убаво си имаш пишано...значи и во Систина има така, колку те чинеше ако може да знам...и јас сакам да отидам или во Јули или во Август...и не знам кои подготовки се потребни, дали треба да се прави нешто посебно или само си закажуваш и одиш...?поздрав и многу ми е мило што имаш позитивни резултати барем сега нема да се секираш за каналите бакнежи и user posted image

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

Непосредна врска до пораките: 590
18.6.2012 9:29:55   
Sajna
Nivea od koga ke dobies im se javuvas i obicno go pravat od 7 do 10 den na ciklus treba da imas cisti mikrobioloski brisevi i sedimentacija mirna koja se proveruva dva tri dena pred smata procedura, si zakazuvas te vikaat prekrasni se lugeto od rengen celata rabota na smeska ja teraat :) ne se plasi ne se panici nistooo ne e strasno i nisto veke ne citaj zatoa sto stvarno se e individualno ama vo princip ne e nisto boolno kako sto kazuvaat mene me cinese 4000 den kaj Ivanovski go pravev pozdrav i cekame ubavi rezultati user posted image

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 591
18.6.2012 15:11:28   
Нивеа
Sajna ti blagodaram mnoooogu za ubavoto objasnuvanje, moram da otidam ne se plasam, toa e sto e, nego samo da se resam :)))) pozdravcee i fala ti

Непосредна врска до пораките: 592
12.7.2012 14:23:23   
Moni23
Здраво на сите.. Ве читам подолго време па решив и јас да ја направам таа проверка за проодност на канали во Скопје.
Имено, скоро 2 години не живеам во Македонија и нормално немам повеќе сини картони.. Ме интересира дали би можела сето тоа да го направам во некоја од приватниве клиники и без свој матичен гинеколог.. Колку време ми е потребно (бидејќи од прилика само 10 дена ќе бидам во Скопје.
Фала однапред, поздрав

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 593
12.7.2012 14:42:02   
vezilka RR
Здраво Moni23 и добредојде на форумот. Ти посакувам убава дружба со нас user posted image

Иначе можеш да направиш HSG на приватно, за во Систина сигурно знам дека има. И Има една амбуланта во Чаир, исто приватна за каде не ти треба матичен. Кошта некаде околу 4.000 денари.

(Одговор на членот Moni23)
Непосредна врска до пораките: 594
12.7.2012 15:43:26   
angelce83
I jas pravev proodnost na kanali pred 2meseci vo Sistina kaj d-r Ivanovski, prekrasen doktor, toa me cinese 4000den. Postapkata e kratka, malku boli no se izdrzuva, imav tim od sestri i doktori okolku mene dodeka traese celata postapka bidejki psihicki opadnav vo momentot zosto bev sama otidena, soprugot vo toj period bese na pat user posted image no se se zavrsi dobro, rezultatot mi bese super, proodni mi bea kanalite i posle toa nemav nikakvi bolki. Nemoj da se plasite,nie zenite mozeme se da izdrzime za da gi dobieme nasite mali angelcinja. 

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 595
12.7.2012 17:29:50   
Moni23
Добро ве најдовuser posted image user posted image .. Фала на брзиот одговор.. После колку време ќе ми закажат? И мислам дека баш ќе ми се погоди да имам менструација тогаш, прочитав негде дека се прави на 5 ден.. А иначе утре земаме резултати од спермограм, па ќе видиме user posted image

(Одговор на членот angelce83)
Непосредна врска до пораките: 596
12.7.2012 17:51:53   
angelce83
Moni23 proodnost se pravi od 8-12den otprilika treba da ti zavrsi menstruacija, pa posle toa, a kazi mi napravi sedimentacija dali e ok? 

Непосредна врска до пораките: 597
12.7.2012 22:25:41   
Moni23
Angelce83 ne, ne sum pravela nisto od pricina sto mojov ginekolog ne me slusa sto mu zboram! 10 pati odam,go molam da pocneme so ispituvanja,on 10 pati istoto mi go povtoruva: "nema mesto za panika,ne e tolku dolg period,ke pocekame uste malku"... 2 godini ne e dolg period?!user posted image Zatoa resiv koga ke doagam vo Skopje da si gi napravam site potrebni analizi,prvo zatoa sto sum revoltirana od negovoto odnesuvanje,a vtoro zatoa sto vakvi-takvi ama nasite doktori se kade kade postrucni od ovdesnive! Samo neznam dali ke bidat dovolni 2 nedeli da zavrsam seuser posted image

(Одговор на членот angelce83)
Непосредна врска до пораките: 598
13.7.2012 1:10:36   
Melanija RR
Мони добре ни дојде user posted image
За 2 недели тешко дека можеш да ги завршиш испитувањата но за да не луташ со денови и добиеш на време оди кај одредел лекар и кажи си колку време имаш и ќе ти каже според циклусот што се е можно да направиш.
Со среќа user posted image

Непосредна врска до пораките: 599
13.7.2012 13:49:08   
angelce83
Ili mozes Moni23, ako vekje nemas vreme i cuklusot ti e zavrsen ili e vekje pri kraj da si napravis prethodno sedimentacija da zakazes vo meguvreme za proodnost na kanali, i so vekje gotovi rezultati i zavrsena menstruacija da ides za proverka. A za doktorot ako vaka se odnesuva ti preporacuvam da go smenis, istoto mi se sluci i mene cela godina izgubiv vikajki mi deka kje bide ima vreme, za sega kaj noviot lekar da mi otkrie nekoi raboti sto prethodno nikoj ne gi videluser posted image

Непосредна врска до пораките: 600
Страница:   <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.