Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Тетоважа посветена за децата! 17.10.2011 17:20:42
andrej4ee
sekoj si ima razlicen vkuss ... jas na primer bi sakala samo prvata bukva od imeto A da ja iztetoviram posto jas se vikam ana i sin4eto andrej taka so zadovolstvo bi napravila edna tetovaza.. luci supper ti e tetovazata coollll
RE: Тетоважа посветена за децата! 16.3.2012 23:34:54
AndreaS
Ne mi se svigaat tetovazite na Vida i Luci, pred se zasto se golemi, premnogu primetlivi. Poveke sakam sitni, nezni tetovazi. Ama ne za sebe. Jas licno ne bi se tetovirala od pricina sto izbegnuvam tretmani na kozata, strogo sum protiv tetoviranja, solariumi, razno-razni kozmeticki intervencii itn.
RE: Тетоважа посветена за децата! 24.7.2012 9:42:41
AnnaMolly RR
Мене БАШ ми се допаѓаат тетоважите на Луци и на Вида.
По препорака на Луци, вчера бев во едно тату-студио. Каква убава тетоважа ми нацрта дечкото, просто не ми се верува дека во рок од 60 секунди додека разговаравме околу деталите на лист веќе ја имаше нацртано цела тетоважа со сенки и се по ред. Изгледа му дојде интересно оти на кирилица сакам да го пишува, ми рече дека ова му е прва тетоважа што ќе биде на кирилица
Откако ќе се вратиме од одмот ќе го тетовирам името на син ми на врат и едвај чекам!
RE: Тетоважа посветена за децата! 24.7.2012 10:21:14
niki
Mnogu dolgo razmisluvam na ovaa tema. Sakam tetovaza no neznam sto. Imeto na deteto so datum na raganje me asocira na zigosuvanje, dveve sliki od tetovazi na temava posebno ne me privlekuvaat, nekako se gleda deka se samo tehnicki napraveni, onoj koj tetoviral ne pokazal umetnicki afiniteti vo iscrtuvanjeto. Tetovazata e umetnicki izraz, bi trebala da simbolizira nesto a onoj koj tetovira za da bide uspesen treba da ima talent za crtanje. Ne bi se tetovirala kaj bilo koj, i koga ke se odlucam toa da go napravam, patem i mm saka i verojatno eden den nesto zaedno ke napravime, spremna sum da platam dobro, no ocekuvavm slikata sto ke ja nosam na sebe da bide sovrsena.
RE: Тетоважа посветена за децата! 24.7.2012 10:56:10
Џесика
Не сакам тетоважата што би ја имала да биде асоцијација за син ми, зошто планирам и ќерка да имам, а не планирам две тетоважи така да или би тетовирала нешто што апсолутно нема да ми ги двои децата, или ќе асоцира на двете, или на ниедно
< Поракaта ја уредил Џесика РР -- 24.7.2012 11:00:23 >
RE: Тетоважа посветена за децата! 24.7.2012 10:58:19
Barbicki2
jas imam tetovaza na grbot gore so 3 cveta,dvata se za moite dve deca,a edniot bi sakala nekogas ako dade gospod da imam uste edno dete i za nego ke bide namenet
RE: Тетоважа посветена за децата! 24.7.2012 11:23:36
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Не сакам тетоважата што би ја имала да биде асоцијација за син ми, зошто планирам и ќерка да имам, а не планирам две тетоважи така да или би тетовирала нешто што апсолутно нема да ми ги двои децата, или ќе асоцира на двете, или на ниедно
Како на пример Боривајна Е баш ќе ти личи!
RE: Тетоважа посветена за децата! 24.7.2012 11:35:44
meU87
За оние кои се љубители на тетовиажи незамисливо е да имаат неколку, а да немаат пак некоја која потсеќа на нивните деца. Си знам по маж ми. Тој има пет тетоважи и дете од претходниот брак ,па беше незамисливо да нема нешто што ќе го потсеќа на тоа. Така на рацете од внатрешната страна , над самата дланка има почетна буква од името. Не е обична буква, онака истилизирана е. Сега сакал да стави уште една тетоважа ,некако испреплетена со мојата прва буква и на бебушот што го чекаме, но јас се побунив со ставот, зарем мисли азбука да се прави. Ако сака нека ја стави буквата на детето, мојата нема зошто да ја става. Јас лично порано премногу сакав тетоважи, но сега мислам дека не би можела да се тетовирам. Инаку не ми се свиѓа кога е напишано цело име, посебно не ако е големо.
RE: Тетоважа посветена за децата! 24.7.2012 12:43:58
*Elena*
ИЗВОРНА ПОРАКА: *Elena*
Mene sega ova mnogu mi se uvrte vo glava, znam i kade sakam, samo nemam idea kako da izgleda, dali celo ime, samo bukva i sl...
Jas dobiv i idea kako bi sakala da izgleda, t.e vaka zvuci mnogu ednostavno, ama ako uspeam da napravam sovrsen otpecatok od raceto ili nodzeto na moeto since, bi sakala da go istetoviram pozadi gore na rbetot, malku podole od vratot ili pomegu pleskite, normlano kaj dobar tatoo artist, a poznavam poveke takvi. Sega ke mu dadam i sloboda na umetnikot da si poigra so tetovazata pa dokolku mi se dopadne moze i da ja ukrasime so nesto plus , ili da ja smestam na posoodvetno mesto E sega koga ke se resam da go napravam ova...
RE: Тетоважа посветена за децата! 26.7.2012 15:11:30
kikicka
ЕЕ ако си машко де...нас ни фалат мажи овде на форумот да спрочитаме и машко мислење некогаш. Добредојде на Рингераја се надевам дека ке имаш пријатнА ДРУЖБА!!!