Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 27.7.2012 11:35:05
Нивеа
uf lele nekako mnogu sum zagrizena i mnogu mi e strav :((((((((, ke odam narednata nedela na tipizacija... ccc ne daj boze da e nesto strasno da me cuva Gospod samo!
Мили мои после два дена каснење на се решив денеска од сабајле да направам тест и ги видов моите , значи ја сум бремена и сум мнооооооооогу среќна, не можам да го опишам чувството, и би сакала сите кои ги чекаат да си ги видат своите во најбрзо време, Ве СИТЕ и ве бакнувам
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 28.7.2012 12:33:26
Melanija RR
marija/ имај најубава бременост
За тест чекаме: stelle 18 јуни kapina 6 јули malena1 20 јули sonce7 23 јули Anne^ 28 јули Девојки пријавете се ---------------------- Kokiceto 2 август bebence19 2 август bella80 4 август **IRENA 4 август Нивеа 5 август Melanija RR 8 август
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Фала многу за честитките, и секако дека ви ја пракам мајата за и кај вас да си ги видите во најнајскоро време, и ане ти ја држиме сета среќа, за и ти сите и кои чекаат да го почувствуваат неописливото чувство на возбуда и среќа, Ве рингерајки и ви благодарам многу зашто многу ми помогнавте со вашите совети и искуства Ве поздравувам
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 29.7.2012 21:45:06
Нивеа
ufff a bas se prasuvav koga ke ima nekoja ubava vest ...marija/ cestitkiiiiiiii neka mi ti e so srekja mila i uzivaj si narednive 9 meseci i so lesno na kraj
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 29.7.2012 23:15:53
marija/
Фала многу драга Нивеа за искрените честитки и се надевам дека најбрзо и кај тебе ќе ја радоста која јас ја доживувам, знам дека со нетрпение се очекува, ама кај сите ќе биде тоа го знам, зашто желбата за бебе е најголема од Се
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 30.7.2012 12:13:52
love4ever
Mene mi kasni 2 dena i cekam uste 2, ako do sreda ne dobijam odma pravam test i daj boze da si gi vidam ufff kolku sum nestrpliva mn se nadevam na najubavoto Drzete sreka
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 30.7.2012 12:49:40
marija/
Bebence19 фала многу,а па и кај тебе мила да си ги видиш loveforever i Анне Ви држам среќа да си ги видите а инаку утре одам на преглед за да си го видам бебушот па ќе ви пишам утре позз
< Поракaта ја уредил marija/ -- 30.7.2012 12:53:04 >
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 30.7.2012 13:25:49
love4ever
Lele Daj Boze site da si gi vidime tie nivea sepak ke pocekam uste den -dva pa ke odam odma da si kupam test malce mi e cudno obicno pred sekoj menzis gradite me bolat a sega ne me bolat voopsto ama dolniot del od stomakot me podzaboluva taka da mislam deka ke dobijam ama ajde kkao sto e Gospod nikoj ne e
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 30.7.2012 14:06:48
Anonimen
Vi ja pustam celata sreka na site sto cekaat . Cekame vesti. Mene denes mi e 5 den od ciklus, a klomifen pocnav od 3. Se javiv kaj doktorot mi zakaza za vo ponedalnik da odam na folikulometrija, a toa ce mi bide 12 den od ciklus pa se prasuvam da ne e kasno 12 den, bidejki klomifen pojam od 3 den. Nekoj ako ima iskustvo neka pise.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 30.7.2012 14:53:45
marija/
love4rever и кај мене за прв пат не ме болеа градите и не ми беа отечени и јас си мислев дека ќе добијам, а денот кога требаше да добијам многу ме болеше долниот дел од стомакот и многу ме боцкаа јајниците, а јас направив тест два дена откако ми каснеше, така да Анне можеш да си направиш тест за да бидеш сигурна, се надевам и двете дека сте позз