Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 20.7.2012 14:07:50
Melanija RR
love4ever добре дојде ти посакувам што поскоро Нивеа како ти установиле раничка на матката преку колкоскопија?И мене така од обичен преглед бившиот гинеколог ми рече така, одам кај сегашниот ми вика нема такво нешто ,одма направив пап и стварно ништо немав. Мисли позитивно,се ќе биде во ред
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
NIVEA ne se sekiraj mila nisto ne e strasno sekoja 2 zena ima ranicka na matkata ako e golema ili vidat deka ti pravi problemi ke ti ja izgorat laserski i tolku nisto bolno niti pa strasno ne se panici odma
Melanija srce da mi napravi covekot kolposkopija i pap... taka ja vide. Sajna duso doktotor ne mi preporaca da ja goram ako nemam rodeno.rece da ispitame se pa posle so zajaknuvanje na imunitet so primanje na lekarstva ke ja pazi...nedelava ke mi gi kazat rezultatite :( da se nadevam deka nema da ima nekoja losa informacija
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 23.7.2012 14:31:50
Melanija RR
Несмее веќе да има лоши вести, мора се да биде во ред па малку по малку да дојде и нашето време и сончев ден
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 23.7.2012 15:06:11
love4ever
Nivea ic da ne se skiras jas imav ranicka pred 4 god i instistirav da ja goram megutoa doktorot moj ne sakase da slusne za toa ja izleciv samo so aloe gel forever i lesnici bademi po 100 gr dnevno.Eve fala Bogu veke 3 godina ne mi se pojavi pak a imav cin 1 so hpv visoko rizicen. Taka da ne se sekiraj se sto e na vreme fateno ke se sredi Pozdravce
Zdravo na site Sakav da ve prasam edno prasanje na koe odgovorot recisi i go znam no sepak poveke glavi podobar odgovor.Dali e mozno da imas redoven menstrualen ciklus a da si trudna??????ovoj pat ne prasauvam za mene :) jas uste cekam prasuvam za edna drugarka koja dobila a neli cekaat ama ovoj pat krvarenjeto i bilo uredno odnosno bez partalcinja i malku posvetla krv ama sepak neli obilna, imala vrtoglavica i vetiv deka ke ve prasam pozdravi do site pa kazete mi sto mislite.
Nivea,jas aloeto go kupuvav od ALOE FOREVER toa se naoga kaj Vucko vo Aerodrom toa e od 1 litar i se pie po edna caska mala na sabajle i navecer znaci samo od tamu toa aloe e 99% samo aloe i mn e dobro go zajaknuva imunitetot .Sum probala i Aloe od Herbalife megutoa ne e kako ova od Forever.Toa mi bese preporaka od ginekologot.Isto taka jadev sekoj den po 100 gr lesnici, bademi,morkovcinja i taka se izleciv znaci se na prirodna baza.Ova go imam pominato i znam kako e.Probaj, nema da se izlazes.Ti posakuvam se najdobro
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 24.7.2012 10:29:34
Нивеа
fala ti love4ever obavezno ke go kupam...imam slusano deka aloeto e zdravo da se pie no ne znaev koe e najdobro,sega koga gi imam informaciite polesno e...inaku denes bev na doktor mi zede mikrobioloski brisevi, sedimentacija, spermogram,mar test i rezultati ke si cekame... bebence19 mozno e da se ostane trudna ima takvi slucai ali retki, no najubavo e da si napravi test preku krv i dilemata ke si ja resi (potocno od toa zdravje).... pozdravce
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 25.7.2012 16:24:54
Нивеа
denes mi se javija za rezultatite od spermogramot i mar-testot...odlicni se ..uste drugite rezultati da se ok i odime na uste nekoi ispituvanja pa normalno celta e ve guskam site
Melanija Ти Благодарам, само со Господ напред сите ќе дочекаме да си ги видиме цртките, па наши си се! ќе ве информирам за наредните резултати од испитувањата....
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 26.7.2012 11:01:25
Нивеа
лелеее стварно се изнамачив ама битно да си се провери се па здравје да се фатиме за работа, битно е што мажот ми се согласува на се, срцка моја сега ми остануваат хормоните на 3 ден сега кога ке ми дојде и уште проодност на канали...а успат ги чекаме резултатие од брисевите и папот цмоккк ве сакам сите и ви благодарам на поддршката
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 26.7.2012 12:55:51
love4ever
Lele ve molam da mi kazete sto da pravam jas od pred 3-4 dena se razbolev dobiv bronhit i na lekar mi dadoa amoksiklav ama jas neznam ako mozebi sum dali voopsto smeam da go pijam toj antibiotik? Maticnata mi rece deka moze da se pie ama mn mi e sube nekako ufff
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 26.7.2012 13:21:34
Нивеа
love4ever konsultiraj se so doktor pred da pocnes da pies antibiotik, pij mnogu caevi i ako mislis deka si trudna (daj boze da si) zemi preku krv ispitaj si!, daj boze da ne izraduvas
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 26.7.2012 15:04:06
Frigga
Здраво на сите!Само што се зачленив.Ви посакувам на сите што поскоро да ги видите вашите ,кои ги очекуваме со нетрпение. Се приклучувам кон желбата за ...и јас сум во исчекување...
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 26.7.2012 18:19:16
Melanija RR
Нивеа од каде сега тоа но немора да е ништо посериозно и ќе треба да го зајакнеш имунитетот.но што тикажа докторот и каде правеше?Можеш да го повториш
Frigga добре дојде на РР Што поскоро да си ги видиш
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 26.7.2012 18:20:27
Нивеа
леле мислам дека ако некој со слабо срце беше на мое место до сега ќе умреше сега ми се јавија и за брисевите,шок по шок...се било во ред само сум имала уреоплазма! цццц готова сум...не бива се па убави вести, утре одам кај докторот да ми каже што треба да примам само знам спомена флексан или така некако и за мене и за мажот ми и бетадине вагиналети...и обавезно да си го подобрам имунитетот!оффффф
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 26.7.2012 18:23:02
Нивеа
Меланија, ми кажа дека така покажал пап тестот, и ми спомена дека не е ништо страшно, не треба да се тревожам, не смета во процесот на забременување и ми спомена дека мора да си го зајакнам имунитетот и за 6 месеци пак пап тест да видиме до каде е работата...утре одам да разговарам со него....аман
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 26.7.2012 18:26:09
Melanija RR
Тогаш оди и убаво се распрашај се ,ти пуштам среќа и продолжи си со испитувања, прашај мислам дека може и за 3 месеци да провериш за да не чекаш 6 месеци
Nivea ne se sekiraj tolku mnogu.Ti kazav,jas imav HPV visokorizicen i toa godina dena pa eve fala mu na Gospod go izleciv a za bakterijata i jas ja imav istata togas koga imav hpv i mi dadoa sumamed 3 dena da gi pijam.Sakam da ti kazam deka sto i da e ke pomine samo zajakni go imunitetot ne se nerviraj i se ke bide vo red