|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Термин за породување
13.8.2012 15:09:31   
Dreamline
Cestito...neka e ziva i zdravauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 1201
13.8.2012 17:13:10   
deluxe
ufffffffffffffuser posted image user posted image user posted image se blizi mojot termin 20 avgust ama na sin mi, ne mu se izleguva nekako,a mene mesto ne me faka sakam pobrzooooooooo da go gusnam a toa si igra so nervite na mamauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Dreamline)
Непосредна врска до пораките: 1202
14.8.2012 12:39:12   
TanjaS
lele Deluxe ista sum i jas ,so sekoj pominat den samo si mislam nisto i denes user posted image Ajde ke bide ,pa mora ednas da izleze,taka se tesam jas user posted image I prijavete ako ima nesto novo .Ve sakam site user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1203
15.8.2012 9:19:16   
Malecka23
aj ke se tesime sto vleglo mora da izlezeuser posted image user posted image
jas samo brojam do 19ti i se mi e kako u son taka ne mozam da si poveruvam sto se slucuva preokupirana sum so shopping tako frizider zavesi prekrivaci i slicno za cuca koa ke dojde da bide se pod konec ama dzabe i vo tie momenti pak za pomisluvam sto i kako ke bide i strav me fakaaa anajmnogu od toa sto sakam prirodno da se porodam a izgledite mi se premali za toauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот TanjaS)
Непосредна врска до пораките: 1204
15.8.2012 9:20:06   
Malecka23
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bitno e tuka sme zaedno pa ke si se podrime ne sme sami

Непосредна врска до пораките: 1205
15.8.2012 9:31:56   
mama_sk
Sporo pominuvaat denovite vo ocekuvanje na najmiloto user posted image Ajde uste malku, pa ke se guskame najsilnooo na svet user posted image
Malecka23, da ne odis na zakazan carski rez?

Непосредна врска до пораките: 1206
15.8.2012 9:34:40   
Malecka23
ne nemam nisto zakazano ama nataka ide rab bebce e premnogu visoko malce se spusti i sea pak mie kacena ke vidime do nedela kako ke bide ama spored 2ca dok deka idam direktno na carskiuser posted image

(Одговор на членот mama_sk)
Непосредна врска до пораките: 1207
15.8.2012 9:38:47   
mama_sk
Heheh uste sega ne zafrkavaat zenskive user posted image Jas imav kontrakcii pred dve nedeli a sega koga treba nema nisto, na CTG ramna linija user posted image

Непосредна врска до пораките: 1208
15.8.2012 9:58:35   
Malecka23
pa i ja demek bolki hahah epa nisto nego epten ni se pravat vazni nedostizni da se pomacime za da gi imame user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1209
15.8.2012 10:24:20   
mama_sk
Mangupki mali, uste sega da se znae deka se glavni user posted image Aj da vidime dali ke bidat lavici ili devici user posted image

Непосредна врска до пораките: 1210
15.8.2012 10:27:11   
Malecka23
ako ako neka bidat takvi poubavo borbeni nego smizliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1211
15.8.2012 10:27:44   
Malecka23
nego smislivte li ime???

Непосредна врска до пораките: 1212
15.8.2012 22:48:57   
julija21
zdravo dragi mamicki eve me i mene jas go ocekuvam mojot princ na 26 e sega dali porano ili pokasno neznam...tuka jas imam edna dilema pred nekoj den citam edna objava od edna majka deka e 38 nedela a termin ima nekade vo septemvri pa ne mi e jasno jas znam deka sum sega 38 nedela a i ona isto a termin vo septemvri pa nisto ne mi e jasno kolku ke go nose ona nejzinoto dete...ako moze nekoj da mi odgovori fala pozz do site mamicki... user posted image

Непосредна врска до пораките: 1213
16.8.2012 13:42:38   
TanjaS
Malecka23 mojot princ ima ime odamnaaaaaaaaa -Marko ,a inace eve od denes broime zadni 7 dena do termin znaci 40ta nedela ,a na Marko ubavo mu e vnatre,jas edvaj go cekam :) Julija21 spored terminot ti si 3 dena posle mene znaci si 38+4 ja teras 39ta .Pa so lesno neka ni e ,sitno broime site :)

(Одговор на членот julija21)
Непосредна врска до пораките: 1214
16.8.2012 14:00:30   
julija21
fala na odgovorot jas znam deka sum tolku tuku pisav pred nekoj den vidob nekoja majka kako pise deka e 38 nedela a termin za poragaj i bese vo septemvri pa zatoa ne mi bese jasno kako go smete ona toa...ajde uste malku i nasite princovi i princezi ke bidat pokraj nas...srekno na site majki...user posted image

Непосредна врска до пораките: 1215
16.8.2012 14:46:29   
Malecka23
moeto sonce ke se vika milauser posted image user posted image user posted image user posted image i so dusa ja cekaam

(Одговор на членот julija21)
Непосредна врска до пораките: 1216
16.8.2012 17:50:15   
deluxe
prekrasni deca ,prekrasni iminja user posted image mojot princ ke se vika Filip user posted image user posted image 20 avgust se priblizuva user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1217
18.8.2012 14:27:04   
deluxe
zdravo mamicki nesto ve nema???? dali imame novosti???? kaj mene uste nisto nema si odmarame so bebusot iako imame uste 2 dena do krajniot termin,stanuvam se ponestrpliva,celo vreme samo ocekuvam nekoi sitni bolki nekoj znak deka ke bide za brzo ama od bolki nitu B ,user posted image user posted image samo imam izliv na nervoza,nesto slicno kako PMS,neznam dali i kaj vas toa se slucuva ?/i dali mozebi e najava nekoja pred poragajot??

Непосредна врска до пораките: 1218
19.8.2012 14:30:49   
TanjaS
evo me i mene ,tuka sum :) Uste nema nisto ,a uste 4 dena do terminot.Koga ke ima nesto ke Ve izvestam.Sto se odnesuva do ludiloto i jas si go imam,i kako proaga sekoj den,se poveke user posted image Ajde uste malku pa ke bide,na nasive bebuski ubavo im e kaj mama user posted image pozdravcinja

Непосредна врска до пораките: 1219
20.8.2012 13:45:39   
deluxe
dojde i 20 avg. no od bolkite nisto jas si sedam doma i si cekam.utrovo bev na ctg nema nisto i sega pocnuvam da si pravam filmovi vi glavavakako ke bide ?sto ke bide? pomina terminot,a jas se custvuvam kako balon pred eksplozijauser posted image user posted image user posted image ve molam kazete mi do koga moze da se prolongira poragajot posle termin?? do koga e vo re da se ceka??dali e stetno za bebeto??ako ima nekoja mama so iskustvo plssss za sovet user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1220
20.8.2012 16:48:34   
buub
Jas so prvoto zadocniv 9 dena, se nadevam nema i so vtorovo taka, edvaj cekam veke, 27 mi e termin i bebuska e mnogu nemirna, od sto kloca duri preponot mi go koci :) se nadevav na lavce :)
Duri ne mi e strav od poragajot tolku kolku sto edvaj cekam da zavrsi se......i da se guskame :)

Непосредна врска до пораките: 1221
20.8.2012 19:57:19   
TanjaS
lele deluxe jas so tebe se tesam ,na 23ti mi e termin ,ama nesto ne mu se izleguva ,a sto e najjako do sea nitu ctg niti nisto ,kaj babica sum na 22ri,ama ona samo mi meri stomak ,toa uste poveke me nervira-ne znam do kaj sum user posted image Nego pred nekoj saat imav mnogu jaki bolki vo dolniot del od stomakot ,taman pomisliv toa e toa ,eve nema da se povtorat user posted image Nisto ne znam,samo sobiram strav,veke ednas da go vidam maliov moj ,poludev user posted image Gledam ne sum edinstvena,pa ke si se tazime tuka user posted image pozdravcinja

(Одговор на членот buub)
Непосредна врска до пораките: 1222
21.8.2012 0:12:20   
Фиданче
Deluxe , najdobrata moja drugarka so prvoto 2 nedeli kanese. Sekoj vtor den odese na pregled na CTG i edna nedela pred kraj i proveruvaa plodova voda, ako se zamati mora da go vadat bebeto. Uste edna nedela sigurno ke te chekaat ako odis vo drzavna a za posle ke vidis :) Aj imas uste malku, so lesno :) Pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1223
21.8.2012 21:41:17   
Malecka23
mamicki samo da ve pozz i da se pofalam deka se porodiv vo nedelata vo 17 i 15 na gak prirodn.sea si dojdovme domce i guskame so malata milicka teska 3650 dolga 50cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Фиданче)
Непосредна врска до пораките: 1224
21.8.2012 22:05:18   
AnnaMolly RR
Честитки! Нека е здрава и жива!

Еве тука може да и честитате и останатите на Малечка23!
http://www.ringeraja.mk/forum/m_262985/mpage_1/key_/tm.htm#262985

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1225
Страница:   <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  47 48 [49] 50 51   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.