|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Каде да најдам?
30.7.2012 11:27:16   
Annet
kade da najdam fustance ,kako za balerina,vo stil kako princeza,za 1 rodenden mi treba?ne raboti slikomatov .uffff nemozam da stavam slika........
izbriset__e go linkov ako ne smee da stoi;-)

< Поракaта ја уредил Pepelaska RR -- 6.8.2012 13:54:49 >

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 526
31.7.2012 0:18:52   
*Elena*
Nesto vakvo
user posted image
user posted image
ima bebeska oprema na FB, ama mislam deka se od Strumica, aj ke ti pratam link vo PP...pozz

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

kade da najdam fustance ,kako za balerina,vo stil kako princeza,za 1 rodenden mi treba?ne raboti slikomatov .uffff nemozam da stavam slika........

izbriset___e go linkov ako ne smee da stoi;-)

< Поракaта ја уредил Pepelaska RR -- 6.8.2012 14:04:13 >

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 527
31.7.2012 8:31:33   
Annet
fala mnoguuu;-))

(Одговор на членот *Elena*)
Непосредна врска до пораките: 528
6.8.2012 0:27:51   
lilicka
Rr-ki kade moze da se najde vo Skopjevo ubavi detski tapeti mi treba itno i pravime na kerkami posebna soba-igroteka...mi ja unisti denevnavauser posted image user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 529
6.8.2012 0:58:27   
Viktori
Во Мисје Бриколаж. Не сум сигурна какви детски имаше, ама има еден куп тапети и секогаш има попуст на некој од нив.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 530
6.8.2012 13:48:35   
Yummy Mammy
Kaj Univerzalna imas dve prodavnici - Home&Stile e ednata, na koseto kaj Vucko, a drugata ne znam kako se vika, na istata ulica se naoga, odis od Vucko prema Katolicka crkva, od tvoja leva strana ke ti dojde, na kose

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 531
18.8.2012 1:07:55   
lilicka
Глупаво прашање...user posted image
Неможам да јадам штитници од сонце за во кола Хело кити или Мини,некој да не видел низ Ск?

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 532
18.8.2012 8:47:12   
majka na eva
дали знае некој каде се продава ГРНЕ ЗА ГРАВ.сакам да си купам ама во радовиш нема.прашувам за во скопје каде да најдам.ке доаѓам во понеделник...ако знае некој нека пише.user posted image

Непосредна врска до пораките: 533
18.8.2012 9:29:56   
Maca25
На сите можни пазари низ Скопје има. Мали, големи, какви сакаш.user posted image Јас сакав да си купам грне и да си го направам саксија (зошто грав не знам да правам) user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот majka na eva)
Непосредна врска до пораките: 534
18.8.2012 9:30:40   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

Неможам да јадам штитници од сонце за во кола Хело кити или Мини,некој да не видел низ Ск?

Во Џамбо нема?!?!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 535
18.8.2012 16:00:11   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Женски кај да најдам бели маички како рамбовки, женски? Исто и патики сакам да си купам, има некој попуст некаде? Не можам до Борис салата да одам, за жал, некаде низ центаров има ли нешто?
хехехе влашка работа одма попуст барам user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Мур Иканке оди во евроазија или како и да е имаш ромбовки по 159 ден.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

УУУУУ супер!! Денес работат до покасно или не?

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Икана, има во Теранова рамбовки по 150-200 денари.

< Поракaта ја уредил Pepelaska RR -- 18.8.2012 16:03:17 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 536
18.8.2012 17:02:35   
kikicka
Работат и недела мислам дека до кај 6. АМА не ме фаќај за збор!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 537
20.8.2012 22:39:41   
Luci
Во калиопе во рамстор има распродажба поради затварање на дуќанот и од таму пред 10-тина дена отприлика си купив 2 рамбовки по 129 денариuser posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 538
23.8.2012 11:54:38   
kikicka
Каде да најдам одоние пердувите како од муланружuser posted image што се за наврат? Ама ефтини ми требаат испод 100 денuser posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 539
23.8.2012 11:57:20   
Yummy Mammy
Vo Jumbo, imas megju prvite redovi stoeja.

Непосредна врска до пораките: 540
23.8.2012 12:04:19   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Каде да најдам одоние пердувите како од муланружuser posted image што се за наврат? Ама ефтини ми требаат испод 100 денuser posted image

Хе,хе за девојачко? Ние од Jumbo ги купивме.

Непосредна врска до пораките: 541
23.8.2012 12:55:28   
kikicka
ХЕХЕЕ дааа ,ама колкубеа во џамбо и јас ги видов ама некако скапиќкоми дојдоа дека буџетот ни се смали а сега ни текнана нив user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 542
23.8.2012 13:32:43   
temjana
За поевтинки посети некој голубарник (во Скопје ги има тро отпојке) и оскубај 2-30 голуба,може ќе смрдкате со невестата на птичурини ама целта ќе биде постигната Мулен Руж на Македонски начинuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 543
23.8.2012 14:38:50   
kikicka
user posted image user posted image
АА фала мами,смешки брејј те сваќам жешко ти е ти удараат хормоните user posted image
бујна фантазија мозам да се замислам таква цела у голубарникот корнам се живо и дивоuser posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

За поевтинки посети некој голубарник (во Скопје ги има тро отпојке) и оскубај 2-30 голуба,може ќе смрдкате со невестата на птичурини ама целта ќе биде постигната Мулен Руж на Македонски начинuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 544
25.8.2012 14:14:46   
lilicka

Во Џамбо нема?!?!

Barav nema...tuku strikno baram Mini ili Hello kittyyuser posted image a nemozam da najdam!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 545
26.8.2012 13:26:06   
Natuska85
Јас ќе ти кажам кај има,мини сигурни за хелоу кити не сум сигурна.Во дебар мало Орце Николов и Ленинова кај што се сечат,карши Деус кафичот на ќошот има продавница за авто делови кар макс се вика.Е тамуuser posted image

Туку јас да кажам за штитниците дека ич не ни вршат работа,малиот ги вади и се мислам какви да земам и кај да најдам за да неможе да ги одлепува....Се мислев за тие едни како ролетна што се спуштаат ама и тие се на лепенки мисламuser posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 26.8.2012 13:28:48 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 546
26.8.2012 13:38:24   
Kockicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Јас ќе ти кажам кај има,мини сигурни за хелоу кити не сум сигурна.Во дебар мало Орце Николов и Ленинова кај што се сечат,карши Деус кафичот на ќошот има продавница за авто делови кар макс се вика.Е тамуuser posted image

Туку јас да кажам за штитниците дека ич не ни вршат работа,малиот ги вади и се мислам какви да земам и кај да најдам за да неможе да ги одлепува....Се мислев за тие едни како ролетна што се спуштаат ама и тие се на лепенки мисламuser posted image

da i tie se dolu na lepenka nema da moze da gi vadi ama sigurno ke gi odlepuva

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 547
27.8.2012 10:53:46   
Yummy Mammy

Во Џамбо нема?!?!

Barav nema...tuku strikno baram Mini ili Hello kittyyuser posted image a nemozam da najdam!!!

Nie imame so Hello Kitti od Jumbo, ama Jumbo vo Grcija (togas uste ne bese otvoreno nasevo). Moze momentalno da im se potroseni, proveruvajte od vreme na vreme.

Непосредна врска до пораките: 548
27.8.2012 10:56:50   
Gardenia
каде може да најдам,украсна кутија за подароци така поголемка како за бовча ама не така класична

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 549
27.8.2012 11:01:50   
Barbicki2
po cvekarive nema?

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 550
Страница:   <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?