|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
6.9.2012 12:16:00   
lepotice
здравје ке видеме утре што ке се случи?

(Одговор на членот Barbicki2)
Непосредна врска до пораките: 1826
6.9.2012 12:20:26   
Barbicki2
da ke vidis utre,zosto bt paga pred da dobies denta,ili pa drugiot den.

(Одговор на членот lepotice)
Непосредна врска до пораките: 1827
6.9.2012 12:29:03   
lepotice
денес не е падната а утре треба да ми дојде.

Непосредна врска до пораките: 1828
6.9.2012 20:26:10   
Anonimen
Zdravo na site sakam da ve presam dali e mozno da sum bremena trebase da mi dojde na 17 avgus no ne mi dojde samo 1/2 dena imah kapki kafeaf iscedok veke mi kasne 3 ipol nedeli i imam bel iscedok i deneska pak imav edna kapka kafeaf iscekok i deneska napraviv test za bremenost mi pokaza negativen i da spomnam deka gradite me bolat mnogu brzo se zamoruvam i taka natamuuser posted image . Ve molam nekoj ako mu se ima sluceno kako na mene da mi vrate na porakata...

(Одговор на членот lepotice)
  Непосредна врска до пораките: 1829
6.9.2012 20:40:07   
Barbicki2
pojdi si najdobro na genikolog da ne e cista

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1830
6.9.2012 21:21:17   
lindicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anonimen

Zdravo na site sakam da ve presam dali e mozno da sum bremena trebase da mi dojde na 17 avgus no ne mi dojde samo 1/2 dena imah kapki kafeaf iscedok veke mi kasne 3 ipol nedeli i imam bel iscedok i deneska pak imav edna kapka kafeaf iscekok i deneska napraviv test za bremenost mi pokaza negativen i da spomnam deka gradite me bolat mnogu brzo se zamoruvam i taka natamuuser posted image . Ve molam nekoj ako mu se ima sluceno kako na mene da mi vrate na porakata...

Анонимен, обично тестовите се точни по толку доцнење, јас би ти препорачала да си отидеш на преглед, затоа што може да е вонматерична бременост, или пак може да е од стрес. Ова ти го кажувам од искуство, 3 недели е премногу доцнење.

Инаку, здраво на сите, одамна не сум пишала, какво ви е искуството со Фемисан капките? Ги прашувам оние кои ги употребувале, дали сте имале различни симптоми, нешто различно?

Фала многу

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1831
7.9.2012 13:56:04   
anailisav
Zdravo dragi moi...Cul ve Gospod site za ubavite zborovi,mene i preku krv mi ja potvrdija bremenosta,pa sega ke cekam vo ponedelnik dali ke mozeme da se vidime na eho pa ke ve izvestam....Vi posakuvam na site da ja osetite ovaa sreka sto pobrgu i da ne ima vo sto pogolem broj vo idnina...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот lindicka)
Непосредна врска до пораките: 1832
7.9.2012 16:52:39   
Barbicki2
bravoos imaj si lesna bremenost!

(Одговор на членот anailisav)
Непосредна врска до пораките: 1833
7.9.2012 17:35:04   
anailisav
Cul te Gospod barbicki!!!!Da ti se ostavri i tebe se sto si posakuvas!!!!
A ke moze li nekoja trudnica da mi kaze koj den od ciklusot se gleda embrionceto?blagodaram odnapred!!!!!

Непосредна врска до пораките: 1834
7.9.2012 18:03:39   
mmbucko
Anaislav, aj so sreka neka vi d i da si guskate edno sonce :)))). Dokolku ehoto e dobro i lekarot ok gestaciskiot sakus se gleda veke prvata nedela od izostanokot na ciklusot. Mene mi go vidoa posle 4 dena od izostanat menzis. Okolu 2 nedela od izostanat ciklus se gleda prisustvo na srceva akcija.
So sreka uste ednas. Pozdravce

Непосредна врска до пораките: 1835
7.9.2012 18:23:45   
Barbicki2
fala mnogu,mislam se gleda vo 6 ili 7 nedela zavisi koga e zacnato

anailisav aj kazi kakvi znaci imase,dali te bolea gradite uste pred da ti docni,dali mokrese pocesto?kazi dali imase nekoi simptomi pred denot za dobivanje?

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 8.9.2012 0:45:59 >

Непосредна врска до пораките: 1836
8.9.2012 12:18:06   
anailisav
babrbicki pred okolu dve nedeli pocnav da osekam bolki vo gradite i jajnicite kako za dobivanje,i si mislev deka ke mi dojde vo sekoj moment,potoa se namalija bolkite vo jajnicite a gradite ostanaa da me bolat samo na dopir i toa samo odokolu,bradavicite voopsto ne me bolea i sega e isto,isto zabelezeav iscedok kako za vo ovulacija koj go imav na 11 17 i nekade 25den od cikluc i nakaj 33 den povtorno mi se pojavi,dreamline rece deka i taa go imala istot iscedok koga ostanala bremena pa soberav hrabrost i napraviv test i user posted image ...se najubavko vo idnina,mnogu sreka na site vi posakuvam.
barbicki se nadevam me razbera. a od drugite simptomi nemav nisto taka poizrazeno osven sto nekogas navecer stanuvav da mokram a porano mi se nemase sluceno,preku den normalno 5-6 pati odev da mokram.pozdrav4e

Непосредна врска до пораките: 1837
8.9.2012 12:40:16   
Barbicki2
falaa na odgovorot,isto i jas stanuvam navecer za mokrenje po ednas,me bolat gradite isto od strana i bradavicite,me zegnuva dolu kaj matkata,me boli polovinata,imam iscedok ama pogust beloproziren,ne kako belka,i taka. jas ne se nadevam mn zosto moze zakasniv po ovulacija bese izgleda,ama ajde ke vidime moze pokasno da mi e ovulacijata. pozdrav i uste ednas ti posakuvam lesna i ubava bremenost,pa ako ima nesto kaj mene ke kazam,ako ne drugiot mesec :)

Непосредна врска до пораките: 1838
8.9.2012 14:31:13   
anailisav
Samo pozitivno barbicki nemoj da se nerviras za nisto ovoj period,pa ke cekame da ne izvestis,stiskame palci za pozitivni rezultati :* :* :*

Непосредна врска до пораките: 1839
10.9.2012 23:29:35   
macika11
zdravo srcki ke ve molam da mi odgorite na prasanjeto, midocni veke 3 dena napraviv test pred dva dena i dens i prvo bea negativni a denes na testot mi izleze epten mnogu bleda vtora crta duri inese zabelezuva tolku samo na svetlina,duri iko da ne postoi, siptomi nikkavi ne osekam niza doaganje na user posted image ni za user posted image ke ve molam kazete sovet sto da pravam ne me faka mesto pozzz

Непосредна врска до пораките: 1840
10.9.2012 23:44:40   
Maria
Мислам дека си бремена,user posted image иако не се гледа втората линија многу,сигурно се работи за рана бременост.отиди си на др. да ти потврди.user posted image

(Одговор на членот macika11)
Непосредна врска до пораките: 1841
11.9.2012 7:10:14   
Нивеа
macika11 sigurno si bremena,testovite koga pokazuvaat vtora crtka znaj deka e vtora user posted image
otidi si na lekar preku krv ke doznaes najbrgu, ajde ako se dve crtki neka e so srekja, user posted image user posted image user posted image
vaka samo ubavki raboti da slusame hihihihi,povlecete noga i za nas tamu user posted image

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

(Одговор на членот Maria)
Непосредна врска до пораките: 1842
11.9.2012 13:56:51   
macika11
a neli e rano da se utrvrdi preku krvta ili ne e?
taa vtora crta samo na svetlina se gleda i e mnogu bleda na prv pogled duri i da ne postoi zatoa mi bese prasanjeto user posted image

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 1843
11.9.2012 14:53:38   
cacisk
Zdravo RR bi sakala da prasam dali posle 9-10 dena po ovulacija mozat da se primetat nekoi simptomi na bremenost? Jas nisto ne osecam, samo imam nekolku bruncinja plus na liceto. Nie so mm se trudime zauser posted image 7 meseci i uste nisto zasega. Znam deka ne e mnogu no pocnuva da me faca mala panika. Pozdrav i se nadevam ovoj mesec ce ima mnoguuuuser posted image

(OVA PRASUVAM ZA EDNA MOJA PRIJATELKA KOJA E KAJ MENE NA GOSTI I SAKA DA SLUSNE VASI ODGOVORI.)

< Поракaта ја уредил cacisk -- 11.9.2012 14:55:35 >

(Одговор на членот macika11)
Непосредна врска до пораките: 1844
11.9.2012 15:26:23   
Нивеа
macika11 vtora crta si e vtora crtka,koj sakas prasaj
a najsigurno ti e preku krv, nema sansi da ne pokaze, odi proveri si,potocno nema od toa, a posle nekolku nedeli i na eho ke si vidis,ke ti kaze doktorot...so srekjicka duso i da ne izvestis

cacisk duso ne mi se veruva za 10 dena da ima simptomi...premnogu e ranko, simptomite valjda se pojavuvaat posle docnenje na vesterkata, no sepak ke kazam deka sekoj covek si e individualno za sebe

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

(Одговор на членот cacisk)
Непосредна врска до пораките: 1845
12.9.2012 10:54:57   
SandraRo
Zdravo na site ringerajki :) sakav da ve prasam nesto pred 9 dena imav odnosi...a na 5 trebase da dobijam no mi kasnese...Imam bolka vo gradite no stranicna od stranata na dopir me bolat..i veke 3-4 dena zabezuvav deka mi teci bela tecnost mislam ne mnogu bela beloprozirna A denes pak so mnogu mala bolka vo jajnicite imam nekolku kapki bledo rozevo do crvenko mislev deka ke mi dojdo no do sega (fala bogu) ne mi dosjde onaka kako lo ke dobijam test napraviv nekni no pokaza negativen neznam dali testot ne e vo red :) ili pak ne daj boze nema bebce ve molam za pomos dokolku nekoj znae nesto za obie simptomi pozzz do site

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 1846
12.9.2012 11:06:31   
Barbicki2
samo pred 9 dena imase nezastiteni odnosi?zosto togas kasno e za plodni denovi,osven ako ne ti e podolg ciklusot. i mene taka rozevo bledo mi potece,rekov super implantacija,i vecerta mi dojde. mozes da si ja meris bazalnata temperatura i ti e siguren pokazatel za plodni denovi i dali ke ti dojde ili ne.

(Одговор на членот SandraRo)
Непосредна врска до пораките: 1847
12.9.2012 12:06:53   
SandraRo
Pa sekogas imam nezastiten odnos zosto 5 meseci veke se obiduvame da dobieme bebe....A kolku treba da e bazalnata temperatura kako odi toa ne sum bas informirana za toa

Непосредна врска до пораките: 1848
12.9.2012 12:21:27   
cacisk
Bazalnata tem. posle ovulacija mislam deka treba da e pokacena, barem 0,2-05 stepeni, okolu 36.7-37.1 stepeni

(Одговор на членот SandraRo)
Непосредна врска до пораките: 1849
12.9.2012 14:35:03   
macika11
ti blagodaram nivea za podrskata sabaljevo napraviv test linijata bese pojasna od vcera i otidov na lekar i preku krv ispitav i se utvrdi deka sum bremena nemozam da veruvam ne mi se veruva so mi se slucuva :)

(Одговор на членот cacisk)
Непосредна врска до пораките: 1850
Страница:   <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Марија
срцуш

Дали ви се допаѓа името Марија ?

Го обожавам тоа име. (24%)

Даааа... (28%)

Па да. (24%)

Па не ми се допаѓа многу. (13%)

Па нее. (10%)

Го мразам тоа име. (2%)

Број на сите гласови: 123

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!