|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  76 77 [78] 79 80   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - II дел
24.9.2012 14:16:46   
kate..

ИЗВОРНА ПОРАКА: belabela

Nekade 6 nedili bibila ama i Barbicka e vo pravo utrageston a plod ne gleda ne znam sto doktor e toj moras da otides i kaj drug lekar

zdravje ke otidam i do kaj sinadinovski poznat doktor u veles pa ke vidam sto ke mi mkaze

(Одговор на членот belabela)
Непосредна врска до пораките: 1926
24.9.2012 14:18:48   
Barbicki2
treba da si 6ta nedela,5 nedeli i nekolku dena,neznam se gleda plodot mislam vo 6tata nedela,srceto vo 8mata a moze i porano da se slusne. Ako znaes koga ti se plodni denovi i koga e bebeto napraveno,po najmnogu 18 dena plodot treba da e vgnezden vo matkata. Ako plodnite ti bile pokasno,moze uste ne e vgnezden plodot i moze krvarenjeto da bilo implantacija,ama pak ke vidis po 1 nedela valjda ke se gleda,da ne davame pretpostavki razlicni,sigurno se e vo red. Ti ne se nerviraj,stresot e opasen.

(Одговор на членот kate..)
Непосредна врска до пораките: 1927
24.9.2012 14:23:21   
kate..

ИЗВОРНА ПОРАКА: Barbicki2

treba da si 6ta nedela,5 nedeli i nekolku dena,neznam se gleda plodot mislam vo 6tata nedela,srceto vo 8mata a moze i porano da se slusne. Ako znaes koga ti se plodni denovi i koga e bebeto napraveno,po najmnogu 18 dena plodot treba da e vgnezden vo matkata. Ako plodnite ti bile pokasno,moze uste ne e vgnezden plodot i moze krvarenjeto da bilo implantacija,ama pak ke vidis po 1 nedela valjda ke se gleda,da ne davame pretpostavki razlicni,sigurno se e vo red. Ti ne se nerviraj,stresot e opasen.

fala vi na odgovorite,plodni denovi neznam koga mi se no mislam na 5 septemvri mi bese ploden
no zosto testot od apteka mi pokaza negativen

(Одговор на членот Barbicki2)
Непосредна врска до пораките: 1928
24.9.2012 14:34:52   
Barbicki2
ako si trebala da dobies na 10ti,kako moze da se plodni na 5ti?znaci plodniot den e 14 dena pred datumot na dobivanje,ne 5. a ti kako so vikas ciklusot ti trae 24 25 dena,znaci okolu 27 avgust ti bil ploden.

Непосредна врска до пораките: 1929
24.9.2012 15:12:30   
Нивеа
Devojki ovde sme da se poddrzuvame a ne taka da reagirate, zosto taka go plasite devojceto?
Kate..sigurno si bremena, samo moze aparatot da mu e star na doktorot i zatoa moze ne gleda, otidi si pak na doktor ako treba privatno daj pari. ke go vidat plodot ne se sekiraj...so srekjicka user posted image user posted image user posted image

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

Непосредна врска до пораките: 1930
24.9.2012 15:35:19   
Barbicki2
ne ne,ne da ja plasam,i jas i vikam moze rano e za da se vidi plodot,samo toj doktorot i vika nema nisto na eho,a prima utrogestan i inekcii progesteron,zatoa i jas i rekov kaj drug da odi so podobro eho,a i deka imase krvarenje zatoa. A kaj 80 posto od trudnici se javuva krvarenje,nemora da znaci nesto.

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 1931
24.9.2012 15:59:22   
kate..

ИЗВОРНА ПОРАКА: Нивеа

Devojki ovde sme da se poddrzuvame a ne taka da reagirate, zosto taka go plasite devojceto?
Kate..sigurno si bremena, samo moze aparatot da mu e star na doktorot i zatoa moze ne gleda, otidi si pak na doktor ako treba privatno daj pari. ke go vidat plodot ne se sekiraj...so srekjicka user posted image user posted image user posted image

preporaci mi nekoj doktor bilo od koja bolnica

Непосредна врска до пораките: 1932
24.9.2012 18:02:11   
Нивеа
srce ne znam kade si kade ti e poblisku?

ako ti e blisku skopje pojdi vo sistina, vo remedika privatni se, nema sansi da pogresat, vo stip privaten ti e dr.Organdziski, vo Bitola plodnost,ovie ti se edni od privatnite kliniki kade ne mi se veruva da zgresat ako ima bremenost, zosto se podgotveni so dobri aparati, pojdi kaj ti e poblisku a i slusnav deka remedika imalo i vo strumica...

< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 24.9.2012 19:46:03 >

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

Непосредна врска до пораките: 1933
25.9.2012 6:55:54   
kate..

ako ti e blisku skopje pojdi vo sistina, vo remedika privatni se, nema sansi da pogresat, vo stip privaten ti e dr.Organdziski, vo Bitola plodnost,ovie ti se edni od privatnite kliniki kade ne mi se veruva da zgresat ako ima bremenost, zosto se podgotveni so dobri aparati, pojdi kaj ti e poblisku a i slusnav deka remedika imalo i vo strumica...

kolku pari od prilika e pregledot

Непосредна врска до пораките: 1934
25.9.2012 7:51:10   
bebence19
epa oficijalno mi docni user posted image kako i stalno od koga pocnavme da se obiduvame za user posted image ama jas si vikam moze ovoj pat sme uspeale od siptomi nemam ama ni eden ni za dobivanje ni za bremenost samo sto vrijam od nervoza user posted image na maz mi jaka mu dusa so mene pozdravce do site

Непосредна врска до пораките: 1935
25.9.2012 8:42:40   
Barbicki2
kate nemozam od tel da pratam poraka.ti kako si? mislam okolu 1000 den ili poveke se kontrolite vo tie bolnici.

(Одговор на членот bebence19)
Непосредна врска до пораките: 1936
25.9.2012 8:43:59   
Barbicki2

ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19

epa oficijalno mi docni user posted image kako i stalno od koga pocnavme da se obiduvame za user posted image ama jas si vikam moze ovoj pat sme uspeale od siptomi nemam ama ni eden ni za dobivanje ni za bremenost samo sto vrijam od nervoza user posted image na maz mi jaka mu dusa so mene pozdravce do site

nemoj da se nerviras i mislis,ti posakuvam da si bremena.

(Одговор на членот bebence19)
Непосредна врска до пораките: 1937
25.9.2012 10:49:58   
Нивеа
Kate okolu 2000 denari najmnogu da te cini, odi proveri si, sega poskapicko e od maticniot ama barem ke ti kazat sto kako! i daj boze so ubavi vesti da ni se vratis user posted image user posted image user posted image

bebence19 ne e loso da si zemes testce utre da si naprais...daj boze da imas user posted image user posted image i da ni se pofalis :)

Непосредна врска до пораките: 1938
25.9.2012 10:53:45   
Sajna
Dragi moi imam eden problem i prasanje, znaci posle site ispituvanje na koj sto bese vospostaveno i utvrdeno deka se e ok i posle milion obidi za bebe doktorite mi rekoa da pijam METFORMIN 1000 za reguliranje na telesnata tezina i deka pomaga pri dobivanje na ovulacijata i zabremenuvanje ....dali nekoja od vas gi piela ovie apcinja ili znaat nesto za niv kako se povrzani so bremenost bidejki mene seker preku krv mi e 4 (super) navodno tie 20 kg sto ne sum gi vratila posle poragaj mi pravat problem za ovulacijata i plus PCOS ve molam za sovet i pomos

Непосредна врска до пораките: 1939
25.9.2012 11:58:51   
cacisk

ИЗВОРНА ПОРАКА: kate..

kolku pari od prilika e pregledot

Kate vo Sistina pregled e 1500 den jas cesto odam tamu. Imaat odlicno exo i retko ima sansi nesto da se utne.

Непосредна врска до пораките: 1940
25.9.2012 16:42:21   
**IRENA
E pa dusicki moi od mojatauser posted image seuste ni traga ni glas user posted image (ama do vecer ima uste mnogu vreme)!daj boze ic i da ne dojdi ama pa se si velam moze me mava psiha sega toa ke e rabotata se znam jas so "sustestvo"sum!ajt daj boze zaedno so bebence19 da imame ksmet ovoj mesec!i jas simtomi ama bas nikakvi onaka nekoj grcevi vo stomak ama nemozam da i narecam deka se nekoj simtomi gored dolu nisto ni za dobivajne ni pa za nesto drugo!ajde zdravje boze kako e crtkata pisana taka i ki bide!da se nadevame na pozitiven rezultat poso veke pregi glava mi e od simtomi testovi pravejne kalkulacii itn itn

user posted image user posted image user posted image za site

(Одговор на членот cacisk)
Непосредна врска до пораките: 1941
25.9.2012 20:03:48   
Нивеа
sajna jas pijam metformin, gluformin, glukofage, kako sakas nareci gi istite apcinja se, toa se apcinja koi sprecuvaat pojava na dijabetes, go reguliraat sekerot, no ne znam na sto im se bazira odlukata da pies metformin, zosto jas gi pijam poradi pokacen seker, prvo znaci go merev sekerot i skrieniot seker pa bazirano na toa, mi dadoa da pijam, nemoj da se sekiras ne se stetni voopsto

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 1942
26.9.2012 10:39:28   
Sajna
da ama ti imas seker, jas nemam normalna vrednost mi bese na krvnata slika 4 ...ama pocnav da go pijam pa ke vidime uste ova mi ostana posto se drugo e OK pa ke vidime a kazi mi NIVEA ti pomaga za ciklusot da ti se sredi imas li ovulacija bez klomifen odnosno prirodno i dali ti doaga user posted image redovno?

Непосредна врска до пораките: 1943
26.9.2012 10:50:55   
Barbicki2
kate sto napravi kazi ni?

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 1944
26.9.2012 10:55:22   
Dreamline
sajna slobodno pij si gi apcinjata, sto imam citano na mnogu im ja imaat vrateno ovulacijata.. licata so pcos nemaat seker tuku insulinska rezistencija... i tie 20 kg definitivno ti pravat problem. simni gi i ke zabremenis i nemoj da jades nisto blago! pozdrav i konecno da se resi tvojot problem user posted image

Непосредна врска до пораките: 1945
26.9.2012 12:11:39   
kate..

kate sto napravi kazi ni?

seuste nisto petok ke odam kaj maticniot i zimam upat za skopje i pondelnik za skopje kaj doktorot sto me pravese operacija i sekako ke iskoristam sto sum tamu ke otidam i kaj eden drug doktor vo cair

Непосредна врска до пораките: 1946
26.9.2012 12:13:41   
Barbicki2
nemas krvarenje?test napravi uste eden ili ne?

Непосредна врска до пораките: 1947
26.9.2012 12:24:23   
kate..

nemas krvarenje?test napravi uste eden ili ne?

krvarenje nemam a test nemam napraveno mi e strav pak da pravam nemoj i tie da izleze negativen

Непосредна врска до пораките: 1948
26.9.2012 12:46:09   
Barbicki2
dobro,barem ke odis skopje i ke se pregledas ke vidis stoe kako e. ti posakuvam sreka i se da e vo red,i da ni kazes.

Непосредна врска до пораките: 1949
26.9.2012 14:04:12   
Gabriela V
Vi pisuvam za edna konsultacija, imam neredoven ciklus no ovoj i predhodniot mesec piev Agnes i tocno znam koga bse ovulacijata( so decko mi probuvavme ovie dva meseci i bash vo plodnite denovi) no nisto :( , on napravi spremogram i ima umerena astenospermija no ginekologot rece deka rezultatite se solidni. Znam deka dva meseci i ne taka intenzivno probuvanje ( bidej ki ne ziveeme zaedno a se gledam eisklucivo za vikendi) ne se mnogu no jas sum uzasno razocarana. Sakav da naprava ispituvanje na proodnost na kanali no ginekologot vikarano e . Sakam da prasam dali moze samo inicijativno da go napravam toa kako obicno snimanje primer kaj Dr. Tolovski bez prisustvo na ginekolog? Izvinite ako ima pecatni greski no brzam za na rabota :(. Ve molam ako znaete da me informirate! Pozdrav i imajte ubav den :)

Непосредна врска до пораките: 1950
Страница:   <<   < Претходна страница  76 77 [78] 79 80   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  76 77 [78] 79 80   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?