|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Каде да најдам?
27.8.2012 23:41:54   
kikicka
Odi de vo Liberta imas drveni za kumasinceto ti e neli?

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Barbicki2)
Непосредна врска до пораките: 551
28.8.2012 9:45:15   
Gardenia
стварно? абе срц во ск сум а ми треба хитно оти не одам во нег,ај ќе видам,фала во секој случај

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 552
28.8.2012 14:49:18   
AnnaMolly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Туку јас да кажам за штитниците дека ич не ни вршат работа,малиот ги вади и се мислам какви да земам и кај да најдам за да неможе да ги одлепува....Се мислев за тие едни како ролетна што се спуштаат ама и тие се на лепенки мисламuser posted image

Натушке, ние имаме такви како ролетна. Односно имавме user posted image И тие се со лепенка, па Филип ем ги одлепуваше нон стоп, ем ги тегнеше и ги тргнавме. Инаку, од Еуростил во Железара ги зедовме, а поим немам колку пари беа.

Live and let live

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 553
28.8.2012 20:26:17   
kikicka
Гардение ај види и во Крш, мислам дека кога гледав креветче видов такви кутии!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 554
28.8.2012 21:27:55   
bebe82
Kutii za poklon jas kupuvav vo SWEA. Imas i karsi Trend i vo Beverli do kaficot SPA.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 555
29.8.2012 10:22:04   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: bebe82

Kutii za poklon jas kupuvav vo SWEA. Imas i karsi Trend i vo Beverli do kaficot SPA.

Имаш прекрасни кутии во Базаро

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот bebe82)
Непосредна врска до пораките: 556
29.8.2012 11:11:43   
Gardenia
Благодараам :)

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 557
6.9.2012 22:46:22   
petra27
Kade da najdam aerobik po sabajlecki ?
:)

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 558
7.9.2012 10:48:25   
Yummy Mammy
Otvori go sajtot na Top Forma, imaat detalen raspored. Ima sabajlecki termini vo 11:00 kaj Univerzalna.

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот petra27)
Непосредна врска до пораките: 559
24.9.2012 22:05:13   
Annet
ima li vreki za spienje za deca pogolemki,nie lani imavme edna,ama sega ni treba mn pogolema,kade da najdam,pogolema vreka za spienje??

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 560
24.9.2012 22:26:28   
Џесика
За вреќи за спиење имав пишано во соодветната тема, Јас лани купив од Џамбо, со ногавици, и оваа година ако има планирам за земам, има за 2,4,6,8 години, многу се практични, не се плеткаат, ко скафандер се

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 561
25.9.2012 8:05:43   
Annet
ee dobro ,fala tiuser posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 562
25.9.2012 16:40:00   
Natuska85
Кај да ги најдам шерифот Вуди и космонаутот Бас од цртанот Тои стори,има некој идеа??Син ми е луд по нив,особено по Вудиuser posted image . Во џамбо проверив ги нема.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 563
27.9.2012 15:00:08   
AnnaMolly RR
Знае ли некој каде се тие „наводни“ штандови на Јафа сокови? Месец и пол собирам купони, а наградната игра завршува на 30 септември. ЦЕЛ град го свртев, нема никаде штанд, страната им е во изработка, а фејсбук страната празна :)

Е, многу се изнервирав! Значи награднава игра е лажна user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 564
29.9.2012 21:44:14   
amateuress
девојки, да не знаете каде има селотејп со дупло лепење (од двете страни)?
исто и ако случајно знаете каде има топ обична кафена харија за виткање подароци, боја како онаа фолија за печење што е, пишете.
однапред благодарам ако некој се помачи да ми одговори :)

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 565
29.9.2012 21:48:51   
Ring
takov salotejp bi trebalo da ima vo Office plus ili vo knizari , za takva hartija da pobaras po cvekari ????
ИЗВОРНА ПОРАКА: amateuress

исто и ако случајно знаете каде има топ обична кафена харија за виткање подароци, боја како онаа фолија за печење што е, пишете.

(Одговор на членот amateuress)
Непосредна врска до пораките: 566
29.9.2012 21:51:07   
*Elena*

ИЗВОРНА ПОРАКА: amateuress

Dvostran selotejp jas imam zimano od Merkur, dole goga vlagas desno od kasite, karsi laminatot...a hartija za vitkanje podaroci imas po knizari, cvekjarnici, giftshop-ovi i vo Jumbo...sea dali ima bas kafena neznam...pozzz

Непосредна врска до пораките: 567
29.9.2012 21:53:41   
amateuress
благодарам девојки user posted image ќе побарам!

(Одговор на членот *Elena*)
Непосредна врска до пораките: 568
2.10.2012 9:23:46   
mmbucko
Mamicki qkade da najdam gradnik za doilki ama so golemini na korpi. Ovie sto gi ima vo sanda i struzanka ne mi odgovaraat. Imam ooooogromni gradi a obimot ne mi e tolku golem. Edino najdov eden gradnik vo liska 80/ F korpa koj go zemav, 1800 den ama sakav uste eden ama po ponormalna cena. Nema sansa da odam do Solun vo H&M ima znam. Kade ovde da pobaram?

Непосредна врска до пораките: 569
2.10.2012 9:30:50   
Ring
mmbucko ima edna prodavnica Vivaks ...vo GTC do seherezada ili blisku do nea ,e vo podrumot ...prodavnicata e za dolna obleka za vozrasni , a imaat i bebeski raboti

jas tamu gledav pred da se porodam , ama ne si kupiv...zemav na Bebeto od struzanka i sega nekako mi se otpusti celiot , ne mi e stegnat kako vo pocetokot...nekako ne sum zadovolna , samo gi krevam preramkite , a epten mi se sobrani na regulatorot sto go ima

(Одговор на членот mmbucko)
Непосредна врска до пораките: 570
2.10.2012 12:06:22   
topce

ИЗВОРНА ПОРАКА: mmbucko

Mamicki qkade da najdam gradnik za doilki ama so golemini na korpi. Ovie sto gi ima vo sanda i struzanka ne mi odgovaraat. Imam ooooogromni gradi a obimot ne mi e tolku golem. Edino najdov eden gradnik vo liska 80/ F korpa koj go zemav, 1800 den ama sakav uste eden ama po ponormalna cena. Nema sansa da odam do Solun vo H&M ima znam. Kade ovde da pobaram?

за памучни градници за доење јас би ти препорачала од Анжи, пред 4 години за првото ги имам земено и супер се погодија и за вриење и за носење.Значи не се корпи, тврди како обичен градник туку се како спортски градник памучни кој се откопчува за доење. тогаш ги купив 800 денари еден градник сега незнам колку се. јас сум 85/90Д верувам дека има и поголеми.

(Одговор на членот mmbucko)
Непосредна врска до пораките: 571
2.10.2012 12:58:42   
Annet
jas pa ke ve prasam,znam kaj ima,ama odprilika kolku zimaat vo buticive za vencanici za fustance za malo nevevce? sakm kerka mi da ja pravam nevestice,pa dali da iznajmam ili da i sosijat,se mislam sto e podobro,ona e malecka neveruvam deka ima kako za nea golemina...hmmmmm

(Одговор на членот topce)
Непосредна врска до пораките: 572
2.10.2012 13:02:20   
miana
Zavisi ama do 800 denari najskapo da ti go sosijat
Jas kupiv preubavo gotovo vo dracevo za 600 denari a
vo GTC vo Skopje ima eden butik TROJAN - mislam vo redot kaj kaficite ima nekolku t\butici i PREUBAVI fustancinja za nevestice ( PREUBAVI ) i toa mozes da najdes so dzemperce ( bolero ) i sl

Непосредна врска до пораките: 573
2.10.2012 13:03:48   
Annet
fal mnogu miance,ke ideme za sk msecov,mora da se spremame za 1 mesec e svadbata a aber nemam,fala mnogu ke pobaram tamu:)))
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Zavisi ama do 800 denari najskapo da ti go sosijat
Jas kupiv preubavo gotovo vo dracevo za 600 denari a
vo GTC vo Skopje ima eden butik TROJAN - mislam vo redot kaj kaficite ima nekolku t\butici i PREUBAVI fustancinja za nevestice ( PREUBAVI ) i toa mozes da najdes so dzemperce ( bolero ) i sl

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 574
2.10.2012 13:14:42   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

jas pa ke ve prasam,znam kaj ima,ama odprilika kolku zimaat vo buticive za vencanici za fustance za malo nevevce? sakm kerka mi da ja pravam nevestice,pa dali da iznajmam ili da i sosijat,se mislam sto e podobro,ona e malecka neveruvam deka ima kako za nea golemina...hmmmmm

Mozes da odis i vo turska carsija, ima eden kulturen dukan za vencanici od Kameni most ako vlezes, odma na levo ulickata nagore.

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 575
Страница:   <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  21 22 [23] 24 25   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?