|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - II дел
28.9.2012 23:22:33   
Barbicki2
kate ne razbiram sega imalo postoelo bremenost mala?Ili?

(Одговор на членот kate..)
Непосредна врска до пораките: 1976
28.9.2012 23:38:08   
Melanija RR
kate.. затоа те советувавме да одиш пак да видиш преку крв и второ мислење, оди кај друг гинеколог

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Barbicki2)
Непосредна врска до пораките: 1977
29.9.2012 1:01:24   
pozitive
22.10 2012 eve me i mene pozzz do site idnii majki

veruvaj i samo veruvaj vo cuda

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1978
29.9.2012 11:22:47   
kate..
imalo mala bremenost ke se vratam posle i ke vi go kazam vtoroto m islenje od krv po novo ispituvaat

(Одговор на членот pozitive)
Непосредна врска до пораките: 1979
29.9.2012 15:32:14   
kate..
nema bremenost toa sto se sluci se sluci taka trebalo da bide sega so nova nades i so gospod napred zatoa sto ne ziveeme samo za deness ziveeme i za ponatamu pozdrav i ke si cekam da mi dojde sega user posted image

Непосредна врска до пораките: 1980
29.9.2012 16:06:45   
bebence19
kate nemoj da se sekiras sto e tvoe ke si dojde moj predlog napravi si mikrobioloski testiranja dokolku se nemas vo skoro vreme provereno i so novi sili napred

analgin dali e dozvolen vo bremenost????

p.s ne prasuvam za mene, na mene 5 dena mi docni user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 29.9.2012 23:01:09 >

знам дека можеме :)

Непосредна врска до пораките: 1981
29.9.2012 16:22:34   
Barbicki2
znaci Kate podhitno smeni go toj ginekologot,pa neznam na koja osnova inekcii ti stavase i utrogestan ti davase?znaci si dobila togas koga krvarese. Ne se sekiraj,ne se nerviraj,sega od 10 ti den do 20 od posledna menstruacija rabotete na bebe,ke vidis koga najmalku ocekuvas ke ti se sluci najubavoto. Pozdrav

(Одговор на членот bebence19)
Непосредна врска до пораките: 1982
29.9.2012 16:23:52   
Barbicki2

ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19

analgin dali e dozvolen vo bremenost????

p.s ne prasuvam za mene, na mene 5 dena mi docni user posted image

analgin e steten za plodot mislam,ajde ti praj testce izraduvaj ne

Непосредна врска до пораките: 1983
29.9.2012 16:43:59   
bebence19
ke napravam test ako ne mi dojde slednata nedela, iskreno strav mi uste sega, a i nemam simptomi za bremenost

Непосредна врска до пораките: 1984
29.9.2012 17:48:30   
Barbicki2
daj boze da se izraduvas. Da ti kazam i jas nemav simptomi,so prvoto mislev sum dobila,mi tecese kafeno 5 dena,a so vtoroto neznaev,mi kasnese deset dena togas mi tekna,ama mislev ne mi e redovna,zosto pred 5 meseci bev porodena :)

Непосредна врска до пораките: 1985
29.9.2012 18:38:02   
bebence19
lele srcka so ubavo bebuskite skoro ko generacija da se :) , jas iskreno da ti kazam mnogu sakam bebuska isto i mm jas gi imam site kontroli napraveno se e vo red osven ednas sto mi rekoa deka imam sindrom na policisticni jajnici vikam za mm kontroli da napravime ako nisto ne bide posle godina vreme inaku ednas imav user posted image ama plodot ne se vide imav prvo malku kafeavo pa roze iscedok pa zemav urogestan za na kraj da mi recat spontan deka sum imala i toa deka bil na nervna baza, i sega nekako si vikam ako ednas bidelo ke bide i vtor pat neli???????

i sakam da sum smirena zatoa ovoj pat ne se zamaram za testovi ne sakam da se razocaram ke pocekame pa zdravje ke napravime test.

Непосредна врска до пораките: 1986
29.9.2012 20:19:13   
kate..

lele srcka so ubavo bebuskite skoro ko generacija da se :) , jas iskreno da ti kazam mnogu sakam bebuska isto i mm jas gi imam site kontroli napraveno se e vo red osven ednas sto mi rekoa deka imam sindrom na policisticni jajnici vikam za mm kontroli da napravime ako nisto ne bide posle godina vreme inaku ednas imav user posted image ama plodot ne se vide imav prvo malku kafeavo pa roze iscedok pa zemav urogestan za na kraj da mi recat spontan deka sum imala i toa deka bil na nervna baza, i sega nekako si vikam ako ednas bidelo ke bide i vtor pat neli???????

i sakam da sum smirena zatoa ovoj pat ne se zamaram za testovi ne sakam da se razocaram ke pocekame pa zdravje ke napravime test.

a togas koga imase spontan dali te cistenja ili organizmot so samata menstruacija ti se iscisti

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 29.9.2012 23:04:26 >

Непосредна врска до пораките: 1987
29.9.2012 21:16:00   
bebence19
kate samiot organizam mi se iscisti so menstruacijata imav krvarenje koe traess nekade okolu 12 dena , taka mi rece doktorkata kaj koja bev deka sum bila vo rana bremenost i nemalo potreba za kiretaza, ama jas se isplasiv malku i bev i kaj drug lekar pa pravev krvna slika samo za da vidime da nema infekcija a na eho koga me vide mi kaza uste tocno kolku dena ke krvaram(inaku jas krvavev obilno so parcinja 7-8 dena a posle bese samo kako iscedok bez parcinja ).Znam deka e tesko posebno koga ne si sigurna sto tocno se sluci dali voopsto i postoelo bremenost ama morame da izdrzime luge sme i sme sozdadeni za da sme silni

ti prakam hrabrost za da izdrzisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 29.9.2012 23:05:28 >

Непосредна врска до пораките: 1988
29.9.2012 22:00:27   
Barbicki2
ajde ke bide bebence19,mora da bide,ke vidis,i ti kate sega pozitivno razmisluvaj,ke vi se sluci najubavoto. Kazuvajte ako imate ubavi vesti,spodelete i site da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 1989
30.9.2012 22:14:11   
mimo
zdravo na site kazetemi dali e mozno da sum user posted image ? 3 dena posle zakasnuvanjne pravef test od oni poskapite sto se koi pisuvat dekasetocni5 deno po zacnuvajne miizleze negativen a uste ne sum dobila a mi kasni 5 dena veke

Непосредна врска до пораките: 1990
1.10.2012 9:11:53   
Sajna
mimo mozno e da si bremena, domasnite testovi i ne se bas sekogas precizni mojot doktor gi vika igracki za po doma :)) kaj mene duri vo 5 nedela izleze pozitiven poradi slab progesteron vo krvta ne pokazuvalo porano, taka da najubavo preku krv i odma ke ti pokaze dali ima nesto ili ne ajde te cekame so ubavi vesti pozz

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 1991
2.10.2012 13:57:37   
bebence19
USTE MI KASNI ili tocno osum dena, ama deneska imam bolka vo jajnicite pointenzivna od prethodnite denovi, taka sto mislam deka ke mi dojde, ama ako ne mi dojde vo nedela ke sum si doma pa ke napravam TEST :)

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 1992
2.10.2012 14:34:38   
Melanija RR
Bebence ne si ja maci dusata a domasen test moze da ne ti pomogne ,direktno odi preku krv.So srekauser posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1993
2.10.2012 15:04:18   
bebence19
srcka iskreno tolku mi e strav sto cekanjeto mi najmnogu odgovara, inaku na 15 min sum vo wc da se proveram, ama toa e, ke vidam ako ne mi dojde do nedela togas ke razmisluvam inace mi ima kasneto i 12 dena i pak nisto :( ama zdravje samo ke se resi i toj problem se nadevam sepak fala ti sto mi stalno odgovaras na postovite.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1994
2.10.2012 15:57:22   
Melanija RR
bebence19 знаеш дека секогаш сум тука user posted image
Ако така ти е полесно ок ,леле дај боже user posted image и штом има нешто пиши ни user posted image

Непосредна врска до пораките: 1995
2.10.2012 19:50:25   
Barbicki2

USTE MI KASNI ili tocno osum dena, ama deneska imam bolka vo jajnicite pointenzivna od prethodnite denovi, taka sto mislam deka ke mi dojde, ama ako ne mi dojde vo nedela ke sum si doma pa ke napravam TEST :)

daj boze da se pofalis so ubavi vesti!

Непосредна врска до пораките: 1996
3.10.2012 11:55:12   
bebence19
Ajde tie sto ste bile ili ste trudni kazete mi dali custvuvavte toplina vo predelot na jajnicite na pocetok na bremenost????????Jas custvuvam ama ne ja custvuvam koga treba da dobijam????????uste malku i ke pravam test

Непосредна врска до пораките: 1997
3.10.2012 12:37:05   
Нивеа
bebence19 ajde ne se izmacuvaj pravi test pa da ne izraduvas :))) user posted image user posted image user posted image

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

Непосредна врска до пораките: 1998
3.10.2012 13:40:15   
mimo
zdravo uste mi kasni 8 dena sega pravef test no nisto negativen bese ? neznam sto da pram

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 1999
3.10.2012 13:51:12   
Melanija RR
mimo оди на гинеколог да те видат на ехо најсигурно или ако нешто чуствуваш тест преку крв.Со среќа user posted image

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 2000
Страница:   <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?