|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - II дел
4.10.2012 16:14:29   
bebence19
uste mi kasno znaci trebase da mi dojde na 24.09. jeeeeeeeeeeeeeee vikendot pravam test user posted image user posted image user posted image user posted image mozebi zamaram ama sakam so nekoj da spodelam deka se nadevam i neoj da mi kaze deka ima nadez ovoj pat

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2001
4.10.2012 17:08:36   
Anonimen
IMAAA NADEZ bebence19 100% si user posted image Ajde cekame da ne izvestis. E sega sakam ova da ve prasam. Jas treba da dobijam za 2-3 dena i sabjlevo bev na ginekolog i mi rece ce pocnam so terapija so Klofinen i Ciklo Proginova istovremeno. Ciklo mi bile za zadebeluvanje na endometriumot zosto cela god. mi e skoro 3-4mm user posted image A pijam i cveklo i ananas i se.Sakam da ve prasam dali nekoja od vas piela Klomifen i Ciklo zaedno?? Jas ja prasav doktorkata dali samo belite apcina taa mi rece site po sema kako sto odat. Moze vasi mislenja za ovaa terapija.

(Одговор на членот bebence19)
  Непосредна врска до пораките: 2002
4.10.2012 19:21:45   
Barbicki2

ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19

uste mi kasno znaci trebase da mi dojde na 24.09. jeeeeeeeeeeeeeee vikendot pravam test user posted image user posted image user posted image user posted image mozebi zamaram ama sakam so nekoj da spodelam deka se nadevam i neoj da mi kaze deka ima nadez ovoj pat

obavezno kazuvaj,spodeli so nas

Непосредна врска до пораките: 2003
4.10.2012 23:35:57   
Melanija RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anonimen

IMAAA NADEZ bebence19 100% si user posted image Ajde cekame da ne izvestis. E sega sakam ova da ve prasam. Jas treba da dobijam za 2-3 dena i sabjlevo bev na ginekolog i mi rece ce pocnam so terapija so Klofinen i Ciklo Proginova istovremeno. Ciklo mi bile za zadebeluvanje na endometriumot zosto cela god. mi e skoro 3-4mm user posted image A pijam i cveklo i ananas i se.Sakam da ve prasam dali nekoja od vas piela Klomifen i Ciklo zaedno?? Jas ja prasav doktorkata dali samo belite apcina taa mi rece site po sema kako sto odat. Moze vasi mislenja za ovaa terapija.

Јас овој месец првпат пиев заедно Кломифен од 3 ден и Цикло од 5 ден, на контрола бев 10 ден и ендометриумот ми беше слаб ,па 10 и 11 ден пиев естрофен плус двапати по едно.
Инаку пијам кломифен и естрофен и ендометриумот ми е супер 12-13мм.
Види на 10 ден како ќе ти делуват,а Циклото се пијат како што е нацртана стрелката прво белите па кафеавите.

Бебенце19 user posted image user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 2004
7.10.2012 6:26:04   
bebence19

Test napraviv sinoka posle rabota i bese so edna crtkauser posted image

Непосредна врска до пораките: 2005
7.10.2012 8:55:32   
Barbicki2
bebence19,ajde uste eden so utrinska mokraca napravi si,ne se razocaruvaj.

Непосредна врска до пораките: 2006
8.10.2012 9:13:46   
Sajna
Za zdebeluvanje na endometrium i jas piev estrofem , a za CIKOLO P. ne sum cula deka sluzat za toa, tie jas kolku sto znam se za da dobies na vreme ama cim ti rekla doktorkata slusaj ja :)

(Одговор на членот Barbicki2)
Непосредна врска до пораките: 2007
8.10.2012 9:17:26   
dostickage
Da se javi bebence19 na glavna kasauser posted image
Pustam srekjauser posted image

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 2008
8.10.2012 9:22:41   
bebence19
tuka saum :D :D :D

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 2009
8.10.2012 9:24:29   
dostickage
test, test test sure check user posted image user posted image user posted image

Ja znaes reklamata ?

user posted image

Непосредна врска до пораките: 2010
8.10.2012 9:36:01   
bebence19
sure chek napraviv i bese negativen :( go pravev vecerta posle 14 saati na rabota i posle ispieno sigurno 3l voda ama ne mozam ni na utro posto prv pat vo zivotot stanuvam dva-tri pati vecer za vo wc i planiram nakaj sreda da go povtoram testot a da mi zavrsi guzvata na rabota odnosno slednata nedela ke odam na lekar ako do togas ne dobijam. Inaku ne znam sto e problemot so mene cel zivot ne sum imala nikakvi ginekoloski problemi a sum bila redovno na pregledi, do eden mesec pred da pocneme da se obiduvame mi idese redovno posle toa pocna da mi docni dva tri dena pa pocna i poveke pa bev na lekar pa policisticni jajnici pa sledniot mesec user posted image pa spontan vo pocetok na bremenost i sega mi docni nekoi 14 dena

знам дека можеме :)

Непосредна врска до пораките: 2011
8.10.2012 9:40:10   
dostickage
Ne se sekiraj bebence,se kje bide dobro.
I jas bev so nikakvi ciklusi pa rodiv ic da ne se sekirash.Se vo svoe vreme.

Непосредна врска до пораките: 2012
8.10.2012 9:44:41   
bebence19
fala ti srcka si

Непосредна врска до пораките: 2013
8.10.2012 14:23:13   
Melanija RR
бебенце ти може можеш да чекаш ама јас неможам user posted image user posted image дај израдувај неuser posted image
Кате како си?
sonce7 како е кај тебе?

За тест чекаме:
stelle 18 јуни ???
Anne^ 29август ???

sonce7 22 септември
bebence19 24 септември
Нивеа 10 октомври
bella80 2 октомври
Melanija RR 10 октомври
Emilij@ 10 октомври
pozitive 22 октомври

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 2014
8.10.2012 14:40:53   
Barbicki2
bebence! ako stanuvas za vo vece navecer toa e eden od prvite znaci! Da znaes deka ima sansi,da ni pises obavezno koga ke odis na ginekolog.Ok?

Непосредна врска до пораките: 2015
8.10.2012 16:05:50   
LoveableMe RR
Eve eden dobar link, so tabela podolu koi se simtpmi na PMS, a koi na bremenost i mislam deka se dosta tocni. Ima edna do dve razliki, kade se gleda deka ke dobiete, ili pak deka ste trudna:

Pregnancy Symptoms

Pozdrav,

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 8.10.2012 17:58:49 >

Непосредна врска до пораките: 2016
8.10.2012 16:21:34   
**IRENA
Bebence19 ti ja pustam celata sreka da se izraduvas so user posted image ili user posted image a zs mene me nema na spisokot uredno si se prijaviv za nedobivajne na 21 oktovri!!ama ke pocnam da mislam deka ne mi gi citate postoviteuser posted image user posted image user posted image user posted image (mala sala)

Sto e nase ke si dojde kad tad

user posted image user posted image user posted image do site

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 2017
8.10.2012 16:29:05   
tace 28
zdravo rr jas sum nova a veke dolgo vreme ve citam pa rekov da vi se pridruzam bidejki sum edna od vas.
Jas sum na 12 den od ET i uste ne sum bila da ja proveram betahcg posto na 7den pravev test i nemaseuser posted image i sega mi e strav da idam a nemam nikakvi znaci nitu deka ke dobijam nitu nesto posebno
user posted image

Непосредна врска до пораките: 2018
8.10.2012 18:01:52   
Melanija RR
**IRENA крива сум не го поправив списокот user posted image но слободно опоменете ме user posted image

За тест чекаме:
stelle 18 јуни ???
Anne^ 29август ???

sonce7 22 септември
bebence19 24 септември
Нивеа 10 октомври
bella80 2 октомври
Melanija RR 10 октомври
emaaaa 20 октомври
nataly86 20 октомври
**IRENA 21 октомври
pozitive 22 октомври
Нивеа 10 ноември

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 9.10.2012 23:31:26 >

(Одговор на членот tace 28)
Непосредна врска до пораките: 2019
8.10.2012 19:56:34   
Нивеа
leleee Melanija i mene pisi me vo spisokot deka mi dojde, dodusa ke mi zavrsi, a mi dojde vo cetvrtokot najrano vo zivotot hahahaha
ajde zdravje pisi me tamu za 10 noemvri ve guskammmm

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

Непосредна врска до пораките: 2020
8.10.2012 20:51:33   
emaaaa
20 oktomvri

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 2021
8.10.2012 21:50:46   
kate..
zdravo akko ste mi jas sum dobro i nemalo potreba od kiretaza znaci samiot organizam mi se iscisti a menstruacija uste nemam ke pocekame do 15 ovoj mesec.mi zimaa krv pak BHCG I izleze 2,5.treba da pocekam da mi dojde pa koga ke mi zavrsi pak ke probuvame za bebe.pozdav

(Одговор на членот emaaaa)
Непосредна врска до пораките: 2022
8.10.2012 22:31:29   
Barbicki2
oo kate si bila bremena?jas pak te razbrav togas deka ne si bila menstruacija mislev si dobila. ajde ne se sekiraj taka trebalo,priridna selekcija sto se vika,sega pak probuvajte,i ic ne misli samo opusteno i ke bide. Ti prakam sreka za da uspeete za najgolemata zelba.

(Одговор на членот kate..)
Непосредна врска до пораките: 2023
9.10.2012 0:26:57   
nataly86
pisete me i mene na 20 oktomvrii

Непосредна врска до пораките: 2024
9.10.2012 9:08:33   
Emilij@
mene stiklirajte me na spisokot. napraviv test doma, pa preku krv , vcera na eho i se pokazuva isto BREMENA SUM. ajde povlekuvam noga site koi ste na spisokot da si vidite pozitiven test.

(Одговор на членот nataly86)
Непосредна врска до пораките: 2025
Страница:   <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?