Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Бран на Рингераја Дружење 30.8.2012 13:56:19
AnnaMolly RR
Е па ај тогаш од понеделник некој ден ќе се организираме.
_____________________________ Live and let live
RE: Бран на Рингераја Дружење 3.9.2012 22:24:12
kikicka
Ајде народе дружбаа!!! кој е за на плажа утре?
_____________________________ Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
RE: Бран на Рингераја Дружење 4.9.2012 0:14:07
Andriance
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR Ајде народе дружбаа!!! кој е за на плажа утре? Абе ја мислам веќе е ладно за накај плажа..или ќе треба рано да идеме...што знам?? ајде давајте идеи уште малку да го искористиме топловооо
_____________________________ Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!
RE: Бран на Рингераја Дружење 4.9.2012 8:39:17
AnnaMolly RR
Јас денес не можам, ај некој друг ден...
RE: Бран на Рингераја Дружење 4.9.2012 10:20:36
Џесика
Јас сум оваа недела втора смена, како и да договорите, ако е некоја вољна да ми титне или да пише смс за да се информирам, кај и да е доаѓаме...
_____________________________ Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
RE: Бран на Рингераја Дружење 4.9.2012 10:44:33
temjana
Јас за жал целава оваа недела сум зафатена, од нареден вторник некаде ако госпоѓицата не реши да излегува може да се напиеме кафенце
RE: Бран на Рингераја Дружење 4.9.2012 11:26:02
Natuska85
Ај четврток околу 6.30 сакате?Локација незнам, кај сакате...
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Бран на Рингераја Дружење 5.9.2012 10:40:52
Darky
Ajde povelete site kaj lulaskite vo vlezot na Aerodrom pozadi tobaco 2 odma,nasi se lulalskite ima kafemat :)
RE: Бран на Рингераја Дружење 5.9.2012 13:06:52
AnnaMolly RR
Жени, падна конечен договор за дружба. Сабота, 18 часот, фонтана во Градски парк. Да се собереме таму, па ќе се упатиме накај Градска плажа. 1. AnnaMolly 2. Натушка 3. kikicka 4. Andriance Навали народе, додека е топло времево да го искористиме!
(Одговор на членот Darky )
RE: Бран на Рингераја Дружење 5.9.2012 13:07:26
Ikana
И јас се пријавувам за сабота!
RE: Бран на Рингераја Дружење 5.9.2012 13:08:32
Luci
Ќе гледам и јас да дојдам. Btw мужи м'кнете по дружбиве или само деца
_____________________________ Рани куче да те лае!!!
(Одговор на членот Ikana )
RE: Бран на Рингераја Дружење 5.9.2012 13:12:32
kikicka
Па само деца
_____________________________ Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
RE: Бран на Рингераја Дружење 5.9.2012 13:13:45
AnnaMolly RR
Какви мужи, уште тие фалат :) И башка нема да може да се разгракаме како што доликува на друштво жени.
RE: Бран на Рингераја Дружење 5.9.2012 13:20:44
Andriance
Јухууууууууууу едвај чекам собиранка...
_____________________________ Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!
RE: Бран на Рингераја Дружење 5.9.2012 14:14:17
Natuska85
ајде луци те чекаме и тебе да се упознаеме конечнооо
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Бран на Рингераја Дружење 18.10.2012 14:10:58
kikicka
Ние Луци си ја упознавме Туку ај сеа ,да не речете после демек не сме се дружеле.....па лутки ,па ваа со таа се дружела затоа се бранат и сл. работи кој сака дружба нека се пријавува и да дефинираме време и место еве во текот на наредната недела.
RE: Бран на Рингераја Дружење 18.10.2012 14:59:55
Luci
Јас идам ако е дружбата после 17ч од пон-сабота или ако е во недела било кое време
_____________________________ Рани куче да те лае!!!
RE: Бран на Рингераја Дружење 19.10.2012 12:08:27
majka na eva
еееееееее и јас сум за дружба ама не сум од ск
RE: Бран на Рингераја Дружење 19.10.2012 12:10:26
miana
Jas javerojatno ke dojdam dokolku e vo sabota
RE: Бран на Рингераја Дружење 19.10.2012 12:11:06
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana Jas javerojatno ke dojdam dokolku e vo sabota Ne mislev sabota - tuku za vreme na vikend ( zanesena sum,prostete)
(Одговор на членот miana )
RE: Бран на Рингераја Дружење 19.10.2012 12:19:27
blond
Јави се ИСТОООК! Нешто слабо ве има бре... Ајде нудам прошетки низ Струмица (ова мислиш јавен оглас е ). За во Скопје дур се договориме ние од периферијата... Ехееее...
RE: Бран на Рингераја Дружење 19.10.2012 12:20:52
Malecka23
i jas sum za druzba samo ako mm ne e na rab da ima koj da ja cuva M
RE: Бран на Рингераја Дружење 19.10.2012 12:35:48
miana
Pa so M ke dojdes..druzbava vi e za so deca ili bez??Aaaa i jas bez deca ne odam nikade Nema koj da mi gi cuva definitivno...
RE: Бран на Рингераја Дружење 19.10.2012 12:52:41
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci Јас идам ако е дружбата после 17ч од пон-сабота или ако е во недела било кое време Исто и јас!
RE: Бран на Рингераја Дружење 19.10.2012 12:53:32
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana Pa so M ke dojdes..druzbava vi e za so deca ili bez??Aaaa i jas bez deca ne odam nikade Nema koj da mi gi cuva definitivno... Нормално дека со деца. Само да најдеме некое соодветно место каде што ќе може да си играат.
Анкета
iminja acka p dali vi se dopaga imeto Pavel da (
65% )
ne (
35% )
Број на сите гласови: 54 Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш
своја анкета !