Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Доаѓаме и ние , сега решивме , сестра ми ке оделе па мора да си ја видам, имам број од Анамоли мислам , ако познаам некоја РР ке и се јавам , исто и вие ако ме видите викајте , ај па можесе гледаме
Да знаете што се случи. Си седам јас со пријатели на Пиво Фест и си гледам лево десно кога гледам едно познато лице...таа е, не е таа, таа е, не е таа....на мм му станав сомнителна, вика кај се џариш ма ти , седи тука му велам јас одам...одам до неа и велам - Pepelaska? Таа мене - даааааааааа. Ја познав од слика
Е тоа ти е енергија на Рингераја! Значи покрај милион локации во Прилеп, покрај 300.000 посетители, гужва низ која не се поминува и прст пред око не се гледа од чад, јаас и Пепелашка се најдовме на ист штанд и во исти 5 квадрати и се запознавме. Неверојатно!
Decki, jas moram da otkazam za utre. Tetka mi i tetin mi dojdoa od Skopje, pa utre so kola se vrakaat. Ke si odam i jas so niv za da ne se vleckam posle so detevo so avtobus. Denes zivci iskinav po ulici, mislam deka dva saati odevme od tipskata naselba do carsija, pa posle do kaj baba mi uste dva saati Se iscrpiv, a ni 5 minuti ne zastanav da poslusam muzika...
Izvinete vaka sto izleze, ama moram da gi iskoristam tetka mi i tetin mi so kolata >)
Se gledame vo sledna prilika.
Те отепав Ана Моли.
Што убаво си се бакнуваа децава ти си одиш Се зезам, знам колку се измори денес, овде е навистина лудило. Мило ми е што се видовме и што пиевме кафенце. Те чекаме пак
Paleska, ti stanata si? Jas sum tuka do kaj 12 najkasno. Ako e nekoj raspolozen da proset__ame do kaj pajkite moze, samo ke treba poskoro, za da bidam spremna za trgnuvanje najdocna do 12. Sreka barem sto vcera jas i ti se vidovme. Ama decava epten se pogodija, se iznaguskaa i se izbacuvaa Aslikickite gi cekam, da znaes
< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 15.7.2012 9:01:15 >
Доаѓаме и ние , сега решивме , сестра ми ке оделе па мора да си ја видам, имам број од Анамоли мислам , ако познаам некоја РР ке и се јавам , исто и вие ако ме видите викајте , ај па можесе гледаме
Да знаете што се случи. Си седам јас со пријатели на Пиво Фест и си гледам лево десно кога гледам едно познато лице...таа е, не е таа, таа е, не е таа....на мм му станав сомнителна, вика кај се џариш ма ти , седи тука му велам јас одам...одам до неа и велам - Pepelaska? Таа мене - даааааааааа. Ја познав од слика
Е тоа ти е енергија на Рингераја! Значи покрај милион локации во Прилеп, покрај 300.000 посетители, гужва низ која не се поминува и прст пред око не се гледа од чад, јаас и Пепелашка се најдовме на ист штанд и во исти 5 квадрати и се запознавме. Неверојатно!
Баш беше неверојатно, супер што ме позна .Само морам да ти кажам, мм ме праша која си и му кажувам уредничката на Рингераја, Палешка .Вика ее јас си мислев некоја колешка од факултет, па кога му кажав дека имаш 17 мислам годишен син , се изначуди, многу млада си била
Баш беше неверојатно, супер што ме позна .Само морам да ти кажам, мм ме праша која си и му кажувам уредничката на Рингераја, Палешка .Вика ее јас си мислев некоја колешка од факултет, па кога му кажав дека имаш 17 мислам годишен син , се изначуди, многу млада си била
Што убаво е да слушнеш комплимент...фала многу Пепелашка. И сега кога знаете колку е убав Прилеп ве чекаме на кафе, па Миа и Мартин да ги запознаеме
Еве сум назад во Скопје. МНОООООООООГУ ми е криво што не се видов со Фели, Сноувајт, мајмунче и другите прилепчанки... Требаше вчера во 17 часот да се враќам дома, па ми излезе со кола да доаѓам, требаше во 12 да тргнеме. И тоа се поремети, па тргнавме во 10:20
Среќа со Палешка барем што се видовме. Филип и Миа се утепаа од играње, како создадени се за другарчиња Само имаше една жртва од нивното скокање - креветчето на Миа
Ајдеее што дружби сум пропуштила, хаос бев за пиво фестов, имавме штанд и ние од работа по цел ден на работа бев, јас па ја чекам Анамоли за следниов викенд, а таа дошла и си заминала. Баш ми е криво, ајде сега друга прилика
Дечки, ајде сериозно една собиранка пред да ни залади времево и пред да се преселиме во РР Печка :)))) Кој е за собиранка на Градска плажа во недела попладне? Или евентуално зоолошка? Или каде сакате, само да е чилдрен френдли, да може да се видиме асално, не да трчаме по деца.
Јас сум повеќе за на плажа зш зоолошка некако многу одење ми се гледа а тоа во овие тешки денови мффффф Ајде изјаснувајте кој е за и каде, мислам ќе дојдам и во зоо ќе си седам кај слонот и ќе ве чекам, таман нема да се разликуваме многу
Јас сум повеќе за на плажа зш зоолошка некако многу одење ми се гледа а тоа во овие тешки денови мффффф Ајде изјаснувајте кој е за и каде, мислам ќе дојдам и во зоо ќе си седам кај слонот и ќе ве чекам, таман нема да се разликуваме многу
Темјанче, пред пораѓај треба шетање, полесно да излезе бебе А за слонот - не верувам ни дека си му колку стопалото Шала на страна, живи здрави до недела-кај ќе се изјасните-таму. Тамам да Ве частам чоколатциња тетки РР-ки, зш у петок ни е 1 роденден
Ние во недела идеме за Гречка Инаку радо ќе ве дружевме, штета Плус ова ми е задња шанса Темјана да ја видам со у меше, следниот пат со количка ќе биде и пуна ратна спрема како сите нас
Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.