|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бран на Рингераја Дружење
15.7.2012 0:26:25   
Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

Доаѓаме и ние , сега решивме user posted image , сестра ми ке оделе па мора да си ја видам, имам број од Анамоли мислам , ако познаам некоја РР ке и се јавам , исто и вие ако ме видите викајте , ај па можесе гледаме

Да знаете што се случи.
Си седам јас со пријатели на Пиво Фест и си гледам лево десно кога гледам едно познато лице...таа е, не е таа, таа е, не е таа....на мм му станав сомнителна, вика кај се џариш ма ти user posted image , седи тука му велам јас одам...одам до неа и велам - Pepelaska? Таа мене - даааааааааа. user posted image Ја познав од слика user posted image

Е тоа ти е енергија на Рингераја! user posted image
Значи покрај милион локации во Прилеп, покрај 300.000 посетители, гужва низ која не се поминува и прст пред око не се гледа од чад, јаас и Пепелашка се најдовме на ист штанд и во исти 5 квадрати и се запознавме. user posted image
Неверојатно!

user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 651
15.7.2012 0:31:30   
Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Decki, jas moram da otkazam za utre. Tetka mi i tetin mi dojdoa od Skopje, pa utre so kola se vrakaat. Ke si odam i jas so niv za da ne se vleckam posle so detevo so avtobus. Denes zivci iskinav po ulici, mislam deka dva saati odevme od tipskata naselba do carsija, pa posle do kaj baba mi uste dva saati user posted image Se iscrpiv, a ni 5 minuti ne zastanav da poslusam muzika...

Izvinete vaka sto izleze, ama moram da gi iskoristam tetka mi i tetin mi so kolata >)

Se gledame vo sledna prilika.

Те отепав Ана Моли. user posted image

Што убаво си се бакнуваа децава ти си одиш user posted image
Се зезам, знам колку се измори денес, овде е навистина лудило. Мило ми е што се видовме и што пиевме кафенце.
Те чекаме пак user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 652
15.7.2012 8:59:33   
AnnaMolly RR
Paleska, ti stanata si?
Jas sum tuka do kaj 12 najkasno. Ako e nekoj raspolozen da proset__ame do kaj pajkite moze, samo ke treba poskoro, za da bidam spremna za trgnuvanje najdocna do 12.
Sreka barem sto vcera jas i ti se vidovme. Ama decava epten se pogodija, se iznaguskaa i se izbacuvaa user posted image
Aslikickite gi cekam, da znaes user posted image

< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 15.7.2012 9:01:15 >

Live and let live

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 653
15.7.2012 10:58:13   
Палешка РР
Јас сум од 7 станата ама Миа дури сега стана user posted image
Сега ќе ги ставам сликите Ана Моли.

Непосредна врска до пораките: 654
15.7.2012 13:46:10   
Pepelaska *

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Доаѓаме и ние , сега решивме user posted image , сестра ми ке оделе па мора да си ја видам, имам број од Анамоли мислам , ако познаам некоја РР ке и се јавам , исто и вие ако ме видите викајте , ај па можесе гледаме

Да знаете што се случи.
Си седам јас со пријатели на Пиво Фест и си гледам лево десно кога гледам едно познато лице...таа е, не е таа, таа е, не е таа....на мм му станав сомнителна, вика кај се џариш ма ти user posted image , седи тука му велам јас одам...одам до неа и велам - Pepelaska? Таа мене - даааааааааа. user posted image Ја познав од слика user posted image

Е тоа ти е енергија на Рингераја! user posted image
Значи покрај милион локации во Прилеп, покрај 300.000 посетители, гужва низ која не се поминува и прст пред око не се гледа од чад, јаас и Пепелашка се најдовме на ист штанд и во исти 5 квадрати и се запознавме. user posted image
Неверојатно!

user posted image

Баш беше неверојатно, супер што ме позна user posted image .Само морам да ти кажам, мм ме праша која си и му кажувам уредничката на Рингераја, Палешка user posted image .Вика ее јас си мислев некоја колешка од факултет, па кога му кажав дека имаш 17 мислам годишен син , се изначуди, многу млада си била user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 655
15.7.2012 15:12:12   
Палешка РР

Баш беше неверојатно, супер што ме позна user posted image .Само морам да ти кажам, мм ме праша која си и му кажувам уредничката на Рингераја, Палешка user posted image .Вика ее јас си мислев некоја колешка од факултет, па кога му кажав дека имаш 17 мислам годишен син , се изначуди, многу млада си била user posted image

Што убаво е да слушнеш комплимент...фала многу Пепелашка.
И сега кога знаете колку е убав Прилеп ве чекаме на кафе, па Миа и Мартин да ги запознаеме user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 656
15.7.2012 15:52:05   
Палешка РР
Еве како се дружеа Филип и Миа

http://album.ringeraja.mk/index.php?page=album&ID=1571

Непосредна врска до пораките: 657
16.7.2012 9:10:51   
AnnaMolly RR
Еве сум назад во Скопје. МНОООООООООГУ ми е криво што не се видов со Фели, Сноувајт, мајмунче и другите прилепчанки...
Требаше вчера во 17 часот да се враќам дома, па ми излезе со кола да доаѓам, требаше во 12 да тргнеме. И тоа се поремети, па тргнавме во 10:20 user posted image

Среќа со Палешка барем што се видовме. Филип и Миа се утепаа од играње, како создадени се за другарчиња user posted image
Само имаше една жртва од нивното скокање - креветчето на Миа user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 658
17.7.2012 18:35:58   
Snowhite RR
Ајдеее што дружби сум пропуштила, хаос бев за пиво фестов, имавме штанд и ние од работа по цел ден на работа бев, јас па ја чекам Анамоли за следниов викенд, а таа дошла и си заминала. Баш ми е криво, ајде сега друга прилика

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 659
18.8.2012 14:33:35   
kikicka
Жени ајде бе да се собереме сите некаде ама со се децаа!!! Кој е за?

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 660
18.8.2012 14:40:49   
Maca25
Јас сум ЗА! Последно бев со Нина во трговски, во еден кафич има игротека, колички, точачиња, лулашка....нина се изнаигра!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 661
18.8.2012 14:51:41   
Ikana
Stvarno, eve so Maca mesec dena se dogovarame hahahaha user posted image No vikendov jas imam familijarni obvrski, pa malce sum busy user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 662
18.8.2012 14:59:04   
kikicka
Да ,во Ања има тогави лулашки,и Л баш ми е мирна таму. Ако збесни имам друг лек user posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Јас сум ЗА! Последно бев со Нина во трговски, во еден кафич има игротека, колички, точачиња, лулашка....нина се изнаигра!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 663
18.8.2012 15:56:14   
Maca25
Или да фатиме лежалки на гратска плажа. Јас ќе земам реквизити за децата, ем они мирни, ем ние да се изнамуабетиме.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 664
19.8.2012 9:33:02   
kikicka
Даа може и таму,пријато е за седење.Еве вработените РРки некакажат кога им одговара,јас сабота и петок не сум СК. Имам свадба настрана.

Непосредна врска до пораките: 665
29.8.2012 15:15:15   
AnnaMolly RR
Дечки, ајде сериозно една собиранка пред да ни залади времево и пред да се преселиме во РР Печка :))))
Кој е за собиранка на Градска плажа во недела попладне? Или евентуално зоолошка? Или каде сакате, само да е чилдрен френдли, да може да се видиме асално, не да трчаме по деца.

Кој е за?

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 666
29.8.2012 15:23:34   
sandriana RR
Тинка и јас user posted image Со или без кворум-ми се оди до ЗОО (не сум ја шетнала натаму 3 месеци)user posted image

Непосредна врска до пораките: 667
29.8.2012 15:28:01   
temjana
Јас сум повеќе за на плажа зш зоолошка некако многу одење ми се гледа а тоа во овие тешки денови мфффффuser posted image Ајде изјаснувајте кој е за и каде, мислам ќе дојдам и во зоо ќе си седам кај слонот и ќе ве чекам, таман нема да се разликуваме многу user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 668
29.8.2012 15:47:18   
AnnaMolly RR
И јас мислам дека градска плажа е подобра со децава. Ќе ги тупнеме кај песокот и ќе си играат user posted image а ние ќе си пиеме кафе на раат.

Ајде да речеме Градска плажа, недела, 18 часот.

1. АнаМоли
2. Сандријана
3. Темјана
4. Амелбебе (бај д веј, сите ве поздравува)

< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 29.8.2012 15:48:41 >

Live and let live

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 669
29.8.2012 15:49:54   
sandriana RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Јас сум повеќе за на плажа зш зоолошка некако многу одење ми се гледа а тоа во овие тешки денови мфффффuser posted image Ајде изјаснувајте кој е за и каде, мислам ќе дојдам и во зоо ќе си седам кај слонот и ќе ве чекам, таман нема да се разликуваме многу user posted image user posted image user posted image

Темјанче, пред пораѓај треба шетање, полесно да излезе бебе user posted image А за слонот - не верувам ни дека си му колку стопалотоuser posted image Шала на страна, живи здрави до недела-кај ќе се изјасните-таму. Тамам да Ве частам чоколатциња тетки РР-ки, зш у петок ни е 1 роденденuser posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 670
29.8.2012 15:59:54   
Beatris
Ние во недела идеме за Гречка user posted image Инаку радо ќе ве дружевме, штета user posted image Плус ова ми е задња шанса Темјана да ја видам со user posted image у меше, следниот пат со количка ќе биде и пуна ратна спрема како сите нас user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 671
29.8.2012 22:54:02   
kikicka
е е е недела па ние сме на роденден и тоа ептен близок инаку немаше да одам, ај порано некако пред ручек нека биде бе таман ке се изморат и на спиење после????

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 672
29.8.2012 23:41:15   
Andriance
jas vo nedela sum vo gostivar na rodenden kaj sto e mm starosvat...ajde vie dogovorete se pa kje vidime/....inace ja prva sum znaete hihihihi

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 673
30.8.2012 9:55:19   
AnnaMolly RR
Еј, какви сте никакви! Ај денес тогаш. А? А? А? На кој му одговара?

Live and let live

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 674
30.8.2012 13:40:40   
kikicka
јас ЈОК до Недела не сум Ск, од Понеденик може :))

Непосредна врска до пораките: 675
Страница:   <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.