Malecka23
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: natus Ako go odbiva siseto, i mlekoto, a prethodno si pielo, smenete ja cuclata, mislam da ne bide so istiot olik, probajte so kaucokovite na NUK, najcesto tie gi prifakaat...nie do 3 meseci si pievme so ista cucla, i odednas detevo ne saka za ziva glava da pie, na sekoe priblizuvanje cucla vrti glava i vristi...se macevme 2 nedeli, sekoe hranenje kosmar, gi smeniv site mleka, i nakraj mi tekna smeniv cucla, pona da si jade kako porano, a jas uste ziva se jadam sto go macev 2-3 nedeli, a ne mi tekna da smenam cucla, nit pa na doktor koga ja nosev da im teknese na niv barem. Jas trgnuvajki od toa deka celo vreme piese od taa, ni na kraj pamet deka moze da e toa, ama ete, toa bilo. Zemav na nuk, kaucukova, najobicnata sto e, i si pieme so kejf. Inaku da, aptamilot e ubav, ama e skap, nie sega gokoristime, a bevme na NAN, mnogu go sakse, i spored mene e epten dobro mleko, jas i go smeniv vo toj period i taka ostanavme, no sepak razlikata vo cena pomegu ovie 2 mleka i ne e tolku golema, 100-150 denari na 900 ml. i do cuclata bila plus i smeniv nova ista od chico sto ja koristam pak piese od starite cucli vrti glava nejke ajde denes ke vidam kako ke bide ako ne idam u zegin po ova deluxe sto mi kaza i toa da go probam. Inaku apsolutno se slagam deka ne treba da ideme tolku po pravila i propisi jas na primer sega vodata za mlekoto veke ne ja kupuvam ja prevrivam od cesma iako maticnata uste od pocetokot mi rece taka da pravam ali nie ajde isklucivo jana voda poarno bilo i nisto ne i e samo bokalot go cistam sekoj den so limontus ili ocet i top e. Za NaN mlekoto i jas sum prezadovolna ali kaj nas mn kutii ni odea posto i mn frlavme i epten skapo se fakase sea vaka laktovitot mi e super i kako mleko i so odlicna cena
(Одговор на членот natus)
|