@bebe
|
Za zal iviv ne ni docekav beta hcg, od vcera imav malku kafeav iscedok, a veke denes imam ciklus, nesupesno invitro, terapijata mi e prekinata, ajde zdravje na leto ke odam na sledno invitro, sega ke spremam povtorno dokumenti preku fondot,, mi rekoa 2 inseminacii i tie osnovite ispituvanja sto ne se postari od 6 meseci i ke dobijam vaucer, samo zdravje i sreka da imame so soprugot i custvuvam deka ke bide, bez sreka nisto od seto ova, znam deka mi e potrebna sreka i ksmet za da dobijam bebence, sega se nadevam i na ovoj ciklus bidejki hormonite uste rabotat moze ke se sluci bremenost, navistina mi odi tamu pametot . Prethodno pred invitroto si mislev so invitro 100 % ke bidam bremena, ama sega se uveriv deka navistina e potrebna SREKA DA IMAS, iako bese se vo red do kraj i ceiot tim bese zadovolen i oni velea 100 % ke bide uspesno i navistina taka bese, jas reagirav odlicno do samiot kraj, se si odese lesno i so terapii i na eho, endometruim odlicen, oploduvanje, transfer, more ke si dadam edno bravo iako srekata ne me posluzi, jas imam neobjasnata nepolodnost, a soprgot odlicen spermogram, se sekavam koga gi pravevme inseminaciite biologot velese vie mozete i na priroden nacin, vas ne vi treba oploduvanje, samo sreka, da veruvame najprvin vo srekata, a so srekata odi i nadezta, ke bidam tuka so vas celo vreme, ne mozam bez vas iskreno, jas blagodarenie so vas go zapocnav invitroto i taka dobiv i vaucer i ke zavrsam so vas prosledno so USPEH, so soprugot sme prilicno mladi imame 28 godini i sme srekni vo brakot, znam deka ke mu podaram edno bebence, custvuvam vo sebe i toa vo skoro vreme, normalno ne mi e seedno iako znam deka invitroto e posledana alternativa vo medinata da se se dojde do bebe, no za neobjasnata neplodnost moze i na priroden nacin da se dojde do bebe, moze do slednoto invitro da ostanam bremena, daj boze, eve mi edno slonce za da me prati sreka, tuka sum so vas i za vas, ve gustam i blagodaram sto me mislevte.
|