Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Вештачко оплодување III дел 10.12.2012 22:09:04
iviv
Alde mila drzam sreka da bide se kako sto treba so lesno i so sreka na kraj da ispadne toa sto najmnogu go posakuvas pa .Se najdobro i cekame pozotivno vo sekoj slucaj
RE: Вештачко оплодување III дел 10.12.2012 23:24:14
Didi80
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR
јас денес бев во Систина проверив ЕТ се е добро,ехото е добро па продолжувам со супрефакт 0,3 и 1 ипол инекција фостимон до петок, во петок повторно ехо и ќе видиме што понатаму,како што ми најави сестрата ми се ближи пункцијата
Само ти биди си опуштена и позитивна Па да се сместиш таму меѓу и да ни пушташ ред на нас другите
RE: Вештачко оплодување III дел 11.12.2012 0:32:11
Ema$
Zdravo na site ! se prefrlam sega vo ovaa grupa . Se nadevam ke bidam prifatena Do sega imav golema podrska od clenovite na predhodnata grupa ....mnogu mi znacese sto imam kogo da konsultiram , da procitam mislenje,iskustvo...Na site koi veke uspeaa im posakuvam ubava i lesna bremenost !
RE: Вештачко оплодување III дел 11.12.2012 8:37:51
babyhope
bebe i mesecina многу ми е жал, но нема откажување, ние сме силни РР-јки и нема да потклекнеме така лесно Идат празници, јас наоѓам нова надеж и позитивна енергија со секој нов ден и се молам да во 2013 сепак биде едно или две Ema$ ти посакувам топло добредојде и пријатна дружба со нас. , што си е нашо ќе си дојде, треба малку трпение само. Кај вас што е проблемот мила, колку време се обидувате за бебуш? Еве и малку за побрзо да биде :))))))
RE: Вештачко оплодување III дел 11.12.2012 16:15:05
Ema$
Blagodaram na site sto mi posakavte dobredojde :) , Vo brak sum 6 godini , bebce ocekuvame veke 4. Se bese vo red , pravevme testovi , si cekavme i vremeto si minuvase. Pred 4 meseci mm napravi testovi vo remedika i se bilo vo red , moja greska e sto ne gi dadov rezultatite i drug da gi procita :(.Otidov vo Sistina,resiv da go proveram problemot..i kaj mene nisto.Pocnavme tretman za inseminacija , za tocno na denot koga trebase da se desi,da ni kazat deka rezultatite kaj mm ne se vo red.Napravivme novi posle 1 i pol mesec,i tie isti :(( Nema drug nacin osven in vitro.Toa e.Malku mi se pomesani cuvstvata,ama resiv da ne se predavam.Pocnav so Jasmin,cekam rezultati od hormonite,nov pap pa zdavje vo cetvrtok ke vidime sto ke bide. Ova e skratenata verzija na prikaznata , se nadevam ne vi odzemam vreme.Vi posakuvam na site vo grupava najbrzo da si vidite
RE: Вештачко оплодување III дел 11.12.2012 18:41:01
Bogdancanka
благодарам милички стискајте палци ќе ми треба среќа можам да кажам секоја чест на др.Михајло втора средба презадоволна од неговиот однос и заитересираност за мојот случај,сепак 5то инвитро се гледа дека човекот доста се труди се консултира со биолозите и гледам дека обрнува доста внимание.можам да кажам дека сега надежта ми е уште поголема,па со гопод напред очекувам позитивни резултати овој пат
RE: Вештачко оплодување III дел 12.12.2012 8:57:10
iviv
Bogdancanka mila so sreka so lesno i samo ubavi raboti da ni pisuvate da ja zavrsime ovaa stara godina i da vlezeme vo novata so mnogu radost kaj site iso nasata najgolema cel Samo hrabro i napred do celta Ema $ dobredojde na forumov ti posakuvam sreka i nabrgu
RE: Вештачко оплодување III дел 12.12.2012 12:43:20
Melanija RR
Bogdancanka RR сигурна сум дека во новата година ти ќе бидеш првата
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Вештачко оплодување III дел 12.12.2012 19:13:45
iviv
Dobro se custvuvam mila sega za sega ne custvuvam nisti posebno pa ke vidime ponataka dali ke ima nekoi poteskotii kako i da e ubavi maki se toa . Trebase sega da odam vikendov ama tesko nekako so vremevo ne mi se veruva patistava se haos pa zdravje ke odam sega kaj mojot maticen pa koga ke bidam vo moznost zdravje ponataka koga ke se oprai vremevo sakam i dokaj doktorot da odam .A ti mila kako si se nadevam deka si podobra ? Bogdancanka jas ne sum slusnala za sprejov ama od devojkive sigurno nekoja znae pa ke ti pomogne ti mila kako si do kaj si?
RE: Вештачко оплодување III дел 13.12.2012 8:51:41
*devojce*
Bogdanicanka jas go koristev so vtorovo invitro Popovik mi go prepisa i ti si kaj nego neli? Neznam dali pocna da go koristis ama cudno cuvtvo e pece kako da gori nekolku sekundi i tolku :))))
RE: Вештачко оплодување III дел 13.12.2012 15:42:25
Bogdancanka
да да кај др.Поповиќ сум ...почнав да го користам,навистина имам чудно чувство и јас осеќам печење но набрзо поминува...утре одам повторно на ехо да видиме до каде сме