|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
12.12.2012 11:25:51   
eli07
I jas konstantno razocarana od pelenive user posted image user posted image Se vrativme na Pampers Aktive Baby ali ni propustaat skoro sekoe sabajle negde okolu 6h.Se zivo i divo probavme (osven ovie Helen Harper) i na kraj od site zla pomaloto pak na Pampers.Ne znam veke sto da pravam bebus pocna da mi kivka,kasla i sumljam deka mu e od sto e mokar sabajleckiuser posted image Izgleda ke moram da go soblakam i preku nok.....

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1576
12.12.2012 11:35:32   
mama_sk
Eli07 ako si sigurna deka ubavo gi stavas pelenite i deka toa ne e pricina sto site peleni ti propustaat user posted image togas zemi si pampers premium care (3ka do 9kg e 960den 60 parcinja vo zegin) i koristi gi navecer za da ne bide mokro i za da ne ti nastine user posted image

(Одговор на членот eli07)
Непосредна врска до пораките: 1577
12.12.2012 14:04:29   
princessa
jas sum prezadovolna od pampers aktiv baby, mojata kerka ima 19meseci i po poveke od 12 casa noke ostanuva skroz suva iako so teskata pelena nautro mozes na nekoj da mu ja skrsis glavatauser posted image . Neznam koja e problemot kaj drugite na koi ne im se sviga pampers, mozebi e do proizvoditelot. Nasite se germanski.

(Одговор на членот mama_sk)
Непосредна врска до пораките: 1578
12.12.2012 14:15:05   
*Elena*
eli07 neznam dali ste gi probale na chicco, nie za navecer koristime takvi 5ka, em retko propustaat, em se poevtini od Pampers premium care.

ИЗВОРНА ПОРАКА: eli07

I jas konstantno razocarana od pelenive user posted image user posted image Se vrativme na Pampers Aktive Baby ali ni propustaat skoro sekoe sabajle negde okolu 6h.Se zivo i divo probavme (osven ovie Helen Harper) i na kraj od site zla pomaloto pak na Pampers.Ne znam veke sto da pravam bebus pocna da mi kivka,kasla i sumljam deka mu e od sto e mokar sabajleckiuser posted image Izgleda ke moram da go soblakam i preku nok.....

Непосредна врска до пораките: 1579
12.12.2012 14:35:42   
Malecka23

ИЗВОРНА ПОРАКА: eli07

eli i nie imavme vakov problem sve probav i na kraj pufies se pokazaa dobri dali 2 pati mi imaat propusteno a drzi pelenata po 12h.probaj moze ke se pogodat

Непосредна врска до пораките: 1580
12.12.2012 14:38:15   
anaana
od kaj kupuvate germanski pampers active baby?
jas barav nasekade i samo polski ima
ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa

jas sum prezadovolna od pampers aktiv baby, mojata kerka ima 19meseci i po poveke od 12 casa noke ostanuva skroz suva iako so teskata pelena nautro mozes na nekoj da mu ja skrsis glavatauser posted image . Neznam koja e problemot kaj drugite na koi ne im se sviga pampers, mozebi e do proizvoditelot. Nasite se germanski.

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1581
12.12.2012 16:02:36   
eli07
I jas kupuvam Polski Pampers....kade gi ima germanskite pisete pls.Inaku i Chicco gi probavme i tie ni propustija user posted image Preku den nemame gajle Aktive Baby ni se ok 4+ (oti sme 9.5 kg) ama navecer nisto ne pomaga duri i 5-ka kupiv Pampers kao aj pogolemi i pak mi propustija....Ne veruvam deka e do mestenjeto na pelenata...barem za toa se ispraksirav.E ostana Premium Care da gi probame bas ke vidam kakvi ke se pokazat.Thanks za sovetite :)

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1582
14.12.2012 10:52:33   
Annet
Bethany,kako pelenite????
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany

Земав Хелен Харпер , 44 ком. 440 или 450 ден. Така делуваат дебелки малку, ама прва вечер не беше мокар, ќе видиме понатаму.
Има и во провидни пакувања (како тие швајцарските што ги викат) од по 20 комада, исти пелени само не пишува на нив дека се Хелен Харпер. Ова за магацините во Те. зборам. Ни кажаа и покажаа човекот што го држи магацинот, наводно он ги пакувал во такви помали, провидни пакувања. И навистина кога го отворивме пакувањето Х.Харпер исти пелени се, потполно. Нема ни врска, само да се покажаат издржливи.

Инаку , земавме број 5 што се од 15 килца нагоре, а ми се 11 , а пак се добри.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1583
14.12.2012 11:01:56   
Beatris
И Премиум кер пропуштаат, и јас сум на мака, Кико-то се ок ама и тие знаат чат пат да пропуштат, плус кај нас нема 6ка во Енци Менци а постои, има на паковањето слика.

Кажувајте чаре некое, ја не знам што ќе беше ова мочање навечер user posted image  Преку ден сме со памперс актив бејби и немаме гајле, ама ноќе...

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1584
14.12.2012 11:34:02   
Bethany
Е па можам да речам дека не се лоши. Две вечери беше сув ( а пелената полна преполна), сабајле не дека беше мокар, ама беше како влажно бодито, не знам како да објаснам, вероватно од пелената пошто повторно беше полна преполна. За сега сум задоволна навистина, не можев тоа да кажам за Пуфис, полупразна пелена беше и пак мокар.
Значи му држи пелената 12 саати и малку повеќе. Се надевам така и ќе продолжи. Не сакав да пишувам додека добро не ги истестирам, ама ете ова први впечатоци. user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1585
14.12.2012 11:35:35   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

И Премиум кер пропуштаат, и јас сум на мака, Кико-то се ок ама и тие знаат чат пат да пропуштат, плус кај нас нема 6ка во Енци Менци а постои, има на паковањето слика.

Кажувајте чаре некое, ја не знам што ќе беше ова мочање навечер user posted image  Преку ден сме со памперс актив бејби и немаме гајле, ама ноќе...

Чаре мењање памперс и ноќе...за жал, јас тоа и го правам последниве 10-тина дена. Љока сок ноќе детево бајаги, 500мл ко од шала

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1586
14.12.2012 11:36:39   
Bethany
И ние немаме проблем преку ден, ама преќу ноќ, мислам има многу врска и до пелената, се измести, син ми се многу врти, де на меше спие, де на страна, ама овие Хелен Харпер се како што кажав малку ко подебелки од другиве, па изгледа има многу место и за мочките. user posted image А навистина, од каде толку мочки, ништо не пие преку ноќ, па и преку ден само вода.

Непосредна врска до пораките: 1587
14.12.2012 11:58:07   
Annet
ajde neka se pogodat do kraj.
Jas nekogas i menuvam kaj 4-5 nautro,ako mi se razbudi,i vednas prodolzuva da spie,ama zavisi ako pred da zaspie pie mn tecnost vecerta obavezno ja menuvam pelenata....Ama vo 10 dena 5 noki do sabajle ja nosi,taka da od Pufis 4ka ovie se mnogu podobri,jas na site im gi preporacuvam,mi gi kaza prijatelka,i jas kupiv,zadovolna sum i so cenata se razbira:))))

Непосредна врска до пораките: 1588
14.12.2012 12:13:21   
anaana
nie sega zasega sme so pampers active baby, suvi sme sekoe sabajle, ok se. ke terame taka zimava pa posle ke probam helen harper obavezno.
ako nekoj znae kaj ima germanski pampersi neka pise :)))

Непосредна врска до пораките: 1589
22.12.2012 11:53:33   
Luci
Каде има Хелен Харпер памперси во Скопје?

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1590
22.12.2012 12:01:04   
raklav
jas pocnav da koristam canbebe br4 i super mi se ne mi propustile a i dajpers zemav za proba malo pakovanje ekstra se a za propustanjeto jas skontav deka koga gi niskame ili legnuvame vo krevetceto 100% im ja pomestuvame pelenata i do toa e ima skart peleni ali ovie dobrive do toae

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1591
22.12.2012 14:23:53   
deluxe
svajcarskite peleni sse zakon!! super se pokazaa

(Одговор на членот raklav)
Непосредна врска до пораките: 1592
22.12.2012 15:32:03   
Bethany
Е можам да речам дека досега ми се погодија овие Хелен Харпер, ако продолжат овака ќе се венчам со нив, што вика Анет user posted image user posted image Башка и цена е супер 44 пелени (број5) за 450 ден.

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1593
22.12.2012 15:40:30   
Annet
A hahaa leleeee ,ajdee milo mi eeeee:))BAr da ne ispadnam lazga na godinata:))))))))))

Непосредна врска до пораките: 1594
22.12.2012 15:52:22   
Cipi Ripi
Зарем во цело Скопје нема Хелен Харпер??

Непосредна врска до пораките: 1595
24.12.2012 16:50:58   
Sanja93
Прво користевме Pampers , потоа пробавме со КанБебе и со Виолета и од сите се исфрлаше .. потоа преминавме на Бекутан и сега за сега нема ништо инаку користиме Бекутан 2 ка и уште малку ќе преминеме на 3ка user posted image

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 1596
24.12.2012 17:29:34   
Malecka23
Nie korisstime pufies i stalno gi zimame od tinex arno ama denovive setkavme i bevme do vero pa vidov namalenie na pufies i zedov cel paket.denes gi otvaram ima sto da vidam skart pelenata tenka tenka sarite navidum isti a razlicni i odma ni propustija gi sporediv so tie od prethodniot paket vrska nemaat skroz razlicni dzabe si gi dadov parite ne mi e jasno kako moze vakvi rab da se desavaat mozebi i zatoa bea na popust

(Одговор на членот Sanja93)
Непосредна врска до пораките: 1597
25.12.2012 12:31:17   
JanaMarija
Pred da se rodiuser posted image ni rekoa becutan da zememe ama odma mi se nafrla i posle zedovme can bebe i sme prezadovolni.Sega turkame so niv

Go sakam zivotot

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 1598
25.12.2012 13:15:13   
anaana
taman se resiv da kupam helen harper i nemase 4ka vo prodavnicata :)))
mi rekoja ke donesat pa ke pocekam..

(Одговор на членот JanaMarija)
Непосредна врска до пораките: 1599
25.12.2012 13:20:24   
Luci
Ајде сите што користите Хелен Харпер да пишете точна локација(Град, име на дуќан, каде поточно се наоѓа) за јас да најдам некој што ќе може да ми ги купи

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1600
Страница:   <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?