|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  60 61 [62] 63 64   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
20.11.2012 11:21:52   
anaana
znaci ovie pampers 4ka 99peleni se sega na akcija?
jas bas sakav da odam sega do zegin pa do kerfur
a dobri li se? jas imam koristeno premium samo ovie active ne.
imase nekoj komentari deka tie polskite ne bile ubavi a kaj nas gledam samo polski,
nas ni donesoja sleep and play polski... uzas pelena samo 2 iskoristiv
i sega sakam da kupam ovie 99 sto se bidejki ne se mnogu skapi za pampers
ama ajde malku sovet :)))
sega sme na dajpers pa gi potrosivme. ok se ima denovi koga propustile ama ok se. ne se losi

(Одговор на членот Mimushka)
Непосредна врска до пораките: 1526
20.11.2012 12:09:22   
eli07
Pampersot Aktive Baby kaj nas se polski i se so polos kvalitet od germanskite megjutoa ako sporeduvam so drugive peleni (Dajpers, Bacutan, Canbebe...itn) mene mi se Pampersot najizdrzlivi i najkvalitetni kaj nas (ako moze za kvalitet da se diskutira) a i cenata gledam vo Carfur im e ok :)

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1527
20.11.2012 13:31:00   
Mimushka
Ние, но само зарадицената, со Дајперс преку ден, а Памперс Актив бејби за спиење.
И Кан Бебе ни беа добри едно време но имаме многу осетливо газе и се исфрламе, дури и од Пафис.

(Одговор на членот eli07)
Непосредна врска до пораките: 1528
20.11.2012 17:15:24   
temjana
Јас сега купив чико зошто моментално како големина најмногу ни одговараат. Инаку памперс премиум од сам почеток ги користиме и сум многу задоволна, но двојката и се мали а тројка големиuser posted image а на чико тројката и е супер како меѓу бројче доаѓаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1529
22.11.2012 0:05:53   
anaana
denes kupiv pampers active 4ka malo pakovanje bidejki nemase dajpers. a epten bevme bez peleni.
a be lugje nekako ne mi se bas. site vikaat najkvalitetni ama ovie se od vnatre zeleni od toa gelot. tenki se mnogu se ni se cini ova odma ke propusti i mi bese strav da gi stavam za spienje tek utre ke i stavam
vaka na izgleda mi izgledaat nekako ocajno :)))
sto znam moze e samo moe mislenje, se nadevam deka e

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1530
22.11.2012 10:56:13   
anaana
znam deka nekade na forumov imase za baby love pelenite ama me mrzi da baram. ajde ako ima nekoj neka mi kaze kolku pari se 4ka i kolku peleni ima vnatre?

Непосредна врска до пораките: 1531
22.11.2012 11:46:13   
*Elena*
I jas zemav na chicco 5ka peleni za navecer, inaku koristevme pampers avtive baby 5ka. Pak se prepolni pelenata ama ne protekoa i primetiv deka gazeto mu bese posuvo user posted image

Непосредна врска до пораките: 1532
22.11.2012 11:56:48   
belabela
Baby love jas koristam 4+ vo niv ima 76 peleni site se 935 denari e sega vo 4 ima sigurno nad 80 i dosta sum zadovolna od niv.

Koristam i Pampers aktiv baby i Can bebe bev zadovolna i od niv samo sto nekoi paketi se pomali 4+ kako 4 da se i epten mu se tesni na moeto bebe,Pufis katastrofa se najlosi do sega od site toa e moeto iskustvo so pelenite do sega.

(Одговор на членот *Elena*)
Непосредна врска до пораките: 1533
23.11.2012 9:22:15   
Malecka23
jas bev prezadovolna od baby love no sepak pak na krajot ispadnaa kako pampersot da ni se raspagaatuser posted image sega koristime pufies i zasega se super potrosivme cel pak od 82peleni i se pokazaa super.sega vidov deka imalo uste pogolemo pakuvanje od 94 za 850den sto e dosta zadovolitelno

(Одговор на членот belabela)
Непосредна врска до пораките: 1534
23.11.2012 10:08:25   
Emanuelapp
Ја вратија старата цена на Пуфисот И повторно се вративме на нив (дизајнирани се сега нели user posted image ), не ги менувам за ништо на свет.

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 1535
23.11.2012 10:20:11   
deluxe
nie si koristime canbebe 3 i super se!! mm gi zemal so gratis 2 pakovanja vlazni maramcinja i prekrivka za menuvanje peleni,za 750 denari 76 parcinja ima vnatre.super izdrzuvaat i noke i denje ,bas pred nekoja vecer ostana pelenata da ne ja smenime od 8 vecerta kogauser posted image se uspa mnoogu i zal mi bese a go budam da mu smenam pelena pa si prodolzi da spie do 8 casot nautro ,i super bese pelenata bese maksimalno izmockana no ne propustilauser posted image user posted image

(Одговор на членот Emanuelapp)
Непосредна врска до пораките: 1536
23.11.2012 10:30:03   
Cipi Ripi
Супер се Кан Бебе, ни Памперс ни Дајперс не ни одговараат како Кан бебе.
Нас ни одговараат Кан бебе и Пуфис, само пуфисот се малку поскапички.user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1537
23.11.2012 12:48:46   
anaana
tie pufisot jas gi koristev i 2ka i 3ka i mi bez zakon preubavi peleni. prvo koristev premium pa odma na pufies si rekov lele sto ubavo em poeftini em super peleni.
ama eve4ka mi propustaat navecer skoro sekoja vecer a nekogas i preku den
zedov dajpers ok se
pa sega kupiv pampers tie od kerfur. vaka na izgled iskreno ic ne mi se svigjaat celi zeleni od vnatre kako nekoj peleni 5ta klasa sto znam mnogu eftino izgledaat.
ama barem da se funkcionalni da ne se vodeni bebe greotka e :)))
inace vo tinex se poeftini pufies 766den nekade se
a vo ramstor se 729
jas nikogas do sega ne sum gi kupila za poveke od 800den. taka da mi bea epten isplatlivi.. ama 4kava ne mi se pogodi
kan bebe ne sum koristela nikogas ne znam veke mi se smaci od gledanje peleni i mislenje koi da gi smenam. ic ne sakam ova menuvanje na sekoe ama so 4ka brojce si imame maka. ne mu se golemi ne mu se mali taman si se ama ete propustaat
ke vidime so pampers ako ne ili baby love i kan bebe

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 1538
24.11.2012 0:19:48   
cleo
Isto i nas ni se slucuva so Pufies 4ka. Prethodnite golemini ni bea top, eve ova 4kava ne ni se pogagja bas, nokje ni propusta, a nekolku pati i denje user posted image Bas mi e krivo sto moram da gi smenam, dobri i bea,a i super cena imaat user posted image

Непосредна врска до пораките: 1539
24.11.2012 9:25:31   
anaana
daaaa.. dobro sto imalo i drugi nezadovolni od 4ka mislev samo jas nesto se bunam :))) edno vreme mislev deka ne ja mestam ubavo pelenata.
eve report 2 ili 3 dena sme so pampers, ne se losi ne propustile do sega iako jas pak ke kazam mene mi izgledaat mnoooogu eftino. ama neka ne propustaat pa kako sakaat neka izgledaat :))

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1540
24.11.2012 10:27:27   
Bethany
Женски, каде ги наоѓате тие Chicco пелени.
Значи ние се вративме на Дајперс 5, ама катастрофа , не само преку ноќ, туку и денски пропуштаат.

Па пак земав сабајле од Пуфисот 5, тие се поголеми од Дајперс 5. Уште тие Чико да ги најдеме да пробаме или веќе не знам.

Бекутанот ми беа за никаде. Моделот е за поголеми дечиња во мешето, и му стојат многу големи (бр.5), башка и се осеќа мочката мислам преку пелената, иако не е ни полна. Не ми се допадна.

Непосредна врска до пораките: 1541
24.11.2012 10:37:20   
eli07
Chicco gi ima vo Enci Menci jas od tamu gi zemav.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1542
30.11.2012 23:19:28   
zzaa
koristam BELLO 250 den 40 peleni i sum pre zadovolna ponekogas cenata ne znaci nisto

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 1543
1.12.2012 9:19:56   
Cipi Ripi

ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa

koristam BELLO 250 den 40 peleni i sum pre zadovolna ponekogas cenata ne znaci nisto

zzaa Од каде ги купуваш ове пелени?

(Одговор на членот zzaa)
Непосредна врска до пораките: 1544
1.12.2012 9:57:24   
zzaa
gi kupuvav od princ vo cair sto e no gi nema tamu veke 2 meseci sega gi kupuvam od edna prodavnica za peleni i prodavnicata se vika pelena a se naoga na jaja pasa vo cair ako odis od bitpazar nakaj cair e od leva strana i ima od nadvor izneseno peleni ke ja vidis nema utka,a po malite gradovi gi ima i vo aptekite ja sum od istocna makedonija koga odam kaj mojte na gosti gi zimam od apteka

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 1545
1.12.2012 10:16:39   
belabela
Ke te zamolam da mi kazes cie proizvodstvo se i dali se meki tenki i so rasteglivi lepenki cenata smesna e

(Одговор на членот zzaa)
Непосредна врска до пораките: 1546
1.12.2012 10:23:32   
zzaa
sega bas vidov na pakuvanjeto turski se a se meki i tenki i dobro aporbiraat ne mi se ima deseno da protece vo tekot na nokta a da cenata e smesna vo sporedba so drugite,mene edna drugarka mi gi preporaca i eve nie si gi koristime 9 meseci i sum zadovolna neznam da stavam slika da ti pokazam kako izgledadat

(Одговор на членот belabela)
Непосредна врска до пораките: 1547
1.12.2012 12:11:00   
Bethany
еве јас ги најдов на овој линк тие Белло пелени, а ги имам видено тука по магацините, никогаш не ми падна на памет да пробам, да не кажувам дека сега сме пак на Пуфис, од 10 ноќи пропуштаат 2 пати, не е страшно. user posted image

Линк за Белло пелени:
http://pelpet.biz/sr/category/higijenski-ulosci/5

(Одговор на членот zzaa)
Непосредна врска до пораките: 1548
1.12.2012 13:40:10   
Ring
Od Pampers imam koristeno Sleep&Play - katastrofa i Premium Care - odlicni
Vcera mm kupil Activ Baby i se isto dobri, ama koga ke fatam celi se zo zrnca od gel....i drugi peleni imaat gel , ama ne se oseka tolku , ova kako pesok da fakam user posted image
Inaku si koristevme Daipers i se super....mazot mi go nacekal Pampersot eftin pa zemal , ovaka se dobri , ama toa gelot mislam deka na gazeto tocki i pravi user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1549
4.12.2012 12:56:53   
Ring

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mimushka

значи заклучивме дека Хелен Харпер пелени нема во Скопје?
Јас не можам да најдам.

Helen Harper vidov vo Zegin , imase mali pakuvanja izlozeno, sigurno ima i golemo
Samo ne prasav za cena , imase strasna guzva

Непосредна врска до пораките: 1550
Страница:   <<   < Претходна страница  60 61 [62] 63 64   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  60 61 [62] 63 64   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?