|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
25.12.2012 13:45:30   
anaana
ohrid gi ima vo market Tamaro. ama nemase 4ka cekam da dobijat. ne sum gi koristela ama sakam da gi probam

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1601
28.12.2012 11:31:37   
eli07
Konecno probav pelena Helen Harper na proba mi dadoe edna i mozam da kazam deka ne se losi, imaat ubavi lepenki i odpozadi i od strana malku se podlebeli od Pampersot.Mi propusti malku sabajlevo duri nakaj 6h koga se iskaka bebco, ama vprocem nas sekoja pelena ni propusta preku nok :( Prasav vo Skopje gi ima samo vo Turbo market vo Dracevo sproti Zegin bil marketot negde kaj pazarot.Se nadevam ke se snajdete :) Jas gi naracav sega od Veles pa posle ke gi baram vo marketov.

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1602
28.12.2012 11:34:54   
eli07
imaat ubavi lepenki i odpozadi i od strana malku se podlebeli od Pampersot.

Upppps gresno se izraziv..:) Sakav da kazam ubavi i rasteglivi se i od pozadi i kaj lepenkite :)

(Одговор на членот eli07)
Непосредна врска до пораките: 1603
28.12.2012 15:33:37   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: eli07

Konecno probav pelena Helen Harper na proba mi dadoe edna i mozam da kazam deka ne se losi, imaat ubavi lepenki i odpozadi i od strana malku se podlebeli od Pampersot.Mi propusti malku sabajlevo duri nakaj 6h koga se iskaka bebco, ama vprocem nas sekoja pelena ni propusta preku nok :( Prasav vo Skopje gi ima samo vo Turbo market vo Dracevo sproti Zegin bil marketot negde kaj pazarot.Se nadevam ke se snajdete :) Jas gi naracav sega od Veles pa posle ke gi baram vo marketov.

Конечно се наоѓаат и во Ск, јас одма си порачав и утре ќе ги имамuser posted image Ај баш да ги пробам на далеку прочуените Хелен Харпер памперси

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1604
1.1.2013 10:04:09   
Ikana
Конечно успеав да и ги сменам Памперс Премиум со Памперс Актив бејби 4 или 4 +...Ни се погодија, не пропуштаат и ми одговара цената, со тоа што земам или од пакувањето со 74 пелени или од тоа со 82....ни трае околу 2 до 3 недели.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1605
1.1.2013 19:19:12   
meU87
Од Виолета не се откажуваме дефинитивно. Ве читам дека ноќно време ви пропуштаат пелените, нас досега ни се има случено да ни пропуштат навечер се на се 5-6пати, ништо повеќе. Инаку последно менувам пелена во 22:30-23ч и сабајле дури накај 9ч.
Ми кажаа да не ја будам преку ноќ за да и менувам пелена за да не ја расонувам , а и да не ја навикнам така, зошто понатаму ќе ми било потешко.
Сега сме на 2ка, но сметам дека е време да преминеме на 3че иако почнува од 6кг па нагоре, а ние сигурно немаме 6, но некако ми стојат кнап овие 2ката.
Се мислев за Дајперс но некако не ми се ризикува, зошто од памперсот се нафрли многу лошо, огромни пликови и едвај излеговме на крај , дури после месец дена и се повлече црвенилото.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1606
2.1.2013 11:40:32   
Sandric
Violeta i mene mi bea zakon, jas go izrasnav deteto so niv. Dajpersot ti se po tesni od Violeta, ako deteto e so positoki kolkovi moze da ti propusta od strana

(Одговор на членот meU87)
Непосредна врска до пораките: 1607
7.1.2013 11:21:00   
anaana
eve me i mene so iskustva od pelenite helen harper. zadovolna sum iako seuste navecer i stavam pampers - ova bidejki gi kupiv i toa golemo pakovanje 99 peleni. pa sega ke i gi stavam na vecer. incace eve edna nedela gi koristam i do sega ne mi propustile. gi najdov vo ohrid na dve mesta. na ednoto bea 50 peleni 469den. a na drugoto nekade okolku 490. i dvete ceni se ekstra :))

(Одговор на членот Sandric)
Непосредна врска до пораките: 1608
7.1.2013 12:00:49   
lilicka
anaana bas super sto vi se pogodile,mm ovoj pat zemal Violeta 5ka vaka se okii mekii so lasticinja samo sto se desava nekogas da propustat......sledni se posle ova Helen.h......aman vekee!

Непосредна врска до пораките: 1609
7.1.2013 12:18:30   
anaana
ostaj veke so ova pelenive. se nadevam deka ke i sme mnoooogu blagodarni na Anet za pelenive :))) zasega se super se nadevam deka taka i ke ostane. cenata im e ekstra za razlika od pampers (99 peleni 1356den vo Tinex tolku gi kupiv).
taka da sega za na vecer ke gi trosam pampersot a preku den helen harper. posle ako se pokazat kako sto se pokazaa do sega ke si gi kupuvam samo niv.
vo marketive vo ohrid ima samo 3ka 4ka i 5ka.

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 1610
7.1.2013 14:34:48   
Annet
milo mi e,samo jas ne gi izmisliv i mene mi gi kazaa..:))
Koj probal,znae,koj ne probal ,neka proba, ihihihih
nema 6ka,se nadevam ke gi koristime do kraj,bar do letosaka,dur se odvikneme.neznam kako ke bide..

< Поракaта ја уредил Annet -- 7.1.2013 14:35:49 >

Непосредна врска до пораките: 1611
7.1.2013 16:34:03   
Cipi Ripi
Ние сме си пак на Кан бебе. Нема Хелен Харпер во Скопје, ама изгледа се истите што ги прават Кан бебе.

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1612
7.1.2013 17:36:46   
lilicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci RR

Конечно се наоѓаат и во Ск, јас одма си порачав и утре ќе ги имамuser posted image Ај баш да ги пробам на далеку прочуените Хелен Харпер памперси

Luci zema li Helen.H???

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1613
7.1.2013 18:17:02   
Annet
can bebe sum kupila ednas i nikogas poveke,nemaat vrska so H.H,znaci moze da kazam deka se mnogu klasi ponisko od HH.na nekoj mu odgovara ama mene ne,neznam dali e istiot proizvoditel na H.H e Onteks Tr

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 1614
7.1.2013 19:12:04   
Gwendolin
user posted image Се изнапишав, се изнапишав и ме мрдна бебулево и си исклучив додека си ја прегледував пораката. Ај пак да си прашам сега. Мамички кои пеленки би ми ги препорачале, ама да се еластични позади, на грпчето мислам еластични. Мм случајно видел од Белло пелените и ги зел ради цената (260 ден. за 44 пелени). Ок се, меки, тенки, ама не се еластични позади и ми пропуштаат баш од таму, а сега е поактивна бебушка и ми требаат други, еластични. Ако напишам уште еднаш еластични сигурно ластик за гаќи ќе ми предложите user posted image user posted image . Знам за Памперс, ама барам поефтинки, зашто буџетот (домашниот, не државниотuser posted image ) не дозволува Памперсирање, па нешто да препорачате освен нив. Порано користев Can bebe ( денес дознав дека се читале Џан бебе) ама последен пат земав некое шкарт паковање од 50 и нешто пелени и тоа од Зегин од каде што ги земав стално и ми пропушташе ама буквално секоја пелена и почнуваа да мирисаат веднаш од како user posted image ќе се помочкаше, а не па да требаше да седи саат или два со иста пелена (мин. 10 на ден менував)...А за Хелен Харпер не ми се оди од Ѓорче до Драчево, ако донесат поблиску некаде, би пробала. Ете пак се изнапишав, се извинувам ако трескав глупости (неспиена, кафе непиена), ама битно напишав за шо седнав да пишувам.

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1615
7.1.2013 19:41:05   
kikicka
Јас имам пишано,дека памперсот ако има кој да ви го донесе од Бугарија е многу поефтин. Значи 120 пелени 5ка се 1500 ден. Скоро од сите бројки имаат џамбо пакување така да распрашајте некој кој често оди таму. Убави се ние ги користиме и незнам кога последен пат сме купиле плени,се заборавам дури.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Gwendolin)
Непосредна врска до пораките: 1616
7.1.2013 20:14:10   
eli07

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Јас имам пишано,дека памперсот ако има кој да ви го донесе од Бугарија е многу поефтин. Значи 120 пелени 5ка се 1500 ден. Скоро од сите бројки имаат џамбо пакување така да распрашајте некој кој често оди таму. Убави се ние ги користиме и незнам кога последен пат сме купиле плени,се заборавам дури.

Kikicka a kakvi se Pampersot sto ti gi nosat? Dali se Polski ili drugo proizvodstvo? Posto Polskite koi gi imame i ovde ne se bas najnaj...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1617
7.1.2013 20:20:09   
kikicka
Ама ич незнам какви се, еднаш барав на кутијата и не пишеше. Дали јас незнам каде да гледам или воопшто не пишува. Сега ќе одам пак да барам па ке ви пишам. Инаку не претонува Л. Освен ако не испие 500мл. чај и млеко пред спиење.што е нормално со било која пелена.

Kikicka a kakvi se Pampersot sto ti gi nosat? Dali se Polski ili drugo proizvodstvo? Posto Polskite koi gi imame i ovde ne se bas najnaj...

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 1618
7.1.2013 20:25:00   
kikicka
Видовuser posted image
На едната кутија пишува Русија ,а на другата кутија Полска.

Непосредна врска до пораките: 1619
7.1.2013 20:31:27   
eli07
Kikicka izvini.... a i Ruskite i Polskite ti se od Bugarija? Ima li nekoja razlika vo kvalitet megju niv t.e dali imas primeteno nekoja razlika..

Непосредна врска до пораките: 1620
8.1.2013 11:15:11   
sandriana RR
Девојчиња, во Карфур пак има акција на турските пелени што ги пофалив пред некој месец Goodbaby - 300 денари се пакување (4ка-50 парчиња, 5ка-44 мислам дека има). Минатиот пат кога ги начекав,купив за проба, бев скептична, ама се покажаа одлични и дење и ноќе. Денес мм пак ги начекал, па земал залиха user posted image . Кога ги нема нив- најчесто сме на Дајперс, поретко Памперс актив бејби.

Непосредна врска до пораките: 1621
8.1.2013 11:34:50   
kikicka
Да и двете се од Бугарија. Последната кутија што ја порачавме ,беше со различен дезен а и мислам дека по добри беа од претходните. У главном се добри,што знам не сум се пожалила оддамна од пелени. Имав пишувано дека Македонските памперс се каде каде по различни со Бугарските и Хрватските.
Така да откако дознав за овие,незнам од кога не сум купила Македонски памперс.Руските тешко се начекуваат, до сега 2 кутии се погодиле Руски а другите 5 се скоро сите Полски. мада да немам замерка,како што кажав детето ако се напие 500мл течност пред спиење од било која пелена ке се направи утоп.
Ем се поефтини ем се подобри.

Kikicka izvini.... a i Ruskite i Polskite ti se od Bugarija? Ima li nekoja razlika vo kvalitet megju niv t.e dali imas primeteno nekoja razlika..

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 8.1.2013 11:39:09 >

Непосредна врска до пораките: 1622
8.1.2013 11:40:12   
Cipi Ripi

Да и двете се од Бугарија. Последната кутија што ја порачавме ,беше со различен дезен а и мислам дека по добри беа од претходните. У главном се добри,што знам не сум се пожалила оддамна од пелени. Имав пишувано дека Македонските памперс се каде каде по различни со Бугарските и Хрватските.
Така да откако дознав за овие,незнам од кога не сум купила Македонски памперс.Руските тешко се начекуваат, до сега 2 кутии се погодиле Руски а другите 5 се скоро сите Полски. мада да немам замерка,како што кажав детето ако се напие 500мл течност пред спиење од било која пелена ке се направи утоп.

Кикичке па вие уште сте со пелени? Ајде одвикнувај те се. Доста е, паре су скупе.

Непосредна врска до пораките: 1623
8.1.2013 11:54:19   
kikicka
Скупе су паре....ама госпожава мала,сега не сака да седи во нокшир.
незнам што е проблемот,летото за малку да се одвикнавме ама ништо преку нок,наеднаш не сакаше нокшир да види. И така ја оставив,сега за сега.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi

Кикичке па вие уште сте со пелени? Ајде одвикнувај те се. Доста е, паре су скупе.

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 1624
8.1.2013 12:01:40   
meU87
Ние од почеток сме со Виолета, презадоволна сум. Но, сега го сменивме бројчето, преминавме на 3ка, и приметувам дека последните неколку дена ми пропуштаат. Навечер не ја пресоблекувам, па наутро ми е мокра на половините, што воопшто не ми се допаѓа.
Ти се од 4-9кг, ние имаме 5500кг, па мислев дека се ок за нас, зошто 2ката ни се тесни. Изгледа ќе мора и преку ноќ да се пресоблекуваме.

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 1625
Страница:   <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?