Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ee konecno i nie da piseme na ovaa tema 08 casot tarana so sirenje 10 casot uzinka 1 plazma crickase i 5 zrna aronija 12 casot mleko 250 ml 15 casot rucek gravce, spanjak i 2 laz pavlaka 17 casot uzinka pola jabuka i 1 mandarina 19 casot vecera palenta so sirence i svezi pecurki 22 casot mleko za dobra nok 250 ml
za cell den ispi 250 ml voda i 200 ml sok od aronija razreden so voda 1 godina i 1 nedela
Значи одсекогап ми биле интересни комбинацииве твои..ама знам дека беше од Италија нели..
ние денес:
доење доручек - кајсија и круша ужина - банана ручек - спанаќ со кисело млеко ужина - сутлијаш вечера - гриз и ванила АД млеко за добра ноќ
цел ден пиеше цеден сок од портокал и малку чај и вода
You don''t have to be perfect to be a perfect parent.
ee konecno i nie da piseme na ovaa tema 08 casot tarana so sirenje 10 casot uzinka 1 plazma crickase i 5 zrna aronija 12 casot mleko 250 ml 15 casot rucek gravce, spanjak i 2 laz pavlaka 17 casot uzinka pola jabuka i 1 mandarina 19 casot vecera palenta so sirence i svezi pecurki 22 casot mleko za dobra nok 250 ml
za cell den ispi 250 ml voda i 200 ml sok od aronija razreden so voda 1 godina i 1 nedela
Значи одсекогап ми биле интересни комбинацииве твои..ама знам дека беше од Италија нели..
ние денес:
доење доручек - кајсија и круша ужина - банана ручек - спанаќ со кисело млеко ужина - сутлијаш вечера - гриз и ванила АД млеко за добра ноќ
цел ден пиеше цеден сок од портокал и малку чај и вода
hehe adrijance greska si od tuka sum receptot jas go obozavam za mene inaku od bt og gazdite koi 15 godini ziveele vo italija taka da si pogodla nesto poz
Jas go pravam grizot so vanilin seker i epten e vkusen ....plus moze bananka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak
Andriance,griz I vanila?Kako da stokmam vakvo nesto?
Оф срце, ја купечко..на Хумана...ама некаде Калипсо во еден свој рецепт за домашен пудинг имаше мислам напишано дека може маааалку ванилин шеќер?? па во комбинација со гриз би било финко а?
Ужинка - тортица (ако сака) Вечера - палента или лепче со кисело млеко
До сега има испиено 300 мл сок од портокал, моркови и киви (од соковник), пола цеден лимон чист без вода и шеќер.
Ние денес: 07.30 - 100 мл млеко 09.30 - овесни снегулки со јогурт - Хумана пудинг од ванила + мелена плазма 14.30 - морков,тиквица,пченка со пилешко - Фрутек праска со ориз 19.30 - лебче со путер и кашкавал 21.30 - 200 мл млеко Цел ден околу 250 мл цеден сок од портокал и мандарина и 300-350 мл сок од круша (купечки) разредено со вода. 12 месеци и 26 дена
Мамички а какви сокови им давате на децата? Јас купувам за неа само 100% на Нектар, ги има повеќе вкусови. Бевме на Хипп до 1 година мислам доста беше. Па не и стасува по едно на ден веќе, само трчавме по сок.
Elenak jas pretezno i pravam svezo isceden,poeftino e i po kvalitetno,sekogas si imam ovosje doma,dovolna e edna jabolka i eden portokal,ili kiva,cveklo...i iskaca sigurno okolu 150-200 ml.. Mislam deka ti e bolje od postojano trcanje po kupecki sokovi.. Inaku od sokcinja i davam samo na Fruktal 100%...
доење јаболко и банана со 4 вида семиња прелиено со сок од портока ( ми беше густо) животиснко царство компир со брокула карфиол и малку морков пашканат и магдонос со хималајска сол зготвено на пареа мф мф сутлијаш печена тиква со млеко и плазма 200мл АД за добра ноќ
во тек на цел ден цеден сок од портокал
Мамички а какви сокови им давате на децата? Јас купувам за неа само 100% на Нектар, ги има повеќе вкусови. Бевме на Хипп до 1 година мислам доста беше. Па не и стасува по едно на ден веќе, само трчавме по сок.
Ние се подобривме кога станува збор за исхраната ...можеби од малата настинка тогаш не јадеше јас многу испаничив , но се средува по малку .... вчера : во градинка јадел само ручек (гравче ) во 15:30 --200мл сок од цвекло, 2 портокали и морков (свежо цеден) 16:30- леќа со 1 кришка леб 18:00- 150 мл млеко 19:00 - сок од 2 цедени портокали 21:00- кришка леб со маргаринче и јогурт 22:00 - 250 мл млеко во текот на ноќта стана уште два пати за млеко мислам дека сега засега после тоа нејадење што го правеше ова е сосема доволно ... имаме 1 и 4 месеци
200 мл АД млеко Доручек: тарана со рендан кашкавал и јогурт Ужина: Каша од кајсија Ручек: Леќа со морков и кромид Ужина: Јаболко, банана и плазма кекси Вечера: Чоколино со кравјо млеко
Цел ден испи околу 250 мл чај од портокал, јаболко и шипинки, и околу 200 мл вода.
Vcera: 07.00 - 100 ml mleko 09.00 - peceno lebce so puter i kaskaval - domasen sok od borovinki - praska od kompot so pola banana 14.30 - pire od kompir i vareno telesko meso so morkov - plazma biskviti,ceden sok od portokal i mandarina 19.00 - Nestle zob i suvi slivi so mleko - na gosti nekolku smoki,parce kaskaval 21.00 - samo 100 ml mleko pa zatoa vo 00.30 uste 100 ml i nananje do 08.00 sabajle. Uste 3 dena 13 meseci
пиеше цеден сок од портокал и мадарина
Денес: лажица мед банана, млеко и овесни снегулки еден портокал и половина бисквита сарми со кисела зелка за ужинка пак некое овошје за вечера планирам лепчиња со јајца и сирење и јогурт
22 месеци
< Поракaта ја уредил Calypso -- 25.1.2013 15:50:57 >
Денес: Појадок - лешник чоколино со млеко Ужинка - домашна кифлица Ручек - тарана со морков, пиперка, кромид, домат и пилешко Ужинка - праска, банана и плазма на праченца Вечера - лебче со путер 200 мл млеко за нанање Цел ден многу сок од јаболко Утре 13 месеци
Nikako da najdam vreme barem ednas da pisam vo ovaa grupa :) 240 mleko banana polneta piperka so zelencuk nekoja biskvita kiselo mleko so lebce nekolku zalcinja od na mama tostot samo so sirenje 240 mleko za dobar son
denes ruckase 05 cicanje 07 cicanje 9:30 zitarici so jogurt 11:30 ceden sok od portokal ,morkov i jabolko 200 ml 15 oslic so morkov,kompir i kromid(sabota ni e den za riba) 17 jabolko malku grickase 19 cokolesnik so nestle junior 20:30 cicanje i sega zaspa porano od obicno 13 meseci i 1 den :)