Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Zenski imate li sllusnato za ova napivka sega procitav na net,ili ako ima nekoj iskustvo neka pisa.Vo 200 mi topla voda se stava pola lazicka cimet da stoi 10 min posle se dodava 1 lazicka med,i se pije sekoe utro na gladno i navecer pred legnuvanje.Go zabrzuva metabolizamot.I za eden mesec se slabe 4 kg,jas ke pocnam od vecer pa za nekoja nedela ke pisam so kako ima efekt.
Eve sum....da da jas piev i se se tokmam da pocnam pak za eden mesec oslabev 4 kg,jadev naj normalno pred spienje samo vo 200 ml voda stavav edna mala lazica cimet,ja ostavav nekolku minutki da otstoi pa dodavav golema supena lazica med...i go piev na eks Mnogu ubavo se cuvstvuvav,navecer super spiev ,i si oslabev... Ete probajte arno me potsetivte da pocnam od vecer
Zenski imate li sllusnato za ova napivka sega procitav na net,ili ako ima nekoj iskustvo neka pisa.Vo 200 mi topla voda se stava pola lazicka cimet da stoi 10 min posle se dodava 1 lazicka med,i se pije sekoe utro na gladno i navecer pred legnuvanje.Go zabrzuva metabolizamot.I za eden mesec se slabe 4 kg,jas ke pocnam od vecer pa za nekoja nedela ke pisam so kako ima efekt.
mila vnimavaj so cimetot ima vlijanie na menzisot ,nz sto tocno ama znam deka so pomos na cimetot se odlozuva menstruacijata ili se namaluva obilnosta ne me rzi za zbor ama imam slusano od postari zeni nesto sl.sepak rasprasaj se podobro da ne iskompliciras nesto,mozebi ne e nisto obicna glupost ova sto go pisav sepak konsultiraj se pozzzzzzzzzzzzz
Eve sum....da da jas piev i se se tokmam da pocnam pak za eden mesec oslabev 4 kg,jadev naj normalno pred spienje samo vo 200 ml voda stavav edna mala lazica cimet,ja ostavav nekolku minutki da otstoi pa dodavav golema supena lazica med...i go piev na eks Mnogu ubavo se cuvstvuvav,navecer super spiev ,i si oslabev... Ete probajte arno me potsetivte da pocnam od vecer
Fala ti mila na brziot odgovor pocnuvam i jas od vecer.
mila vnimavaj so cimetot ima vlijanie na menzisot ,nz sto tocno ama znam deka so pomos na cimetot se odlozuva menstruacijata ili se namaluva obilnosta ne me rzi za zbor ama imam slusano od postari zeni nesto sl.sepak rasprasaj se podobro da ne iskompliciras nesto,mozebi ne e nisto obicna glupost ova sto go pisav sepak konsultiraj se pozzzzzzzzzzzzz
duso vo isto vreme sme pisuvale,bas za toa citam sega na net i procitav deka imalo dva vida na cimet ednoot e za kratko trajna upotreba drugiot moze da se upotrebuva sekoj den,jas doma si go koristam toj od MAKS STRUMICA,a koj e najdobar neznam ajde ke istarzuvam sute malku belki ke najdam nesto.
ne me drzi za zbor no rasprasaj si nekoi postari zeni bidejki e ova nekoi si babini lekovi,ili pobaraj na net:cimetot kako lek,ili cimet i menzis , nesto pod toj naziv, bas bi sakala da sum jas vo zabluda,no dokolku najdes nesto informiraj me oki?? pozdrav4e
Е па женски, овако више не иде. Јас од утре почнувам со кардиолошката диета, ќе плачам, ќе корнам, ама ќе ослабам!!! Колку не има сега што ќе се диетишеме?
Ммбуцко за тебе. Ќе дојдеш и до 70, само биди упорна и решителна како што почна.
Икана, и ти во диеташките? Тоа треба- решителност, да ти се смачи веќе па ќе издржиш.
Абре жени, јас чекам понеделник и знаете што убаво ми доаѓа, сум решена, ама се припремам психички овие денови дека нема храна, нема храна, нема храна , па да не ми дојде ко шок
Ама убаво друшто се насобрало, ќе има резултати сигурно! Поздрав женски .
Bravo za resitelnosta kaj da e ke stigne i nasiot ponedelnik jas denes se najadov hamburgeri vo b.king neli posle nema da smeam se spremam bozem vo pustina ke odam pa nema da ima hrana ah ah znam sto idiot sum jas ama aj valda ke mi dojde pamet.Sakav za cimet da spomnam jas koga ko piev nego pocnav i drugi raboti se naednas dali od toa bese ili slucajnos ja dobiv prvata menstroacija po porojgaj po samo 2meseci i mi bese strasno obilna sepak jas sum za cimetot zatoa mi ja ubiva zelbata za blago i taka se custvuvav mnogu ubavo deka si pravam nesto ubavo za mene i toa me ispolnuvase.Da ne go zaboravite i zeleniot caj samo neznam dali ide so vasava dieta jas i nego go piev,eeeeee tolku maka i posle se otide u voda sega jovo na novo.Cel mesec ovi raboti gi pravev i nacin na ishrana smeniv i cel mesec ne mrdase vagata,pa ja pocnav un-dietata pa duri po dve nedeli pokaza 2kg,pa pak ne mrdase 2nedeli pa posle naednas 2nedeli.i posle sleduvase ekspresno vrajkanje na tie famozni 4kg.Ajde se citkame zeni pozdravce
Денес прв ден диета, ептен не можев без шеќер кафето па ставив онака минимално на работ од лажичката, морав! Сега едно јаболко ќе изедам Јас лани многу ослабев со Обединети нации диетата. Кога си дојдов од болница после пораѓај имав околу 85 кила, со диета симнав 10 кила и после тоа уште 5кг од трчкарање навака натака со бебето. Сега имам 70, а висока сум 174цм, па и 5 кила само да симнам пак ќе бидам задоволна со кардиолошкава. Ајде кураж женски, ќе издржиме!
*Заборавив да кажам дека тогаш и пролет фати, п амногу се движев со количката шпартав по 2км дневно и повеќе! Е сега не знам колку ќе се движам, по дома со М цело време ми е турбо. А ОН ја држев 2 месеци, март и април, и ете се покажаа резултати, а потоа во тек на 7 месеци уште 5 кила се стопија.
< Поракaта ја уредил Ikana RR -- 2.2.2013 9:06:57 >
Икана, ако не можеш да пиеш горко кафе, мислам дека кикичка имаше пишано дека она става мед во кафето. Јас сатавам малтекс, затоа што сум алергична на мед. Шеќер немам внесено 2 недели веќе. Ни чоколадо, ни кафе со шеќер, ништо благо. Резултат - уште нема
Ikana ama ic ne se sekiraj za sekerot. Mene muz ama sekoj den koga vari kafe mi stava po malku sseker, demek a be greota si kaj ke go pies kafeto takvo :)))))). Sabajle vaga vika 80,8 juhuuuuuu. E sega jas za dorucek radi stolica i moite mi dobieni hemoroidi od poroduvanjeto od ovosje izbrav 2-3 kivi. Od sabajle prvo si pijam kafe da se osvestam, pa posle natakaovoshjeto. Za mesoto si najdov super nacin za spremanje: melenoto junesko meso go mesham so malku zacinaj, pravam od nego mali topcinja i gi varam vo okolu 400ml voda vo koja imam staveno malku zacinal. Za 10 min e gotovo i go jadam kako supa. Super e i zasituva......Pazi se 70-ko ke te stignam :))))))) (visoka sum 180)
Super...bravo mmbucko. Znaci 3 kila za 4 dena taka?..toa e odlicno lelel ajde uste denes i utre krkenzi i od ponedelnik i jas na kardiolsokata. Prvite kila spagaat polesno zadrska na tecnosti vo organizmot,tkivata, megutoa sepak koga ke vidis minus na vaga i taka brzi rezultati ehee i tek kako e motiviracki pa neka e i samo voda :D
ИЗВОРНА ПОРАКА: mmbucko
Ikana ama ic ne se sekiraj za sekerot. Mene muz ama sekoj den koga vari kafe mi stava po malku sseker, demek a be greota si kaj ke go pies kafeto takvo :)))))). Sabajle vaga vika 80,8 juhuuuuuu. E sega jas za dorucek radi stolica i moite mi dobieni hemoroidi od poroduvanjeto od ovosje izbrav 2-3 kivi. Od sabajle prvo si pijam kafe da se osvestam, pa posle natakaovoshjeto. Za mesoto si najdov super nacin za spremanje: melenoto junesko meso go mesham so malku zacinaj, pravam od nego mali topcinja i gi varam vo okolu 400ml voda vo koja imam staveno malku zacinal. Za 10 min e gotovo i go jadam kako supa. Super e i zasituva......Pazi se 70-ko ke te stignam :))))))) (visoka sum 180)
A za seker dokolku nemozete kafe bez seker, moze da koristite stevia luks( priroden zasladuvac koj ne e steten kako natrenot) a sodrzi 0 kalorii. sega gledam go ima veke i vo Mk, vo zegin mislam deka go imaat. eve slika vaka izgle3da a moze i na google ad procitate poveke