Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 27.1.2013 23:10:36
Melanija RR
sibela кој ден од циклус ти е?Јас кога сум била бремена а сеуште не сум знаеле околу 27-28 ден односно тогаш се вгнездувало сред ноќ ме разбуди таква голема болка во јајници што одвај отидов во вц, по 5 мин ми помина. И кога ми се потврди бременост исто една ноќ ми се слуќи истото,ми дадоа да пијам магнезиум и болката не се потврди.
Се надевам ќе си ги видиш сега твоите
Anne^ фала на прашање ,добра сум и чекам уште 1,5 недела да одам на контрола на 12 недела И сеуште останува она дека некои симптоми на бременост не ни имам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 28.1.2013 2:21:18
Anne^
Дај боже да си добра Симптоми како симтмоми, а биле а не биле сега веќе исто ти е! Нема потреба да ги бараш и да мислиш дали си бремена или не сега веќе не ти ни требаат јас мислам дека подобро би ти било без нив Ве гушкам и тебе и бебулетоо
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 28.1.2013 13:40:06
Kolachence
Mnogu ste mi pozitivni na ovoj forum, pa zatoa resiv i jas da vi se priklucam. Melanija RR, ako moze da me stavis i mene na spisokot. Nareden termin za dobivanje, odnosno za nedobivanje, mi e na 23 fevruari.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 28.1.2013 16:35:51
Melanija RR
Anne^ те и ние тебе и чекаме да ни се приклучиш во бебешките теми
Kolachence и за тебе и те додадов на списокот погоре и што побрзо да се бришете од списокот па сите во списокот тој со сина и розева боја
Овде никогаш не сме сами
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 28.1.2013 16:37:29 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 29.1.2013 18:18:06
alai
zdravo rr eve mene denska napraviv test i toa mi izleze negativen mi bese loso i zatoa rekov daj da vidamm no nistoo no pak ve prasuvam mozi e ranoo da izleze na testot tamu kade sto go kupiv mi rekoja deka mozelo odma poslem zacnuvanje da [pokazit sto mislete vie mozi e rano ve molam za vase mislenjee ve sakam se nekako imav nadez deka ovaj mese c ke bideeee a inace na 5 treba da dojde a to sto mi podranuva znaci na 3 ve molama za mislenje mwaa
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 31.1.2013 11:59:45
Melanija RR
Cvekelencule честитки што ти рекоа за цистата ?
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 2.2.2013 15:48:19
Cvekelencule
Fala mamicki za cestitkite kaj site neka dava gospod vakva iznanduvacka bremenost. Jas sum seuste vo sok posto ne palnirav da bidam trudna ama ete se sluci i sega ke si go nodam jas sum mnogu, isplasena posto dvete bremenosti mie bea teski so visok pritisok, so mnogu resko poroduvajne ama ke se izdrazi nekako i ovaj pat. Vtoroto dete mie mnogu malo imame samo godina ipol kako ke se snajdam samo eden gospod znaj .A sega eve pocnuva da mi se gadi i sum neraspolozena i mnogu ispalsena i mnogi palcam mie strav da ne si gi zapostavm decata i taka mamicki dobro e so postoi ringeraja pozdrav do site
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 2.2.2013 19:40:18
ena3
Cvekelencule , честитки и од мене . Дај Боже третата бременост со лесно да ја поминеш , а за промената на расположението и стравот кој ти се јавува , не се секирај .Тоа е минлив период . Туку , може ли мене некој да ме советува . Минатиот месец добив на 6 јануари , а требаше да добијам на 2 - ри . Една недела откако ми заврши прокрварив и на хартијата имав крвави парчиња како оние кога имам добиено . Направив микробиолошки наод и се е во ред . Вагиналните брисеви исто така се во ред . И добив на 31 јануари ( на 25 - от ден ) .Дали е нормално ова ? Има ли некој вакво искуство да ми каже што се случува ? Дури некои колешки на работа ми велат дека можеби сум имала спонтан , а јас да не приметам . Поздрав
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 2.2.2013 22:39:15
Melanija RR
ena3 ако убаво паметам тоа крварење ти се јави на сред циклус во одприлика плодни денови така што не наведува на спонтам.Единствено ако си имала циклус а си била бремена а и во тој случај нема да биде тоа само еден ден. Најубаво гинеколог да ти го објасни ама не само не е ништо туку баш некои објаснувања да ти каже.Циклус на 25 дена не е нешто необично од 24 дена па натаму се смета за нормално.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 2.2.2013 23:11:06
Мар Мар
Zdravo na site (idni) mamicki . Mnogu mi se dopadna forumot i nacinot na koj zaedno pominuvate niz site teski i ubavi momenti, pa posakav da stanam del od vas. Zad sebe imam edna neuspesna bremenost koja zavrsi so spontan vo 5ta nedela no toa e toa, odime napred. Sega so mm vredno rabotime na . Me interesira dali enkoja od vas imala bolki vo leviot jajnik kako simptom na rana bremenost. ( ne jaki i postojani bolki) Fala
zdravo rr eve mene pak znate predhodno pisav deka na 3 ovaj mesec trebase da mi dojdi no eve 5 sme nema nistoo ima blagi grcevi i idvreme na vreme bolki vo polovinata se nekakooo mie stravv daa napravamm test zoso pred 5 denovi mi pokaza negativnooo ve molam za sovet
Alai Почекај барем уште 5 дена да поминат па потоа направи тест, или, 14 дена откако последен пат сте имале односи. Јас направив7 теста и дури последниот испадна позитивен а тоа беше 14 ден од односи. Тогаш ги видов и тоа бледа линија.
Јас имав јаки болки, но кога бев на гинеколог, покрај бременост ми кажаа дека имам и циста водена на левиот јајник,но таа не е пречка за да не останеш трудна, всушност јас сум останала покрај тоа штосум ја имала а не сум знаела.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Мар Мар
Zdravo na site (idni) mamicki . Mnogu mi se dopadna forumot i nacinot na koj zaedno pominuvate niz site teski i ubavi momenti, pa posakav da stanam del od vas. Zad sebe imam edna neuspesna bremenost koja zavrsi so spontan vo 5ta nedela no toa e toa, odime napred. Sega so mm vredno rabotime na . Me interesira dali enkoja od vas imala bolki vo leviot jajnik kako simptom na rana bremenost. ( ne jaki i postojani bolki) Fala
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 6.2.2013 12:35:12
Melanija RR
alai тестот пред 5 дена си го направила рано ,сочекај до кај сабота-недела
================= Последни трудници Sajna Melanija RR Juki3 Cvekelencule kikicka RR ================ За тест чекаме:
2013 ==============
alai 5 февруари @bebe 15 февруари Anne^ 19 февруари Нивеа 20 февруари myhappiness 20 февруари Kolachence 23 февруари Gardenia 4 март
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 6.2.2013 16:04:26 >