Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 6.2.2013 16:05:52
Melanija RR
Gardenia пази се со настинки и следниот месец е може баш тој месец
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 6.2.2013 17:00:32
Anne^
И јас си бев болничка до вчера, но сепак не дозволивме плодните денови да ми минат :-) така да настинката не ни е причина за да ја изгубиме надежта за две цртки :-)
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 6.2.2013 22:40:02
Melanija RR
alai се додека нема ништо уживај ,колку помалку мислиш на симптоми толку подобро ќе мине време и се надеваме ќе те заборави
Anne^ имаш уште некој ден
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 7.2.2013 10:05:01
bebence19
zdravo eve me mene pak uste malku eve kako cela godina se obiduvame za i pak nisto i ovoj mesec mi docni ama ne se nitu nadevam postojano se povtoruva istoto, veke razmisluvame za se, koga odam na lekar mi vikaat abe moze da e od stres policisticni jajnici ama ne e strasno i pak se obiduvame se nadevame mm e mnogu optimis mi vika ajde ednas imavme ako se sekavate pisuvav koga gi vidovme pa posle ne utvrdi bremenost pa dve nedeli imav postojno krvarenje za da mi kazat deka samo sum se prirodno cistela, posle na kontrola pap test vo red, hormoni vo red (prolaktinot za 1 pokacen mi rekoa ne e problem) mikrobiologija vo red, kako sto rekov sakame da go prosirime ispituvanjeto mm da odi da se proveri a i jas da idam do nekoja od privatnite kliniki da me podetalno pregledaat, a kaj i da procitam pisuva posle godina godina i pol e ubavo da se pocne so ispituvanje, pa kazete mi sovet od kade da pocnam, iskustvo, ili samo da se nadevam i da prodolzime da se obiduvame moze samo da odmoram malku od rabota rabotam sekoj den osven nedela ostanuvam cesto i prekuvremeno, a i se custvuvam premoreno ..............daj te mi nadez i upatstvo od kaj da pocneme sakame samo
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 7.2.2013 11:19:27
Kolachence
bebence 19, cesto zamorot, napnatosta i sl. vlijaat na moznosta za zabremenuvanje. Mnogu e vazno da se obidete da se relaksirate, i ti, i tvojot soprug. Dodeka vo vrska so ispituvanjata,najdobro konsultiraj se so tvojot ginekolog. Nie koga pocnavme da gi pravime ispituvanjata pocnavme od mene, zasto taka mi bese najednostavno... Hormonski status, sledenje na ovulacija i sl. Megjutoa posle toa otkako utvrdivme deka se e vo red kaj mene, maz mi pocna so ispituvanja, spermogram, hormoni... Ti posakuvam mnogu sreke i sto poskoro da si gi vidis
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 7.2.2013 18:05:44
Melanija RR
alai честитки Да имаш најубава бременост
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 8.2.2013 13:14:04
masa
И јас сакам Со првото дете останав бремена буквално од прва,а сега неколку месеци не се пазиме и никако да не изненади .Минатиот месец кога добив и тоа порано се разочарав зошто бев сигурна дека сум бремена,ги имав сите симптони Никој незнае дека работиме на ,а тоа што немам на кого да кажам повеќе ме напнува и не ми оди во полза.Сакам во март за 3-от роденден на ќеркичката да ги изненадам со убавата вест Викендов ми се плодни денови па стискајте палци.Не треба да добијам на 24.
Секако честитки до оние што видоа и дај боже сите други што чекаме да ги видиме овој месец или веќе наредниот за тие што подоцна имаат добиено!
< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 8.2.2013 13:52:30 >
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.