|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - III дел
6.2.2013 14:03:12   
kikicka
Меланија стави ја и Elce во трудници :))

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 276
6.2.2013 14:38:35   
Gardenia
Кај мене ништо ново овој месец,си добив вчера,а и искрено цел месец бев болна со вируси,ај ставете ме на список за 4 март,па ќе видиме

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 277
6.2.2013 16:05:52   
Melanija RR
Gardenia пази се со настинки и следниот месец е може баш тој месец user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 278
6.2.2013 17:00:32   
Anne^
И јас си бев болничка до вчера, но сепак не дозволивме плодните денови да ми минат :-) така да настинката не ни е причина за да ја изгубиме надежта за две цртки :-)

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

Непосредна врска до пораките: 279
6.2.2013 22:32:15   
alai
dusickii i denes nisto nema osven mali grcevi i od vreme na vreme bolki vo polovinata drugo nistooo uffff pomosss nezzz kaj teram m waaaa ve sakammm

(Одговор на членот Anne^)
Непосредна врска до пораките: 280
6.2.2013 22:40:02   
Melanija RR
alai се додека нема ништо уживај ,колку помалку мислиш на симптоми толку подобро ќе мине време и се надеваме ќе те заборави user posted image

Anne^ имаш уште некој ден user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот alai)
Непосредна врска до пораките: 281
6.2.2013 22:58:51   
alai
fala duso moja daj bozeeeeeeve odvaj cekammmm da gi vidamuser posted image ve sakammmm i fala za podrskata

Непосредна врска до пораките: 282
6.2.2013 23:07:01   
Anne^
Има време user posted image
alai стискаме палци за тебе ;)

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот alai)
Непосредна врска до пораките: 283
6.2.2013 23:34:34   
alai
lele dusickii ve sakammmm i daj boze i uste edna informacija imam zgolen apetit ovie denovii to malce mie cudnooo sto mislete za toaaa ve sakammmmm

Непосредна врска до пораките: 284
7.2.2013 10:05:01   
bebence19
zdravo eve me mene pak uste malku eve kako cela godina se obiduvame zauser posted image user posted image i pak nisto i ovoj mesec mi docni ama ne se nitu nadevam postojano se povtoruva istoto, veke razmisluvame za se, koga odam na lekar mi vikaat abe moze da e od stres policisticni jajnici ama ne e strasno i pak se obiduvame se nadevame mm e mnogu optimis mi vika ajde ednas imavmeuser posted image ako se sekavate pisuvav koga gi vidovme pa posle ne utvrdi bremenost pa dve nedeli imav postojno krvarenje za da mi kazat deka samo sum se prirodno cistela, posle na kontrola pap test vo red, hormoni vo red (prolaktinot za 1 pokacen mi rekoa ne e problem) mikrobiologija vo red, kako sto rekov sakame da go prosirime ispituvanjeto mm da odi da se proveri a i jas da idam do nekoja od privatnite kliniki da me podetalno pregledaat, a kaj i da procitam pisuva posle godina godina i pol e ubavo da se pocne so ispituvanje, pa kazete mi sovet od kade da pocnam, iskustvo, ili samo da se nadevam i da prodolzime da se obiduvame moze samo da odmoram malku od rabota rabotam sekoj den osven nedela ostanuvam cesto i prekuvremeno, a i se custvuvam premoreno ..............daj te mi nadez i upatstvo od kaj da pocneme sakame samo user posted image

(Одговор на членот alai)
Непосредна врска до пораките: 285
7.2.2013 11:19:27   
Kolachence
bebence 19, cesto zamorot, napnatosta i sl. vlijaat na moznosta za zabremenuvanje. Mnogu e vazno da se obidete da se relaksirate, i ti, i tvojot soprug.
Dodeka vo vrska so ispituvanjata,najdobro konsultiraj se so tvojot ginekolog. Nie koga pocnavme da gi pravime ispituvanjata pocnavme od mene, zasto taka mi bese najednostavno... Hormonski status, sledenje na ovulacija i sl. Megjutoa posle toa otkako utvrdivme deka se e vo red kaj mene, maz mi pocna so ispituvanja, spermogram, hormoni...
Ti posakuvam mnogu sreke i sto poskoro da si gi vidis user posted image

(Одговор на членот bebence19)
Непосредна врска до пораките: 286
7.2.2013 16:48:15   
alai
dusicki sega samo sto napraviv testtt gi vidov user posted image lelellelele nezzz sto pravammmm kazete dali e tocnoo

(Одговор на членот Kolachence)
Непосредна врска до пораките: 287
7.2.2013 17:05:39   
kikicka
user posted image user posted image Честиткииии за user posted image Радувај се и утре закажи си контрола обавезно!!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот alai)
Непосредна врска до пораките: 288
7.2.2013 17:18:06   
Gardenia
ајјј алаи честитки,user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 289
7.2.2013 18:05:44   
Melanija RR
alai честитки user posted image user posted image user posted image
Да имаш најубава бременост user posted image

Непосредна врска до пораките: 290
7.2.2013 19:32:04   
@bebe
alai, cestitki i so sreka
user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 291
7.2.2013 19:33:34   
Anne^
alai сонцеее user posted image user posted image имај си убава и лесна бременост!! Многу се израдував! Ајде повлечи нога за сите што чекаат user posted image да си ги видат што поскоро :-)

Непосредна врска до пораките: 292
7.2.2013 19:45:48   
Gardenia
Anne ајде сега ти си на ред да не израдувашuser posted image

Непосредна врска до пораките: 293
7.2.2013 20:24:43   
gina
cestitki alai imaj lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 294
7.2.2013 22:10:26   
marija/
alai Честитки мила имај најлесна бременост user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image и секако Anne и од тебе чеккаме убави вести и од сите други рингерајки !!!

< Поракaта ја уредил marija/ -- 7.2.2013 22:12:11 >

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 295
7.2.2013 22:18:54   
Anne^
Амин Боже кај сите user posted image па и кај мене :) кај сите нека дава дедо Боже!

(Одговор на членот marija/)
Непосредна врска до пораките: 296
7.2.2013 22:21:58   
zzaa
alai cestitki i so sreka imaj lesna bremenost

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

(Одговор на членот marija/)
Непосредна врска до пораките: 297
7.2.2013 23:29:39   
kikicka
user posted image user posted image Се фати редот веќе за user posted image , секоја недела оп нова user posted image ца!

(Одговор на членот zzaa)
Непосредна врска до пораките: 298
8.2.2013 10:40:24   
Bogdancanka
alai душо честитки имај си убава и лесна бременостuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот alai)
Непосредна врска до пораките: 299
8.2.2013 13:14:04   
masa
И јас сакам user posted image Со првото дете останав бремена буквално од прва,а сега неколку месеци не се пазиме и никако да не изненади user posted image .Минатиот месец кога добив и тоа порано се разочарав зошто бев сигурна дека сум бремена,ги имав сите симптони user posted image Никој незнае дека работиме на user posted image ,а тоа што немам на кого да кажам повеќе ме напнува и не ми оди во полза.Сакам во март за 3-от роденден на ќеркичката да ги изненадам со убавата вестuser posted image Викендов ми се плодни денови па стискајте палци.Не треба да добијам на 24.

Секако честитки до оние што видоа user posted image и дај боже сите други што чекаме да ги видиме овој месец или веќе наредниот за тие што подоцна имаат добиено!

< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 8.2.2013 13:52:30 >

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 300
Страница:   <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.