Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Nadezda cestitam od srce! Sega uzivaj si i bidi vesela
Lina* bravo za sheste borci na mama i tato! Ti posakuvam se da pomine vo najdobar red i shto poskoro da si gi vidis i ti Neka se mnozat trudnicite na forumot.
Bubble so sreka denes. Da ima mnogu I ti sto poskoro na lista za trudnici!
najprvo se zablagodaruvam za cestitkite od se srce i vi posakuvam najiskreno sekoja od vas da si go dozivee istoto sto i jas da si doceka .oti samo jas znam kako gi pominav 8 god.vo iscekuvanje... a vtoro vi se izvinuvam sto me nemase vcera na forum ama opravdano bese cel den bev vo bitola vo plodnos. cekav rezultat na hcg vo krv i zamislete rezultatot isparna 96.6 vi se veruva? pa zdravje vo ponedelnik odam na eho pozz do site i se citame
najprvo se zablagodaruvam za cestitkite od se srce i vi posakuvam najiskreno sekoja od vas da si go dozivee istoto sto i jas da si doceka .oti samo jas znam kako gi pominav 8 god.vo iscekuvanje... a vtoro vi se izvinuvam sto me nemase vcera na forum ama opravdano bese cel den bev vo bitola vo plodnos. cekav rezultat na hcg vo krv i zamislete rezultatot isparna 96.6 vi se veruva? pa zdravje vo ponedelnik odam na eho pozz do site i se citame
Nadezda cestitam od srce! Sega uzivaj si i bidi vesela
Lina* bravo za sheste borci na mama i tato! Ti posakuvam se da pomine vo najdobar red i shto poskoro da si gi vidis i ti Neka se mnozat trudnicite na forumot.
Bubble so sreka denes. Da ima mnogu I ti sto poskoro na lista za trudnici!
za site.
ete me i mene ....izvadoa 8 jajce kletki....presrekjna sum i zadovolna ....punkcijata pomina vo najdobar red...sega sum so mali bolki vo stomakot megjutoa ke pomine nishto strashno.... ostanuva da se opushtam i da cekam ubavi vesti utre, deka moite embrionchinja ubavo rastat i se razvivaat....edinstveno teshko vo momentot mi e shto treba da pijam mnoooooogu voda... a jas so pienje voda "SUM SKARANA" pozdravche do SITE odam da dremnam malce...se "narabotiv" denes...ahahahahha
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 7.2.2013 12:19:20 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
ИЗВОРНА ПОРАКА: bubble ete me i mene ....izvadoa 8 jajce kletki....presrekjna sum i zadovolna ....punkcijata pomina vo najdobar red...sega sum so mali bolki vo stomakot megjutoa ke pomine nishto strashno.... ostanuva da se opushtam i da cekam ubavi vesti utre, deka moite embrionchinja ubavo rastat i se razvivaat....edinstveno teshko vo momentot mi e shto treba da pijam mnoooooogu voda... a jas so pienje voda "SUM SKARANA" pozdravche do SITE odam da dremnam malce...se "narabotiv" denes...ahahahahha
So sreka dusicke,sega uzivaj a bolkite ke pominat.Moras da pijas voda da ne dojde do otekuvanje na jajnicite,i jas kako tebe sum skarana so vodata ama denovive od pusti strav se pretvoriv vo zaba samo pijam i mockam. Moite bebinja odlicno napreduvaat i vo petok ke bidi transferot
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 5.2.2013 19:34:37 >
jas utre ke gi pustam dvete otpusni pisma od inseminaciite sto mi gi pobara fondot otpusnoto pismo od prvata inseminacija mi bese izguben i prviot pat ne go pustiv denes mi izdadoa novo od taa inseminacija
devojki zdravo i od mene podolgo vreme ne sum pisala ama redovno ve citam cestitki za novite trudnici a za pocetnickite samo pozitivno i mnogu uspeh...moram da prokomentiram za slucajot na ummi anja dr. emilija koja ni imeto ne i go pisuvavte neznam kako taa bolnica funkcionira uste moeto prvo iskustvo pred 12 godini tokmu kaj taa demek dr. prvo edna insiminacija za 2 meseci inf katastrofa od zena lazga na vekot lopov neviden te faka na caka na vreme koga nie so seta zelba sakame i se probuvame a ona prvo ne testira pa ne placka za sekoja sto saka da odi kaj nea dobro neka razmisli....i drugo sto sakav da ve prasam jas veke podolg period sum vo oviee vrati site vie nekako ste mi na nekoj pocetok so po 1 .2 do 3 inf i nedaj boze da stignete do mojte 6 neuspesni dali nekoj ima iskustvo so dr.ORGANGISKI stip nekako me vlece poslem dolgi godini od sistina i nekako i ne sum tolku zdaovolna sakam mislenje za dr, od stip ako nekoj znae
devojki zdravo i od mene podolgo vreme ne sum pisala ama redovno ve citam cestitki za novite trudnici a za pocetnickite samo pozitivno i mnogu uspeh...moram da prokomentiram za slucajot na ummi anja dr. emilija koja ni imeto ne i go pisuvavte neznam kako taa bolnica funkcionira uste moeto prvo iskustvo pred 12 godini tokmu kaj taa demek dr. prvo edna insiminacija za 2 meseci inf katastrofa od zena lazga na vekot lopov neviden te faka na caka na vreme koga nie so seta zelba sakame i se probuvame a ona prvo ne testira pa ne placka za sekoja sto saka da odi kaj nea dobro neka razmisli....i drugo sto sakav da ve prasam jas veke podolg period sum vo oviee vrati site vie nekako ste mi na nekoj pocetok so po 1 .2 do 3 inf i nedaj boze da stignete do mojte 6 neuspesni dali nekoj ima iskustvo so dr.ORGANGISKI stip nekako me vlece poslem dolgi godini od sistina i nekako i ne sum tolku zdaovolna sakam mislenje za dr, od stip ako nekoj znae
Душо жалам за толкуте обиди, се надевам наскоро ке си ги видиш двете цртки,само живи и здрави да сме сите! Јас позади мене имам едно неуспешно инвитро, го праев токму кај др.Органџиски али толку сум задоволна од нивниот пристап,од залагањето така да сега наскоро ќе се спремам и за второ кај нив, и се надевам овој пат ке биде се како што треба!Јас сум презадоволна од нив!Ако имаш некое конкретно прашање може да ми пишеш пп, ќе се потрудам да ти одговорам се што те интересира, гушки!
...samo pozitivno !!! Vi posakuvam na site uspeh i so lesno , da se raduvame site na novite , i na ubavi vesti . p.s. definitivno dolzam ........ve guskam site i veruvajte , so trpenie i pozitivni misli nema kaj da bega uspehot !
zdravo devojki, denes bev remedika pravev eho sve e vo red stavete me na lista od 15 januar pocnuvam so superfakt i porigon inekcijte, da ve prasam sega nesto, koga ke napravam embrio transfer dali moze po moe baranje da ostanam edna vecer deka jas ziveam na 3 sprat vo kuka pa da ne se kacuvam po skali gore dole. sto vikate vie? pozdrav
zdravo devojki, denes bev remedika pravev eho sve e vo red stavete me na lista od 15 januar pocnuvam so superfakt i porigon inekcijte, da ve prasam sega nesto, koga ke napravam embrio transfer dali moze po moe baranje da ostanam edna vecer deka jas ziveam na 3 sprat vo kuka pa da ne se kacuvam po skali gore dole. sto vikate vie? pozdrav
So sreka za ova IVF i da vrodi so 1-2 prekrasno bebcinja. Da te prasam koja doza ce zemas Suprefakt, t.e. so kolku ce pocnes. Jas zemam 0.7 Suprefakt. Moze da ostanes 1 vecer ama da ne ti naplatat mnogu skapo
Devojki da ve prasam so koja doza ste pocnale da se bockate so Suprefakt? Mene mi e 0.7 pa mislam da ne e malku visoka. Moze tie sto pravele dosega da go spodelat nivnoto iskustvo.
so 0.5 mislam deka ke pocnam.taka mislam mi pise vo semata samo so super fakt i poriogon inekcijte ke pocnam so nisto drugo. ne znam zasto vaka? a po E.transfer ke primam li nesto drugo?
Cacisk jas primav 0.5 do ciklus, a posle od koga pocnav so drugite injekcii prodolziv so suprefact 0.3. Kako i da e, stom ti kazale deka treba po 0.7 da primas, sigurno ima pricina.
Ummu Ajna ima terapija posle, antibiotici, vitamini... Ne se grizi i ne se optovaruvaj uste od sega, koga ke dojde vreme se ke ti kazat doktorite.
Cacisk jas primav 0.5 do ciklus, a posle od koga pocnav so drugite injekcii prodolziv so suprefact 0.3. Kako i da e, stom ti kazale deka treba po 0.7 da primas, sigurno ima pricina.
Ummu Ajna ima terapija posle, antibiotici, vitamini... Ne se grizi i ne se optovaruvaj uste od sega, koga ke dojde vreme se ke ti kazat doktorite.
Vi posakuvam mnogu uspeh na site.
blagodaram mnogu na site so sreka i gospod da gi navradi site so bebushi amin