|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - III дел
25.2.2013 9:46:22   
Kolachence
Devojki nisto kaj mene ovoj mesec!
Vi posakuvam na site pobrgu do user posted image ili user posted image user posted image

(Одговор на членот Ummu_Ajna)
Непосредна врска до пораките: 426
25.2.2013 13:06:34   
masa
Значи на мене остана да го водам списоков user posted image Дај боже да бидне па да завлечам нога сите по мене да биднете user posted image .Сеуште немам добидно,но се мислам кај да е ќе добијам...знам дека и во првата чекав да добијам дури и се заграбав тампони и влошки да си имам...не се сеќавам точно какви ми беа болките во стомакот,само знам дека бев сигурна дека ќе добијам user posted image дури и по позитивниот тест одам другиот ден кај гинеколог и му викам на докторот ми касни 8 дена и вчера правев тест испаднаа две црти,ама јас осеќам дека ќе добијам и он ми честита одма а јас уште не верувам,дури кога ме виде на ехо некако почнав да верувам user posted image Само да не добијам,само да не добијам......

(Одговор на членот Kolachence)
Непосредна врска до пораките: 427
25.2.2013 13:28:09   
Melanija RR
masa си поминала низ тоа знаеш дека чуствотот дека секој момент ќе добиеш знае да е лажно така да user posted image user posted image user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот masa)
Непосредна врска до пораките: 428
25.2.2013 16:37:08   
Anne^
masa, user posted image user posted image user posted image стискаме палци за тебе миличка user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 429
25.2.2013 23:56:51   
one2play
Со тебе сме, ајде честитки и со лесно !!!

Непосредна врска до пораките: 430
26.2.2013 16:19:00   
Anne^
masa, има ли нешто ново??

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот one2play)
Непосредна врска до пораките: 431
26.2.2013 17:07:02   
masa
Se cuvstvuvam kako da sum dobila,bolki i poduenost vo stomakot poveke dole levo kaj sto isto me bolese vo plodni denovi i cel den parlance slaba glavobolka i nekako opsta slabost duri i racete po malku mi treperat...user posted image uste ja nema ama jas sum epten down..denes edno tri pati si izvadiv vloska,pa pak si ja krenav user posted image da me posovetuvate osven caj od nane da se napijam nesto?Inaku fala vi na sovetot za propolisot za dva dena mi pomogna sega sum kako nova po prasane na grloto...test si kupiv ke go pravam utre,ako ne dobijam neli

(Одговор на членот Anne^)
Непосредна врска до пораките: 432
27.2.2013 0:52:15   
pozitive
user posted image zdr rr pozz so melanija i da si ima lesna bremenost .koga bev na spisokot pred 4 meseci za nedobivanje za prv pat se iznenadiv i ostanav bremena no za nesreka von matericnouser posted image posle toa otkako dr mi rece deka sum imala pregrada na jajnicite septum toa bilo pricina sto ne sum mozela da ostanam user posted image pa sega posle pauza od 4 ciklusi se nadevam deka ovaa godina melanija ke me prefati i ke mi se ispolni dolgoocekuvanata zelba koja ja imamm dlaboko vo srcevo .ne sum pesimist ve guskam i ve pozz site

na spisok za nedobivanje 30 mart stavete me pa ke vidime sto ke bide

zaboraviv danapisam deka mi bese napravena vo novembar laparaskopija vo bolnica plodnost i deka dr mi rece deka mozam da ostanam user posted image po priroden pat ete nesreka vo sreka ako ne ostanev von matericno nems eda znam sto se slucuva i ke si terav so pomislata deka se e vo red so mene ama ne bilo, zatoa pred 2 god sum imala spontan od taa pregrada, taka da posle 2 god von matericno , a 7 g sme veke vo brak .

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 27.2.2013 14:37:10 >

veruvaj i samo veruvaj vo cuda

(Одговор на членот masa)
Непосредна врска до пораките: 433
27.2.2013 7:26:17   
masa
Mili moi stotuku pravev test i ispadnauser posted image presrekna sumuser posted image user posted image user posted image sega site posle mene da si gi vidite user posted image user posted image ve sakam

(Одговор на членот pozitive)
Непосредна врска до пораките: 434
27.2.2013 7:30:06   
arh_diz
Cestitki masa , imaj ubava i lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот masa)
Непосредна врска до пораките: 435
27.2.2013 7:33:04   
Нивеа
Masa pa toa se prekrasni vrati user posted image user posted image user posted image
Cestito mila,da si imas ubavi 9 meseci i lesna bremenost...

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 436
27.2.2013 7:54:32   
Gardenia
masa колку убава вест уште од себајле user posted image ,ти честитам и посакувам да имаш лесна и успешна бременост до крај ,барем ти го оправда месецот user posted image ,ако не се лажам ова ти е втора бременост така?

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 437
27.2.2013 7:56:25   
Gardenia
ИЗВОРНА ПОРАКА: pozitive

zaboraviv danapisam deka mi bese napravena vo novembar laparaskopija vo bolnica plodnost i deka dr mi rece deka mozam da ostanam user posted image po priroden pat ete nesreka vo sreka ako ne ostanev von matericno nems eda znam sto se slucuva i ke si terav so pomislata deka se e vo red so mene ama ne bilo, zatoa pred 2 god sum imala spontan od taa pregrada, taka da posle 2 god von matericno , a 7 g sme veke vo brak .

pozitiv добро ни дојде назад во темата пак,и најискрено ти посакувам најбрзо да се запишеш во списокот на труднициuser posted image

< Поракaта ја уредил Gardenia -- 27.2.2013 7:57:02 >

Непосредна врска до пораките: 438
27.2.2013 12:08:07   
Kolachence
Masa cestitam!!!! user posted image user posted image user posted image
Imaj si najubavi 9 meseci!

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 439
27.2.2013 13:50:37   
baby77
Masa cestitkiiiiii.Imaj lesna mirna i ubava bremenost.Uzivaj vo ubavinata na “da bides mama“Pa site da ne zarazis..Jas imam uste nekoj den sitno hihi

(Одговор на членот Kolachence)
Непосредна врска до пораките: 440
27.2.2013 14:12:52   
Melanija RR
masa гледаш дека не се онесвести а си бремена user posted image user posted image честитки да си имаш лесна бременост и влечи го по тебе цел овој список user posted image
Kolachence за тебе user posted image

user posted image 2013user posted image
==============

baby77 2 март
Gardenia 4 март
@bebe 12 март
malena1 20 март
Anne^ 23 март
Нивеа 23 март
Soyleyemedim. 24 март
pozitive 30 март

=================
Последни трудници
user posted image Juki3 user posted image user posted image Cvekelenculeuser posted image user posted image kikicka RRuser posted image
user posted image alai user posted image user posted image Elceuser posted image user posted image Lacrymosauser posted image user posted image masauser posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 1.3.2013 13:57:37 >

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот baby77)
Непосредна врска до пораките: 441
27.2.2013 14:31:48   
Нивеа
Девојки не знаев кај да се обратам, не најдов тема, па знам дека овде секако ќе се види па можеби некој ке ме советува што да правам!
Во понеделникот почнав да повраќам на гладно, вчера и денес истото ми се случи user posted image , почнав да се загрижувам user posted image
Не знам што да правам, трудна не сум, еве денес ми завршува, не знам дали да одам на лекар user posted image ве молам за совет ако имате, а доколку мислите дека не е соодветно прашањето преместете го некаде на друго место
Ви благодарам

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

Непосредна врска до пораките: 442
27.2.2013 14:47:43   
Melanija RR
pozitive добро е што си направила лапаро незнам дали и хистеро,ама нашиве доктори забораваат дека ако на хсг се покаже нешто минимално се прави лапаро и хистеро и во случај кога најмногу 2 години не се забременува,
Се чекаат недајбоже спонтани па тогаш ќе им текне user posted image .

Јас после 2 год и некој месец ги правев и двете интервенции (иако излегоа само дијагностички го глобала) јас после 8 месеци природно забременив.
Мој совет ти е сега да се опуштиш и мило ми е што се врати user posted image

Нивеа оди на опш лекар нешто веројатно те иритира па не е лошо да се советуваш и една крвна слика,нели не беше добра предминатиот месец.Не оставај на случајност

Непосредна врска до пораките: 443
27.2.2013 19:00:27   
Anne^
masa! Ти честитам мила! од се срце ти посакувам убава и лесна бременост!!! те гушкаммм

< Поракaта ја уредил Anne^ -- 27.2.2013 19:02:21 >

Непосредна врска до пораките: 444
27.2.2013 19:26:58   
masa
Ви благодарам на сите за честитките,па јас да ви честитам на сите вас user posted image user posted image user posted image
Прекрасни сте и да знаете ќе ве читам додека не ве видам сите доле розовки user posted image инаку ептен се бендисувам со облачево user posted image
Мelanija денес исто чувствувам слабост и ми трепереа рацете дури на два пати и малку ми се заврте и ми текна на муабетот за онесвестувањето user posted image абе многу си се подрекувам одсега пу пу за се user posted image

(Одговор на членот Anne^)
Непосредна врска до пораките: 445
28.2.2013 0:22:05   
pozitive
masaa so lesno da si pominis slednive 9 meseci user posted image melanija fala za poddrskata se nadevam deka se ke bidi vo red i ne se optovaruvam

veruvaj i samo veruvaj vo cuda

(Одговор на членот masa)
Непосредна врска до пораките: 446
28.2.2013 17:29:57   
Soyleyemedim.
masa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hayat sana aglamak 100 nedenleri verir, o zaman durdurun, arkan don ve gulumse 1000 nedenler bulacaks! Ve en cok seviyorum!

Непосредна врска до пораките: 447
1.3.2013 1:24:42   
Anonimen
poslednatra menstruacija ja imav na 25 januari,na 20 februari napraqviv test i bese pozitiven,go ispitav beta HCG i bese 84 i doktorkata mi reci deka e rana bremenost no nemoze da se vidi na eho.deneksa pak go ispitav HCG i pi bese padnat na 53 i doktorkata mi reci deka imalo bremenost no deka ne uspeala i deka verojatno so menstrucijata ke ja isfrlam,i deka cesto imalo takvi slucaevi koi ne doznavale deka se voopsto bremeni.moze li pak prirodno da ostanam bremena i dali nekoj imal vakov slucaj kako mojot.vo sto e problemot so ne uspeala bremenosta

Непосредна врска до пораките: 448
1.3.2013 11:09:39   
malena1
masa cestitki, te taka neka se namaluva spisokot. Mene pisete me za 20 mart. Anonimen nisto strasno toa go narekuvaat biohemiska bremenost i normalno deka mozes da ostanes bremena. Samo ti preporacuvam pak da posetis ginekolog da vidi sto e rabotata sto se uste nemas dobieno

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 449
1.3.2013 19:40:06   
ena3
masa , cestitki i od mene . Imaj si ubava i lesna bremenost . Pozdrav do site . Kaj mene nisto novo se uste .

(Одговор на членот masa)
Непосредна врска до пораките: 450
Страница:   <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  16 17 [18] 19 20   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.