|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - III дел
22.2.2013 15:56:17   
dostickage
Mislam deka mozes Prospan da zemes za kaslanjeto. Toj se dava i na dea i na vozrasni samo so drugo doziranje neli. I Propolki za grloto.

(Одговор на членот masa)
Непосредна врска до пораките: 401
22.2.2013 17:47:32   
Anne^
masa, чисто природен лек за грло и за кашлица е прополисот, јас секогаш користам прополис. Јас го купувам од аптека како спреј за грло но не го распрскувам туку 1 кафена лажичка шеќер го натопувам со прополис и полека го растопувам во уста и го голтам. Ова на мене навистина многу ми помага.
Иначе спрејот прополис во аптека кошта некаде околу 170 денари. Поздрав...

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 402
22.2.2013 19:58:17   
masa
Fala vi devojki nemam koristeno propolis pa ne mi tekna, sega ke go pratam mm da zeme.Ve guskam!

Isto vo upatstvoto pisuva da ne se upotrebuva za vreme na bremenost i pri ocekuvana bremenost, ama sepak go upotrebiv po nacinot na Anne

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 23.2.2013 0:07:00 >

(Одговор на членот Anne^)
Непосредна врска до пораките: 403
22.2.2013 21:55:47   
Soyleyemedim.
Edna moja bratucetka go koristese vo tekot na celata bremenost. Inace celoto nejzino semejstvo go koristi propolisot sekoe utro napladne i navecer na istiot nacin kako sto kaza anne celiot nivni zivot do den denes ama zatoa ne znaat sto e bolest. Bidi sigurna deka nema posledici od propolisot zatoa sto e na prirodna baza i nema antibiotici vo nego.

< Поракaта ја уредил Soyleyemedim. -- 22.2.2013 21:56:24 >

Hayat sana aglamak 100 nedenleri verir, o zaman durdurun, arkan don ve gulumse 1000 nedenler bulacaks! Ve en cok seviyorum!

(Одговор на членот masa)
Непосредна врска до пораките: 404
22.2.2013 22:15:35   
Ummu_Ajna
sestrami koga bese trudna koristese domasen lek za zabitw i nepxata, da ne i se rasipuvaat zabitw i da ne ocrnat nepcata, sabajle i navecer zemase so luspata od limonor i gi triese zabite, a so propolisot gi mackade nepcata za da ne pocrnat i da ne i se rasipat zabite i pijese
shumeci tableti za kalcium da ne izgubi na zabite.

Inna Lilahi we inna ilejhi radziun

(Одговор на членот Soyleyemedim.)
Непосредна врска до пораките: 405
22.2.2013 22:47:51   
masa
Дај боже да сум user posted image за другово знам дека непотребно премногу се грижам,ама таква сум.За првото кога дознав дека сум user posted image престанав и кафе да пијам и газирано...мајка де user posted image знам дека ризикот е мал ама несакам ни најмал симнеж да имам..претерувам знам
Вие девојки како сте?!Ајде чекам да се пријават user posted image
Јас незнам веќе симптомиве на настинка ли се на user posted image или на user posted image па решив да не ги толкувам веќе

(Одговор на членот Ummu_Ajna)
Непосредна врска до пораките: 406
22.2.2013 23:45:45   
Anne^
Утре сабајле дефинитивно ќе го направам тестот user posted image собрав храброст и се решив user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот masa)
Непосредна врска до пораките: 407
23.2.2013 0:09:21   
Melanija RR
Два дена ме нема и никој да се пофали со user posted image леле ќе се караме
Утре сите по тестови или на боцкање user posted image и на рапорт user posted image Ане ти си прва

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 408
23.2.2013 2:03:03   
Ummu_Ajna

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Два дена ме нема и никој да се пофали со user posted image леле ќе се караме
Утре сите по тестови или на боцкање user posted image и на рапорт user posted image Ане ти си прва

kako ne be imame nova trudnica so dve crti toa e linaaaaaa i mislime deka dve ima hehehe jupiiii

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 409
23.2.2013 15:49:20   
Anne^
Лелее да ви кажам што ми се деси... само што го направив тестот за не полна минута добив јаки болки во јајниците и добив а ни С од симптоми за user posted image user posted image user posted image за џабе си го искористив тестот user posted image user posted image
Госпожата ја шинала ногата идејќи по пат па затоа доцнела 5 дена.. user posted image [
Овој пат и се смилував и и дозволив да гостува некој ден ај си велам грвота е со шината нога се влечкала за да дојде, ама за наредните 9 месеци и реков дека нема да и ја отворам вратата за да влезе.. user posted image ми вети дека нема да доаѓа во наредните 9 месеци.. баш да видиме дали е фер user posted image user posted image user posted image

Ставете ме на списокот за 23 март..

Непосредна врска до пораките: 410
23.2.2013 18:27:48   
Gardenia
Aхх Анне душичке ме изнасмеаuser posted image ,баш ми е жал,ама да даде Бог следниот пат user posted image да се се шине и да неможе да мрдне па да не дојде воопштоuser posted image ,со нова надеж следниот месец,а јас имам некои болки доле во стомакот ама онака ептен ме боле и незнам што е работа се плашам ,да не имам некоја циста user posted image

Непосредна врска до пораките: 411
23.2.2013 19:57:59   
Melanija RR
malena1 и Anne^ user posted image ова да и е последен месец на user posted image
Soyleyemedim. ,Нивеа и Kolachence user posted image
Ummu_Ajna Лина ни е на списокот кај трудници во ИФВ,кај тебе има нешто ново?

================
user posted image За тест чекаме:user posted image

user posted image 2013user posted image
==============

Soyleyemedim. 19 февруари
Нивеа 20 февруари
Kolachence 23 февруари
masa 24 февруари
baby77 2 март
Gardenia 4 март
Anne^ 23 март

=================
Последни трудници
user posted image Sajna user posted image user posted image MelanijaRRuser posted image user posted image lady_05user posted image
user posted image Juki3 user posted image user posted image Cvekelenculeuser posted image user posted image kikicka RRuser posted image
user posted image alai user posted image user posted image Elceuser posted image user posted image Lacrymosauser posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 412
23.2.2013 21:27:53   
Нивеа
Interesno na temava user posted image
Izvinete za cekanjeto, si kazav ja deka ne rabotev dovolno hahahahaha
Melanija dusho pisi me za 23 mart

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

Непосредна врска до пораките: 413
23.2.2013 22:11:19   
kikicka
Ке те исцистам јас тебе, ајде таму грабни го тарзан user posted image чунки набилдан е сега и работите повеќе нека билда на тебе овој месец повеќе user posted image а ти така да се разјадиш па да се дружиме заедно со Доминос :)))

Анни ајде мила само така позитивна да си ми, во Март оп таман за 8ми ќе те части мажле user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

Aхх Анне душичке ме изнасмеаuser posted image ,баш ми е жал,ама да даде Бог следниот пат user posted image да се се шине и да неможе да мрдне па да не дојде воопштоuser posted image ,со нова надеж следниот месец,а јас имам некои болки доле во стомакот ама онака ептен ме боле и незнам што е работа се плашам ,да не имам некоја циста user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 23.2.2013 22:13:47 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 414
23.2.2013 22:58:53   
Gardenia

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Ке те исцистам јас тебе, ајде таму грабни го тарзан user posted image чунки набилдан е сега и работите повеќе нека билда на тебе овој месец повеќе user posted image а ти така да се разјадиш па да се дружиме заедно со Доминос :)))

Анни ајде мила само така позитивна да си ми, во Март оп таман за 8ми ќе те части мажле user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 415
24.2.2013 0:57:09   
alai
ahh anne me iznasmeja i mene ajdeeeee vo marttttt da go zgresi patot hehehe sto nabrzoo user posted image ve saakamm dusicki pozdravv

Непосредна врска до пораките: 416
24.2.2013 10:54:31   
@bebe
RR imajte ubav den, ajde i jas da se prijavam da se izraduvam na 12 mart ili nesto podocna....user posted image

< Поракaта ја уредил @bebe -- 24.2.2013 11:01:10 >

(Одговор на членот alai)
Непосредна врска до пораките: 417
24.2.2013 11:13:22   
baby77
Anne bas ni e zal,no sekoja cest na pozitivniot duh.Tvojata sinala noga pa kasnela ama mojava izgleda taksi fatila pa brza brza da stigne.Na vrata ja cekam eve,site simptomi stignaa a ona e tuka nekade ped vrata cuvstvuvam i toa rano rano da ne zakasni slucajno.A oci nekam da i vidam..mislam deka sekoj moment ke dojdeuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот @bebe)
Непосредна врска до пораките: 418
24.2.2013 14:40:49   
Anne^

ИЗВОРНА ПОРАКА: baby77

Anne bas ni e zal,no sekoja cest na pozitivniot duh.Tvojata sinala noga pa kasnela ama mojava izgleda taksi fatila pa brza brza da stigne.Na vrata ja cekam eve,site simptomi stignaa a ona e tuka nekade ped vrata cuvstvuvam i toa rano rano da ne zakasni slucajno.A oci nekam da i vidam..mislam deka sekoj moment ke dojdeuser posted image user posted image user posted image

baby77 има време за твојата, можеби баш на врата пред да тропне ќе ја мавне гром одозгора user posted image user posted image user posted image а ако се спаси од громот фати стапот па мавај удри мавај па да видиш дали наредниот месец ќе и текне на тебе user posted image

Јас решив да не си ставам на срце.. кат тат ќе биде..
Мораме да бидеме позитивни иначе месец за месец само нервози си ствараме и пак ништо..
Вака пусти бригу на весеље и терај даље user posted image што е наше ќе си дојде user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот baby77)
Непосредна врска до пораките: 419
24.2.2013 20:00:38   
Soyleyemedim.
I mojata tetka imala problemi pa za toa ja nemalo, ama sepak se snasla i dojde vcera veceruser posted image user posted image
Pisete me i mene za 24 mart user posted image

Hayat sana aglamak 100 nedenleri verir, o zaman durdurun, arkan don ve gulumse 1000 nedenler bulacaks! Ve en cok seviyorum!

Непосредна врска до пораките: 420
24.2.2013 21:05:59   
masa
I jas imam cuvstvo deka ke dobijamuser posted image eve ja ubeduvam user posted image I vikam odi kaj nekoe devojce sigurno gi ima sto se molat i so dusa te cekaat da stasas jas ne sakam da te vidam pa ke vidime dali ke se ubedimeuser posted image vie mili sto be poseti veke ko ke fati patot odma na akcija da ne stapne edno godina dena I fazla user posted image zosto ke doime neli

(Одговор на членот Soyleyemedim.)
Непосредна врска до пораките: 421
24.2.2013 21:11:14   
Melanija RR
masa , baby77 ,Kolachence ајде вие да го оправдате месецов user posted image

user posted image 2013user posted image
==============

Kolachence 23 февруари
masa 24 февруари
baby77 2 март
Gardenia 4 март
@bebe 12 март
Anne^ 23 март
Нивеа 23 март
Soyleyemedim. 24 март

=================
Последни трудници
user posted image Sajna user posted image user posted image MelanijaRRuser posted image user posted image lady_05user posted image
user posted image Juki3 user posted image user posted image Cvekelenculeuser posted image user posted image kikicka RRuser posted image
user posted image alai user posted image user posted image Elceuser posted image user posted image Lacrymosauser posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 24.2.2013 21:12:33 >

(Одговор на членот masa)
Непосредна врска до пораките: 422
24.2.2013 21:50:11   
Ummu_Ajna
melanija zasto ja nema iviv na lista trudnci? dali e vo red so neja daj boze da e dobro

Непосредна врска до пораките: 423
24.2.2013 21:56:12   
Melanija RR
Ummu_Ajna има друга листа во темата вештачно оплодување ,зошто така е попрегледно и може да се прати до каде се итн итн user posted image

Iviv е добра и можеш да ја читнеш во темата Второтромесечје во форумот Бременост

Непосредна врска до пораките: 424
24.2.2013 22:34:02   
Ummu_Ajna
jas sum super fala mu na gospod ete 11 den kako se
bockam so suprafakt, od denes pocnav treti den od ciklus po 3 inekcij porigon, pa od cetvrtok ke vidime kako ke bide, sitno brojam se
blizi punkcija edvaj cekam da dojde toj den. i daj boze da se oplodat i dobri j.k da izvadat od mene.

Непосредна врска до пораките: 425
Страница:   <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.