Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес? 18.10.2012 19:34:43
Maca25
и мене денес многу ми се спие, се осеќам некако без енергија а пак 100 работи завршив денес. тек сега се враќам дома, а излезена сум од 6 саат сабајле. не моменти имам некоја внатрешна нервоза денес, мора да ја испукам некаде (само да не испадне на некого на крај).
RE: Како се чувствувате денес? 18.10.2012 20:07:35
kremco
Posle pola saat burickanje po mojot cerviks,doktorkata na uspea da mi ja izvadi spiralata(konecot bil prekratok) posle pravo izmacuvanje odluciv utre rano so totalna anestezija da ja izvadi...
Deneska sem bas happy. Bev na frizer ja srediv kosata malku se sisav ,mi ja vitkaa kosata,depilirav lice.I sto e najvazno frizurata mi stoi super.Sega cekam uste utre da dojde mm od pat i on da kaze kako mu se sviga.Inaku okapav 3 saati u frizernica,bez dete.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Како се чувствувате денес? 16.12.2012 23:40:27
Bogdancanka
денес цел ден ми е ужас незнам што се случува со мене ама ептен сум нервозна,од ситница може да се расплачам, да се изнервирам да викам како лудача уфффффффффффф
Па пробај да се смириш, во моментов најмалку што ти треба е да бидеш нервозна. Прави го она што те исполнува и што ќе ти ги тргне мислите и немој апсолутно со никого да се замараш. Верувај во твоето малечко кое некаде те чека...Ти ја праќам целата среќа на овој свет
Денов ми почна со среќна вест кога видов дека Меланија РР е бремена и мноооооооогу се израдував! Но само што дознав една трагична вест и уште се тресам од жал... На една моја комшика и починало сабајле бебенцето што се роди пред неколку недели... Многу ми е жал, мноооогу!
RE: Како се чувствувате денес? 27.12.2012 10:48:59
Calypso
Денес сум нервозна, разочарана... уште еднаш ми се потврди дека од Македонија држава не бидува... секојдневно се нервирам со ситуации за кои реално не треба да се нервирам - дали треба да се прашувам секоја зима дали ќе се стоплиме? Не знам колку пати го решававме проблемот со греењето, и ниеден начин не е успешен... најмногу заради ЕВН и нивната никаква струја што одвај држи напон, и секој ден или нема струја или нема една фаза... ко да живееме во 19 век јбг... од друга страна... досега веќе требаше да си заминеме од мк... а процесот со визите се издолжи... не знам ни дали воопшто ќе биде нешто... само знам дека ќе барам било каков начин да заминеме од тука... секој ден се повеќе и повеќе сум решена дека не сакам мои деца да растат во Македонија...