zzaa
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa jas od vcera sum na javorov sirup se pie samo toj nisto ne se jade,dietata se drzi 10 dena se slabe 10 kila,znam deka ne e zdavo ama so da pravam mi zdocadi so meseci na dieta.jas neznam dali ke uspeam 10 dena da izdrzam,ke se potrudam ama uste denes me fati kriza rzam po doma Леле Ззаа, не се играј мила така... Многу ти е побитно здравјето отколку што ќе симнеш некое килце и со таков начин на симнување биди сигурна дека ќе ги вратиш, а здравјето не се враќа. Си и потребна на ќерка ти, на семејството, ти треба енергија, живци, здравје! Не ти мислам ништо лошо , и сама си свесна дека не е здраво, немој поради некои непромислени одлуки да си направиш штета. Убава си и овака, убаво ќе си намалиш на леб, на благо, и сега па опушти се, резултати ќе дојдат сами по себе и тоа ќе биде најдобро. Немаш каде да журиш, дури и до летото имаш ихииии фора колку сакаш znam duso deka e taka,procitav kolku e stetno,znam deka ne mi mislis nisto loso,se e tocno sto napisa,jas bez leb mozam nemam veke 3 meseci leb vo usta staveno,ama bez blago nikako,i toa me debele, ako ne izedam 1-2 100 gr cokoladi na den ne sum ziva.ama nemozam mi dosadi veke so dieti,a izgleda i opsesija mi stana kilazata.i samo citam po site mozni foromi i strani za dieti i slabnje.