|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
4.6.2013 22:31:43   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Само немој многу да пиете, да не ви се измеша па материјалотuser posted image
Или завршивте со учење за вечерва?

user posted image user posted image user posted image Pa da ti kazam i treba da e izmeshan,kako bre ne se setivme porano nego sega na posledniot test?!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 951
4.6.2013 22:33:33   
Џесика
Мене не ми е јасно зошто сега во склоп со екстерново се нафрлија и на помалите. Па толку буквално цел материјал ги рибаат мајку му? И ние правевме проверки ама не за буквално цел материјал и не по секој предмет...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 952
4.6.2013 22:39:59   
Felly RR
Па да ги спремат за во четврто - да знаат што ги чека.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 953
4.6.2013 23:45:30   
vezilka RR
Аааа овде се пиело без мене, их бре, па и ние што немаме вторачиња би дрмнале по некое чашуле. Ај наздравје!

Непосредна врска до пораките: 954
4.6.2013 23:51:27   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Само немој многу да пиете, да не ви се измеша па материјалотuser posted image
Или завршивте со учење за вечерва?

Завршено е со учењето,сега може да се релаксираме,утре нов ден нови лекцииuser posted image user posted image
ајде ајде ќе издржиме user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 955
5.6.2013 0:03:19   
Палешка РР
We dont need no education!
....
Hey teacher live us kids alone

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 956
5.6.2013 0:06:59   
deluxe
ААуууу како така? ќе треба teachers да одат технолошки вишок тогашuser posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 957
5.6.2013 0:18:41   
Палешка РР
Не до толку user posted image можи да седат, ама да не предаваат и да не скориваат...и само 4 и 5 да пишуваат! user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 958
5.6.2013 0:22:18   
Џесика
Ние денес ги вративме учебниците, веќе сме на распуст со паметот, децава не се држат, не па тестови на 5ти Јуни да им даваме... user posted image готово, веќе и џамлии им се дозволени user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 959
5.6.2013 7:38:43   
vezilka RR
Кој.рано рани, две среќи граби. Хе, хе..ај добро утро жени. Јас денес се спремивза две среќи, само ако не ми дадат, од утре више не станувам рано.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 960
5.6.2013 7:59:45   
Malecka23
user posted image
Ајде добро утро и од мене.Да се напиеме утринско кафенце да тргне денот.
Денес сум узбуџена хаха треба да ми стигне ливонот ризик јак мила душа мора да се слабее.Станата сум од 4ч сабајле и денес и те како ќе бидам во елемент

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 961
5.6.2013 8:05:47   
rina13
Здраво девојки. Еве сме и ние на пулт рано да си земеме следовање кафенце и благичко, Малецка ти си била сабајлево вредна си спремила. Денов некако депра од старт, ми иде да легнам и да лежам цел ден и баш со прст да не мрднам до вечер. Везилке еве пошто и јас станав рано ти ги пуштам моите среќи на тебе.

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 962
5.6.2013 8:37:56   
Палешка РР
И јас да се пријавам дека земам благичко, да не биди со крадење user posted image

Добро утро на сите! user posted image

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 963
5.6.2013 9:00:31   
miana
Dobro utro i od mene..Denov nekako tmuren,nie ke vidime kako ke terame..Znam deka uste malce ke pojdam noktive da si gi uljudam malce pa ke vidam posle sto ke pravam. Ve pozdravuvam site i vi posakuvam ubav den...user posted image

Непосредна врска до пораките: 964
5.6.2013 9:09:50   
deluxe
Добро утро !!! еве и јас конечно се наспав,свежа и оддморена.Можи и за мене едно кафенце кој честеше Малечка23?? давајте едно..,user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 965
5.6.2013 9:36:06   
anaana
Денес сум узбуџена хаха треба да ми стигне ливонот ризик јак мила душа мора да се слабее

ova za lipovon????
ajde ke kazes iskustva

Непосредна врска до пораките: 966
5.6.2013 10:06:27   
Malecka23
da da konecno go naracav vo sabotata ete go denes kaj i da e ke stigne pa da vidime sto ke ispadne
off topic za tie sto sakaat da go naracaat da ne lazat preku fb posto e 3000den a realnata cena vo bg e 25e i tuka od kaj sto naracav e 1650den

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 967
5.6.2013 10:22:17   
mommy_angels RR
ај добро утро,на кого му е добро де,вие пивнете си кафенце а јас ќе си го допијам она вашето од синоќа и си правам допуна оти си имам ново шефче уште недозреано,и ние тука ќе си го растеме и воспитуваме...на здравје нека ми е user posted image

Непосредна врска до пораките: 968
5.6.2013 11:13:19   
Bethany
Ајд добро утро, или добар ден е веќе user posted image
И јас сум наспана, на синко синоќе од 9 до сабајле до 8 гласчето не слушнав. Дури и јас се пробудив пред него, чудо некое е ово. user posted image

mommy_angels изгледа ептен е тешка работата, штом од сабајле си на жестоко user posted image Ај со лесно и без многу нервози. user posted image

А малечка23, и мене ме занимаат искуства со липовонот, не дека планирам да земам да пијам, ама ете баш ме занима дека во последно време многу се збори за тоа, што чудо ќе е тоа user posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 969
5.6.2013 11:24:26   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels

ај добро утро,на кого му е добро де,вие пивнете си кафенце а јас ќе си го допијам она вашето од синоќа и си правам допуна оти си имам ново шефче уште недозреано,и ние тука ќе си го растеме и воспитуваме...на здравје нека ми е

Пивни си mommy_angels, како беше она некој пие од радост, некој од тага, јас отсабалје...и јас еве на ликер се мавнав user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 5.6.2013 11:26:52 >

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 970
5.6.2013 16:14:45   
mama_06
Ми се згади кај што прочитав дека Ким Кардашијан ќе си ја изедела плацентата после породување.

Непосредна врска до пораките: 971
5.6.2013 16:20:02   
kikicka
Нема ништо гадно во тоа мама26 ако прочиташ на нет во САД веќе тоа е нто нормално. Ако навистина делува така како што кажуваат зошто да не и јас би си ја изела.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 972
5.6.2013 16:22:42   
Snowhite RR
А како делува?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 973
5.6.2013 21:22:27   
Bethany
Кај сте женски, што правите?
Го успав синко и сега сум фри. Бев зафатена денес, па сега конечно одмор, гледам некој филм ако најдам да погледнам, одамна не сум.
Убава вечер на сите user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 974
6.6.2013 8:13:30   
Tanjat7880
user posted image
Dobro utro devojcinja,kako sme,shto pravime na ova dozdlivo utro i shto planirame za predstojniot vikend A?
Vcera bev na polumaturska,drmnav edno uzo i eve ushte nemozam na sebe da si dojdamuser posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 975
Страница:   <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.