|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
3.6.2013 8:38:05   
rina13
Здраво девојки, дајте некое кафе од 5кг ми се спие ми се плаче. Настинати сме со малава и цела ноќ не спиевме.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 901
3.6.2013 8:41:31   
Malecka23
user posted image

povelele ete i jas ke ti se pridruzam vo bokalot kafe i jas dezurav cela nok:(

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 902
3.6.2013 9:05:29   
Mihaela 2010
Tuuu ova kafevo za cela nedela...i kerkami ne spiese ubavo nokeska pa samo mi razbivase son ama toa e...od koga stanav majka sfativ deka povekje nema da imam asalen sonuser posted image
Aj pokasno nekoj neka pocasti nes kafence

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 903
3.6.2013 9:11:56   
sandriana RR
Значи сите на иста мака посабајле - Т вчера беше цел ден со температура, и лигава и кенкава, и ноќеска цела ноќ блада, збори во сон, па јас ќе си дремам на биро сега.
Да се надеваме дека понеделнички ќе се оправат сите дечиња, па наместо кафе за освестување, утре ќе бараме нешто за поткаснување user posted image
Теткана на Tanjat ме подрасони, колку гласно нуди кафе, закон е user posted image Нема шанса да се одбие user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 904
3.6.2013 9:15:30   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR

Значи сите на иста мака посабајле - Т вчера беше цел ден со температура, и лигава и кенкава, и ноќеска цела ноќ блада, збори во сон, па јас ќе си дремам на биро сега.
Да се надеваме дека понеделнички ќе се оправат сите дечиња, па наместо кафе за освестување, утре ќе бараме нешто за поткаснување user posted image
Теткана на Tanjat ме подрасони, колку гласно нуди кафе, закон е user posted image Нема шанса да се одбие user posted image

VidoF jas shto vi e makata na site pa reshiv da pomognamuser posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 905
3.6.2013 9:24:58   
sandriana RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR

VidoF jas shto vi e makata na site pa reshiv da pomognamuser posted image

Ете зошто ми недостигаше твојов карактер на РРаја user posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 906
3.6.2013 10:40:17   
Bethany
Добро утро! Кафе не одбивам user posted image
Туку дечиња да оздрават побргу, уште денес да бидат подобри сите!
И јас лошо спиев, син ми се будеше со плачење, тие четворките гору прво му излезе една страна, па сега втора.
И пак ко заб нов да излегува. Ама се гледа крајот веќе... конечно.

Уф жени, место доручек се најадов цреши, па сега и ово кафе , ептен ќе ми легне user posted image

Непосредна врска до пораките: 907
3.6.2013 12:58:36   
vezilka RR
Добар ден жени..ајде второ кафе.

user posted image

И ние цел викенд со температури. Како да ме чекаше детево да се вратам од пат за да крене температура. Грлото лом, ни дадоа сируп. Тој сирот не знае што е грлобол, па вика не сакам да ручкам, ме боли устето..

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 908
3.6.2013 15:06:24   
Snowhite RR
Ќе си земам и јас кафе. Сношти јас со гости бев, другарките ми беа со повојница и видете колку убаво беше спакувано поклончето што го донесоа
user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 909
3.6.2013 15:16:10   
vezilka RR
Леле што убаво, абе некои имаат машта!!

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 910
4.6.2013 7:16:09   
rina13
user posted image
Повелеле девојки утринско ептен утринско кафе(кафче што би реклло моево детуле).Мајката се спремала за испит денеска па рано раниuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 911
4.6.2013 7:45:39   
Malecka23
Добро утро и од мене.Ајде мамичке да се пофалиш со добри резултати па ќе частиш по едно кафе.Ние нокеска поминавме мирно конечно ама сабајле сме пак со затнато носе и нормално се вративме во играта на нејадењетоuser posted image нема крај.И да 2ката доле ние на патuser posted image

Непосредна врска до пораките: 912
4.6.2013 8:48:59   
sandriana RR
Добро утро женски и од мене.
Јас само што го испив кафето, пак имавме немирна ноќ, грлото и е партали на Т, па нема градинка неделава, ќе жонглирам за чување со баби-жаби, тетки- сметки и газди - мазди за скратено работно време user posted image
rina13, со лесно и со успех на испит, па пријави се со убави вести за резултатот после, таман за десерт ќе дојде време user posted image

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 913
4.6.2013 8:58:47   
Mihaela 2010
Jas se uste zatnata,denes vtornik penzionerski den,so srekja i so lesno neka mi euser posted image user posted image
Denes na mm ucitelkata na M mu gi dala crtezite sto gi crtkala vo gradinka,edvaj cekam da gi vidam..

Непосредна врска до пораките: 914
4.6.2013 9:21:40   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13 RR

user posted image
Повелеле девојки утринско ептен утринско кафе(кафче што би реклло моево детуле).Мајката се спремала за испит денеска па рано раниuser posted image user posted image user posted image

Rina13 , da ne polagame zaedno denes? I jas polagam MCR za postiplomski od 17. Ako si tamu daj da sednam do tebe da prepisam nesto, cunki kako mi trgna izgleda deka kje mi treba prepis user posted image
Denes mu e rodenden na sinko - imame 3 godini ama poradi ispitot kje slavime zadutre.

Непосредна врска до пораките: 915
4.6.2013 9:22:35   
vezilka RR
Добро утро и од мене. И ние сме партал во грлото, па не сме во градинка. А јас нема шанси да киднам од работа, спремаме нов протест за во четврток за Предлог законов за абортус. ТАка да мајка ми сирота ќе жонглира со сите деца.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 916
4.6.2013 11:28:13   
miana
Леле душички,нека се оправаат..Моине фала му на бога подобри се..Нема Т па другото се јаде... Како сте женички???

Непосредна врска до пораките: 917
4.6.2013 11:39:26   
bucko mal
Zdravo zenski
eve sum da se prijavam zdrava I ziva go preziveav vikendovuser posted image mlekoto mi se namali so toa I bolkata na gradite isceznuva.
Prvoto budenje na bebeto mu e 6 sabajle odavna nemvme cela nok prespieno,no dobro se vrakame vo normalauser posted image
pozdravce imajte ubav den

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 918
4.6.2013 11:53:18   
sandriana RR
Ајде, втора тура кафе user posted image Па да бегам од канцеларијава, да чувам дете
user posted image
Убав остаток на денов на сите user posted image

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 919
4.6.2013 12:07:33   
Bethany
Јас таман на втора тура идам јееее . Фативме малку од убавото време надвор со син ми, еве сега дожд врне.

user posted image за сите дечиња што се болни и што побргу да оздрават и user posted image за тие што се подобро user posted image

Сандриана, си бегаш дома, а? Добро е да си имаш скратено време. Ајде гушкајте се таму со Т, побргу ќе оздрави :)

А да, Рина13, со среќа на испитот. user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 4.6.2013 12:08:13 >

Непосредна врска до пораките: 920
4.6.2013 12:18:29   
vezilka RR
Дчки итно ми треба инфо колку кошта дијафрагма и спирала??

Непосредна врска до пораките: 921
4.6.2013 12:20:43   
rina13
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage
Rina13 , da ne polagame zaedno denes? I jas polagam MCR za postiplomski od 17. Ako si tamu daj da sednam do tebe da prepisam nesto, cunki kako mi trgna izgleda deka kje mi treba prepis user posted image
Denes mu e rodenden na sinko - imame 3 godini ama poradi ispitot kje slavime zadutre.

И јас полагам од 17 ама Антропологија.
Нека му е среќен роденденот, голем да расте и многу среќа да го прати.
Таман за прославата ќе имате два повода, осеќам 10че  и тоа без препис.user posted image

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 922
4.6.2013 12:29:19   
sandriana RR
Спиралите зависи од производител, ама се негде од 8-12000 денари мислам. За дијафрагма неам поим.

Непосредна врска до пораките: 923
4.6.2013 12:38:43   
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13 RR

user posted image

Нека му е среќен роденденот,голем да расте ,а ти крши нога на испит...
Рина и ти крши нога на испит.Јас ке полагав во петокот ама еве ме мафтосуваат денес-утре и сеуште незнам кога ке полагам user posted image

< Поракaта ја уредил miana -- 4.6.2013 12:39:10 >

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 924
4.6.2013 12:40:29   
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Дчки итно ми треба инфо колку кошта дијафрагма и спирала??

Јас па слушнав дека биле околу 1000 денари во аптека..Немам поима ни како изгледааат ама ми кажаа дека биле околу 1000 денари - ова за спиралите зборам.

Непосредна врска до пораките: 925
Страница:   <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  35 36 [37] 38 39   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.